Επιβεβαίωση 38: Παραίτηση ΣΟΚ στον χώρο της Δικαιοσύνης
Στην αστρολογική εκτίμηση της Νέας Σελήνης της 15ης Μαΐου 2018 γράφαμε:
Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ μιλά για πρόβλημα και εξασθένιση της επιρροής προσώπων που είναι στο χώρο της πολιτικής. Συνιστά για την ανάγκη μιας ειδικής ρύθμισης και την επίτευξη μιας συμφωνίας. Είναι η περίοδος (**μέχρι τις μέρες της Πανσελήνου) τελέσεως ενός εξαιρετικά σημαντικού γεγονότος. Αίτημα αλλά και διάθεση για αλλαγή πολιτικής πλεύσης κάνουν τον λαό να είναι έτοιμος για την υπέρβαση. Προβλήματα με δικαστικές αποφάσεις αλλά με άτομα που υπηρετούν την Δικαιοσύνη (*Δικαστές, δικηγόροι κλπ). Προβλήματα θα υπάρξουν με άτομα που είναι αιρετά στην δημόσια διοίκηση αλλά και με την Αεροπορία (***απευχόμαστε ατυχήματα και δυστυχήματα). Σκάνδαλα με πρόσωπα που προσπαθούν να αποκρύψουν με ψέματα έκνομες ενέργειες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του crashonline
Παραιτήθηκε ο προέδρος του ΣτΕ Νικολάου Σακελλαρίου, με «κεραυνούς» για τις διαρροές στο νόμο Κατρούγκαλου.
Σε δήλωσή του, η οποία μεταδόθηκε σε απ” ευθείας τηλεοπτική μετάδοση, ο πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου με δάκρυα στα μάτια, εξαπέλυσε επίθεση σε όσους δεν τηρούν το δικαστικό απόρρητο κάτι που έχει επιφέρει πλήγμα στο ΣτΕ.
Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Οι αντοχές όλων μας δοκιμάστηκαν από τα νεότερα μνημόνια που επέβαλλαν νέα αυστηρότερα μέτρα λιτότητας» και εξέφρασε φόβους για πλήρη εξαθλίωση όλων των συνταξιούχων.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget