Η αστρολογική εκτίμηση Ιουνίου 2018 για Ελλάδα«Οι άνθρωποι δεν γίνονται ήρωες παρά μόνο όταν δεν έχουν άλλη επιλογή.» Π.Κλωντέλ

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor σας χαιρετώ. Ο μήνας Ιούνιος είναι εδώ και πλανητικά τουλάχιστον μοιάζει πολύ θυμωμένος. Στην πραγματικότητα θα πρέπει να αντιληφθούμε πως το πρόβλημα δεν είναι μια δύσκολη κατάσταση πότε και πως θα συμβεί αλλά το πως την αντιμετωπίσουμε. Έτσι στο διάβα μας στην Ιστορία είχαμε πολλά δεινά και προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε αλλά στα δύσκολα σταθήκαμε  εξαιρετικά ψύχραιμοι και σωστοί. Έτσι και αλλιώς γνωρίζουμε πως στην Ελλάδα έχουμε πολλούς ήρωες όταν σε άλλες χώρες τους ψάχνουν με το κιάλι. Μα ήρωας γίνεται κάποιος όταν δυστυχώς ΔΕΝ έχει άλλη επιλογή.


Έτσι μια χώρα με οικόπεδο –φιλέτο κατοικείται από έναν εξαιρετικό λαό μα αυτή την ευλογία του Σύμπαντος οι «εταίροι» μας φρόντισαν να την «μετριάσουν» βάζοντας «φυτευτούς» πολιτικούς που κοιτάνε μόνο την οικονομική ευημερία τους. Το θέμα της Μακεδονίας μας μοιάζει, εάν δεν είναι ήδη, τελειωμένο. Και από την άλλη οι δικοί μας δίνουν γη και ύδωρ για ένα πολιτικό «χάδι» μια λεκτική υποστήριξη ενώ οι Τούρκοι ξεφτιλίζουν την Αμερική καθημερινά και εκείνη εκλιπαρεί. Ας δουμε όμως τι θα βγάλει ο μηνας Ιουνιος…..Οι προόδοι υποδεικνύουν: «Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.» Ν. Καζαντζάκης.

Η χώρα μπαίνει σε ένα «διαβολικό» τετράμηνο αφού ο HADES ισούται με τον ZEUS και αυτό υποδεικνύει πολεμικές βαρβαρότητες και Τεχνάσματα αντιπερισπασμού & προπαγάνδας αλλά και προβλήματα που δημιουργούνται από σύμπραξη του κοινού ποινικού εγκλήματος και της εγχώριας τρομοκρατίας. Η χώρα κινδυνεύει από πυρκαγιές που θα κινδυνέψουν πολλά άτομα αλλά και θα εξαναγκασθεί να προμηθευθεί πράγματα που είναι διαλογής. Ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, υποδεικνύει μια ληστεία που θα ζητηθεί αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με το «πούλημα» μιας κατάστασης ή το «ξεπούλημα» κάποιων πολίτικων. Ανέλπιστη επιτυχία σε αθλητικά ζητήματα. Επιπρόσθετα ο πλανήτης της ψευδαίσθησης και της ουτοπίας, ο Ποσειδώνας, υποδεικνύει προβλήματα, τραυματισμούς ή ακόμα και απώλειες από άτομα που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας ή στον στρατό. Σε συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια θα υπάρξουν επεισόδια που αποσκοπούν να στερήσουν της επιτυχία. Το κράτος αδυνατεί να πει κάποια πράγματα στον λαό.


Ο προοδευμένος Kronos υποδεικνύει άτομα που θέλουν να «βγουν μπροστά» και που κινήσεις , έστω και λαϊκίστικες, θα τύχουν αποδοχής. Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα δεν αποκλείεται να έχουμε την νοσηλεία ή ακόμα και τον θάνατο ενός αξιωματούχου. Έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.  Ο προοδευμένος ZEUS ισούται με τον KRONOS και αυτό θα επαναφέρει ζητήματα εξοπλιστικών προγραμμάτων. Επιπρόσθετα υποδεικνύει μια νομική μάχη επιχειρημάτων. Ζητήματα θα ανακύψουν με τα Μέσα Σταθερής τροχιάς. Προβλήματα από εμπρησμούς. 


Ο προοδευμένος πλανήτης της επέκτασης, ο Δίας, μιλά για «μικρές» κινήσεις υποστήριξης αλλά και προβλήματα της χώρας από αδιαφορία. Ο Βόρειος Δεσμός μιλά για μια επανάσταση μιας ομάδας η οποία είναι μια «ένωση -ψυχών» μεταξύ τους για ένα κοινό σκοπό ή ιδέα. Οι κυβερνώντες τα συμμετάσχουν σε μια κλίκα. Το Μεσουράνημα μιλά για μια κυβερνητική αισιοδοξία για καλύτερα οικονομικά αλλά και για συμφωνηθέντες όρους. Το προοδευμένο WI μιλά για μια αστυνομία που κάνει το καθήκον της ίσως και πέραν του υπερβάλλοντος ζήλου. Οι δυνάμεις καταστολής επι το έργον … Ο Ερμής σηματοδοτεί προβλήματα με σχολεία και καθηγητές ενώ κάποιοι θα φανεί πως εκφράζουν πολιτικές ανησυχίες.Η προοδευμένη Σελήνη μιλά για μια βίαιη και απρόβλεπτη μετατόπιση του εκλογικού σώματος. Η κοινή γνώμη που βρίσκει τον τρόπο να εκφραστεί. Ο Apollon μίλα για την συ στράτευση των ανά τον κόσμο ελληνικών λόμπι. Ο Προοδευμένος Vulcanus θα παρουσιαστεί σαν μια τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης.  Ε, από αυτήν την τεράστια επιτυχία ο κόσμος θα ξεσηκωθεί. Η χώρα, από Άνωθεν δύναμη, έχει προστασία!!! Ο Προοδευμένος Κρόνος (*Saturn) μιλά για προβλήματα με λαθρομετανάστες αλλά και θέματα από έναν έλεγχο που θα υποστεί η χώρα. Ζητήματα με το ωράριο εργασίας προκαλούν έναν χαμό. Από την  άλλη ο προοδευμένος Ωροσκόπος ισούται με τον γενέθλιο Admetos και σηματοδοτεί απόσυρση και παραιτήσεις. Ζητήματα με καταχρήσεις και εξαπατήσεις θα προκύψουν. Η χώρα ή μάλλον η κυβέρνηση θα λάβει εντολές να τελειώσει ένα θέμα…χτες!!! Ο πλανήτης της επανάστασης μα και του αναπόφευκτου, ο Ουρανός, μιλά για την έναρξη μιας τεράστιας προπαγάνδας πασπαλισμένη με δόσεις φόβου. Ένα ατυχημα ή δολοφονία θα συζητηθεί ιδιαίτερα είτε λόγω των συνθήκων είτε λόγω της σκληρότητας της. Ο Ηλιός σημειοδοτεί προβλήματα με χώρους όπως νοσοκομεία, αναμορφωτήρια και φυλακές (*ή hot spot) αλλά και απειλές ή ακόμα και επιθέσεις σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Δικαιοσύνης (* Δικαστες, εισαγγελείς κλπ)…

Οι διελεύσεις πυροδοτούν: «Στο λεξικό των πολιτικών η λέξη «θυσία» σημαίνει ότι οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν μεγαλύτερο μέρος από το εισόδημά τους στην κυβέρνηση, έτσι ώστε οι πολιτικοί δεν θα χρειαστεί να θυσιάσουν την ευχαρίστηση να το ξοδεύουν.»          George Will


O διελαύνων Hades ουσιαστικά γκρεμίζει το όνειρο του και την ρητορεία του Έλληνα Πρωθυπουργού. Διότι η εμπλοκή του άξονα JU/KR μιλά για λιτότητα , διαφθορά και προβλήματα με ορυχεία ή προϊόντα που βγαίνουν από το υπέδαφος. Η χώρα θα εξαναγκασθεί να δεχτεί κάτι. Ο συμπαντικός κριτής , ο Κρόνος λόγω της εμπλοκής του άξονα HA/VU υποδεικνύει δραστηριότητες και δράσεις μυστικών υπηρεσιών.


Ο διελαύνων KRONOS μιλά για επιβολή με το έτσι θέλω. Προβλήματα με την θρησκεία και το Αρχιερατικό συμβούλιο αλλά και κακοήθεις πράξεις και δηλώσεις από κορυφαία πρόσωπα της πολιτικής σκηνής. Μια επίθεση κατά κυβερνητικού προσώπου (*ακόμα και λεκτική) θα καταφέρει να ρίξει το προσωπείο του Πρωθυπουργού ή κορυφαίου στελέχους της πολιτικής σκηνής. Ο Zeus  μιλά για συζητήσεις και για αναζήτηση συμμαχιών. Μιλά όμως και για εγκαύματα από φωτιά αλλά και πυρκαγιές σε ιδρύματα υποδοχής και εγκατάστασης φιλανθρωπικού χαρακτήρα (**hot spot). O Πλούτωνας μιλά για λάθη στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και «εντάσεις» από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Μια είδηση για ανακατασκευή ή συμπαραγωγή οπλικού συστήματος. Ο Vulcanus σηματοδοτεί ταραχές αλλά και μια επιχείρηση ή επιχειρήσεις (??) στις φλόγες. Μια ξαφνική σύλληψη θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Κάποια πραγματα και κάποιες περιοχές θα επιδείξουν μεγάλη αγριότητα!!!

Ο Apollon ισούται με τον Hades και θα βγουν αρκετά ιστορικά στοιχεία και θα ανασυρθούν ιστορικές μνήμες. Μιλά για υπογραφή ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ και ζητήματα με την αγορά εργασίας. Η διαμόρφωση των σχεδίων ΔΕΝ θα ικανοποιήσει ούτε την κυβέρνηση μήτε τον λαό. Ο Δίας σηματοδοτεί μια παροδική εύνοια από κέρδη δια μέσω ξένων (*τουρισμός) πλην όμως ο Ποσειδώνας μιλά για προβλήματα από μαζικές «αφίξεις» αναξιοπαθούντων  & μιας μορφής αναζωπύρωση από επανεμφάνιση «ξεχασμένων» ασθενειών αλλά και φασαρίες στο τόπο μάζωξης τους. Η κυβέρνηση με αοριστολογίες τελικά οδηγείται σε ηττα. Ο Cupido μιλά για μια προσπάθεια να βγει προς τα έξω ένα πιο κοινωνικό πρόσωπο ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί άδεια για μια ξένη κινηματογραφική ή τηλεοπτική παραγωγή. Η κυβέρνηση θα φανεί πως ΔΕΝ καταδικάζει έκνομες ενέργειες από συγκεκριμένες ομάδες.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget