Το φως πάντα θα νικά το σκότος …αρκεί να μην είμαστε τυφλοίΤο ημερήσιο (*ΕΙ)δικό σας Δελτίο 7/4

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor σας χαιρετώ. Σάββατο, της Αναστάσεως του Κυρίου και το μήνυμα είναι πως «το φως θα νικά πάντα το σκότος» πάντα υπό την προϋπόθεση πως δεν  είμαστε τυφλοί. Και δεν μιλώ κυριολεκτικά αλλά για τα μάτια της ψυχής.


Οι Γερμανοί, οι σκατόψυχοι της Ευρώπης, λένε μεσω δυο εφημερίδων «verboten» για την δαπάνη τους 1.1 δις € για τον εκσυγχρονισμό των F-16 . Βεβαια δεν θα ειχαν αντίρρηση εάν παίρναμε τίποτα Γερμανικά όπλα ή αν ο εκσυγχρονισμός αυτός ουσιαστικά δεν θα αποσκοπούσε στην αποτροπή των επιθετικων σχεδίων της Τουρκίας που είναι διαχρονική «τσατσά» της Γερμανίας. Και ποιος θα φυλάξει το Αιγαίο βρε παιδιά… Ο «περίφημος» Γερμανικός Στρατός που κάνατε και συνταγματάρχη trans…και θα τρίζουν τα κόκαλα του Ρόμελ?


Ενα Τουρκικο drone πετουσε «κατασκοπεύοντας» τις ελληνικές ένοπλές δυνάμεις. Tην άμεση κατάρριψη του τουρκικού Μale Anka ζήτησαν Π.Καμμένος και στρατιωτική ηγεσία αλλά δεν το δέχθηκαν οι Τσίπρας και Κοτζιάς οι οποίοι το θεωρούν ως... ακραία ενέργεια. Κατά τ’ αλλα ο Καμμένος κάνει «κουμάντο» και κάνει και μαγκιές πως δεν μασάει και θα ισοπεδώσει ότι αμφισβητήσει την κυριαρχία του έθνους. Εντάξει δεν έφτασε μέχρι την Αδριατική το drone και πάρα την εντολή κατάρριψης ο Αλέξης είπε να μην τους εκνευρίσουμε γιατί θα πάρουν φόρα από το Εσκί σεχίρ…..


Και ενώ εμείς ασχολούμαστε με τα δικά μας , και πολύ καλά κάνουμε, ξεσπά ένας πόλεμος με ανυπολόγιστες συνέπειες μεταξύ Κίνας και Αμερικής. Εκεί μπορεί να γινει ο κακός χαμός!!! Στις ετήσιες προβλέψεις για την Κίνα για το έτος 2018 γραφαμε: « Ο Βόρειος Δεσμός σηματοδοτεί κινήσεις που αποσκοπούν στο να τονώσουν τα όνειρα και τις προσδοκίες της νεολαίας. Η Κίνα όμως λόγω του ότι νοιώθει μεγάλη  σιγουριά και πίεση αλλά πρέπει και να το δείξει θα αμφισβητήσει στα ίσια την υπερδύναμη που λέγονταν Αμερική. Ζητήματα προπαγάνδας και διάφορα fake news τελικά θα της κάνουν μια σχετική ζημιά.»
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget