Η Πανσέληνος της 31ης Μαρτίου 2018


                         


« Η Ελλάδα δεν πεθαίνει από το μνημόνιο. Πεθαίνει από την προδοσία των πολιτικών. Όπως και ο Ιησούς είχε πεθάνει… στον κήπο της Γεσθημανής».

Η Πανσέληνος που θα μελετήσουμε θα πραγματοποιηθεί στις 31/3/2018 και θα λάβει χώρα στις 10ο .44’ του άξονα Κριού-Ζυγού(. Η συμμετοχή- εμπλοκή των κακεργετών Άρη και Κρόνου (από τον Αιγόκερω) αλλά και η ανάδρομη φορά του Ερμή μέσα από τον Κριό δυσχεραίνουν αρκετά τα πράγματα αφού η ξεροκεφαλιά και οι «μοιραίες» και εν θερμώ ενέργειες θα δίνουν και θα παίρνουν. Οικονομικά ζητήματα αλλά και η δια της βίας επιβολή του «δίκαιου» του ισχυρού τελικά θα δυσαρεστήσουν την ανθρωπότητα η οποία θα βλέπει πως ολισθαίνει και μαθηματικά προς μια γενικευμένη σύρραξη. Οι επικοινωνίες θα είναι δύσκολες ενώ θα πρέπει να περιμένουμε πτώσεις κυβερνήσεων αλλά και διαφοροποιήσεις μέσα σε κυβερνητικούς σχηματισμούς ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και σε πολλά ζητήματα μετατόπιση της κοινής γνώμης.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΎΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ:  Major cities near 010°45'  State  LM Orb   LA Orb 
 Bregenz  ΦSTER.  LM 0°08   .
 Charlottesville  USA-VA  LM 0°02   .
 Knoxville  USA-TN  .  LA 0°45 
 Altoona  USA-PA  LM 0°08   .
 Dayton  USA-OH  .  LA 0°31 
 Cleveland  USA-OH  .  LA 0°44 
 Rochester  USA-NY  LM 0°51   .
 Buffalo  USA-NY  LM 0°17   .
 Raleigh -  USA-NC  LM 0°06   .
 Ann-Arbor  USA-MI  .  LA 0°53 
 Saginaw  USA-MI  .  LA 0°48 
 Lansing -  USA-MI  .  LA 0°28 
 Lihue  USA-HI  .  LA 0°28 
 Macon  USA-GA  .  LA 0°48 
 Athens  USA-GA  .  LA 0°13 
 Tampa  USA-FL  .  LA 0°13 
 Ketchikan  USA-AK  .  LA 0°59 
 Qαbis/Gabθs  TUNISI.  LM 0°14   .
 Safαqis/Sfax  TUNISI.  LM 0°56   .
 Tunis Χ  TUNISI.  LM 0°17   .
 Tokelau Χ  TOKELAU  .  LA 0°48 
 Udon-Thani  THAILA.  LM 0°44   .
 Songkhla  THAILA.  .  LA 0°06 
 Krungthep/Bangkok Χ  THAILA.  .  LA 0°40 
 Nakhon-Ratchasima  THAILA.  LM 0°08   LA 0°48 
 Chur  SW.HELV  LM 0°24   .
 St-Gall/en  SW.HELV  LM 0°34   .
 Davos  SW.HELV  LM 0°06   .
 Pago-Pago -  SAMOA  LM 0°08   .
 East-London  S.AFRI.  .  LA 0°08 
 Bloemfontein  S.AFRI.  .  LA 0°36 
 Kimberley  S.AFRI.  .  LA 0°26 
 Irkutsk -  RUS-IRK  .  LA 0°56 
 Coimbra  PORTUG.  .  LA 0°48 
 Lisboa/Lisbon/Lissabon Χ  PORTUG.  .  LA 0°46 
 Faro  PORTUG.  .  LA 0°48 
 Trujillo  PERU  LM 0°28   LA 0°43 
 Panamα Χ  PANAMA  LM 0°55   .
 La-Palma  PANAMA  LM 0°21   .
 Oslo/Kristiania Χ  NORW.  LM 0°53   .
 Trondheim/Drontheim  NORW.  LM 0°32   .
 Alofi Χ  NIUE  LM 0°47   .
 Abuja Χ  NIGERI.  LM 0°32   .
 Whangarei  N.ZEAL.  .  LA 0°04 
 Tangier/Tanger  MAROC.  .  LA 0°18 
 Fθs/Fez  MAROC.  .  LA 0°04 
 Melaka/Malacca  MALAY.  LM 0°15   .
 Pinang/Georgetown  MALAY.  .  LA 0°14 
 Kuala-Lumpur Χ  MALAY.  LM 0°15   .
 Vaduz Χ  LIECHT.  LM 0°25   .
 Viangchan/Vientiane Χ  LAOS  LM 0°34   .
 Luangphrabang <  LAOS  LM 0°09   LA 0°24 
 Cagliari  ITAL.  LM 0°43   .
 Pisa  ITAL.  LM 0°32   .
 Milano/Mailand/Milan  ITAL.  LM 0°47   .
 Padang  INDONE.  .  LA 0°19 
 Bata <  GUINE.E  LM 0°10   .
 Libreville Χ  GABON  LM 0°30   .
 Cuenca  ECUADOR  LM 0°25   .
 Loja  ECUADOR  LM 0°36   LA 0°54 
 Guayaquil  ECUADOR  .  LA 0°22 
 Quito Χ  ECUADOR  LM 0°01   .
 Kiel -  DEUT-SH  LM 0°16   .
 Hannover -  DEUT-NI  LM 0°11   .
 Hamburg -  DEUT-HH  LM 0°05   .
 Stuttgart -  DEUT-BW  LM 0°43   .
 Aalen  DEUT-BW  LM 0°06   .
 Odense  DANMARK  LM 0°31   .
 Aalborg  DANMARK  LM 0°01   .
 Arhus  DANMARK  LM 0°20   .
 Viborg  DANMARK  LM 0°33   .
 Habana/Havane Χ  CUBA  .  LA 0°16 
 Santa-Fe  CUBA  .  LA 0°55 
 Camagόey  CUBA  LM 0°34   .
 Kunming -  CHN-YN  LM 0°38   LA 0°28 
 Xining/Hsining -  CHN-QH  LM 0°03   .
 Lanzhou/Lanchow -  CHN-GS  .  LA 0°21 
 Toronto -  CANA-ON  LM 0°46   .
 Yellowknife -  CANA-NT  .  LA 0°19 
 Douala/Duala/Kamerun <  CAMER.  LM 0°13   LA 0°16 
 Malange  ANGOLA  .  LA 0°30 Ας δούμε όμως τι λέει ο αυτοτελής χάρτης της Πανσελήνου με συντεταγμένες Αθηνών: «Όταν τα λεφτά μας τα παίρνει ο κακοποιός, λέγεται ληστεία, όταν αυτό το κάνει μια εταιρία, λέγεται μπίζνες, και όταν μας τα παίρνει η εφορία, λέγεται νόμος.» Α. Βιγκούσιν

Μελετώντας τον αυτοτελή χάρτη της Πανσελήνου και ειδικά τον άξονα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗ βλέπουμε ζητήματα που σχετίζονται με κάποιες υπό «’αμφισβήτηση» περιοχές. Αλλαγή πλεύσης μα και οπτικής σε κάποια θέματα. Τρόμος στο κοινό εξαιτίας διασποράς ειδήσεων. Πολλά άτομα αναπτύσσουν μιας μορφής πεσιμισμό και κατάθλιψη. Η κυβέρνηση βλέποντας πως ο λαός αρχίζει και εξοργίζεται θα θελήσει να δείξει ψήγματα αλλαγής ρητορείας όμως όταν εμπλέκεται στο εν λόγο μεσοδιάστημα JU/AD και ME/SA αντίστοιχα τότε η κατάσταση φαντάζει, και είναι, μη αναστρέψιμη.
 Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου ισούται με τον HADES  και αυτό σηματοδοτεί προσωπική δυσαρέσκεια αλλά και τρομερή πίεση για αποδοχή κάποιων πραγμάτων. Αρκετές προσωπικότητες θα δεχτούν λάσπη και κακεντρέχεια. Η χώρα θα νοιώσει ένα «πούλημα» από «φίλους» και «συμμάχους». Σιγά –σιγά ο λαός θα αρχίσει να κινητοποιείτε για κάτι που …έρχεται. Προβλήματα με την ορθή λειτουργία μηχανημάτων  και πολεμικών οχημάτων. Επιπρόσθετα ο λαός συντάσσετε με μια ρητορεία που ακουμπά τα όρια του ακραίου… Η Ώρα μιας συμφωνίας θα φέρει το πάνω –κάτω στην πολιτική σκηνή. Οι σκηνές μια και οι επαφές με αναξιοπαθούντα άτομα δεν θα είναι και πολύ ευχάριστη.

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στο γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης: «Ολόκληρη η ιστορία του κόσμου μπορεί να συνοψισθεί στο γεγονός ότι όταν ένα έθνος είναι δυνατό, δεν είναι δίκαιο και όταν θέλει να είναι δίκαιο δεν είναι πια δυνατό.» Τσώρτσιλ.

Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης ισούται με τον Ερμή και αυτό μιλά για ενδιαφέρουσες συζητήσεις αλλά και ανταλλαγή απόψεων. Η «συμμετοχή-εμπλοκή» του άξονα SO/AD αλλά και του MA/HA μιλούν για καταστάσεις μιλά για κάποιες γυναίκες ή έναν λαό που υποφέρει  αλλά και κάποια πρόσωπα με «δύναμη» που επιλύουν τις διαφορές τους με κανόνες του «υποκόσμου».  Μιλά για καιρικές αλλαγές αλλά και ζητήματα που προκύπτουν από τις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες. Το Μεσουράνημα ισούται με SO/MA=NE/PO=WI/MC=KN/HA =NE =AS/ZE=JU/SA=HA/AD και αυτό υποδεικνύει καταστροφικά και λανθασμένα πιστεύω. Δυστυχώς φαίνεται πως οι «δικοί» μας δεν σκέφτονται τις επιπτώσεις των πράξεων τους. Συνιστά προβλήματα από την ανειλικρίνεια αλλά και από κατασκόπους. Ο λαός αηδιάζει από την αναλήθεια και την εξαπάτηση αλλά και η κυβέρνηση επίσης αφού στην πραγματικότητα όσο και αν κάνει το «καλό παιδί» τόσο οι άλλοι δεν κάνουν αυτά που οφείλουν αφού μας θεωρούν ως δεδομένους…. Και συμπεριφέρονται αδιάφορα και ψυχρά. Ο Ωροσκόπος ισούται με ZEUS & VULCANUS και μιλά για απειλή από τρίτους και ενορχηστρωμένη για ομαδική και συλλογική παραπλάνηση. Επαφές με άτομα που έχουν τεράστια ισχύ. Προβλήματα με διαρροές και σκάνδαλα στους κόλπους της κυβέρνησης. Βρισκόμενοι μπροστά  στα προβλήματα  του παρελθόντος.


Η Πανσέληνος και η επιρροή της στο προοδευμένο χάρτη της Μεταπολίτευσης: «Υπάρχει ένας καλός λόγος που κανένας δεν σπουδάζει ιστορία. Σου μαθαίνει πάρα πολλά.» Νόαμ Τσόμσκι

Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ ισούται με τον ADMETOS και μιλά για μια πένθιμη ημέρα που και για μια υποκίνηση κάποιων πραγμάτων. Υποδεικνύει μια κατάσταση μιας εταιρείας που πτωχεύει ή μετακινείτε αλλά και πρόσωπα στον χώρο της πολιτικής που θα πιαστούν με την «γίδα στην πλάτη»….. Τα αισιόδοξα μηνύματα και «υποσχέσεις» αλλάζουν τελικά και γίνονται αδιαφορία της κυβέρνησης!!!! Ο Ωροσκόπος ισούται με τον Ζευς και αυτό συνιστά μια συνάντηση επιβεβλημένη προκειμένου η χωρά μας να κάνει κάτι…για λογαριασμό τρίτων…Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget