H άποψη μου: Novarti-αδα ραψωδία «Κυκλώπεια»

Το παλικάρι το άσπιλο, ο Αλέξης μας, την έχει δει Ντι Πίετρο σε μια επιχείρηση «καθαρά χέρια» στην Ελλάδα. Μόνο που η επιχείρηση αυτή, να μου το θυμηθείτε, θα λερώσει όχι μόνο τα χέρια αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον πολιτικό κόσμο.

Βλέπετε, ο Κρόνος στον Αιγόκερω, έρχεται να κρίνει όχι ζώντες και νεκρούς αλλά ζώντες και πολιτικούς. Ο Ποσειδώνας μέσα από τους Ιχθείς περνούσε το μήνυμα «μην μασάτε στην ρεμούλα κουμάντο κάνω εγώ» και όλοι που είχαν το βάζο το μέλι είχαν αρπάξει την κουτάλα και έτρωγαν. Σε μια τέτοια κατάσταση πίστεψαν και οι Έλληνες πολιτικοί. Προφανώς όμως λησμόνησαν πως ο Ουρανός είναι πολύ «μαρτυριάρης» και τα βγάζει στην επιφάνεια.

Να σας πω την αλήθεια ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ στην ανθρώπινη δικαιοσύνη γιατί και οι δικαστές άνθρωποι είναι, πιέσεις δέχονται, παιδιά σπουδάζουν, φιλοδοξίες να φτάσουν ψηλά στις βαθμίδες έχουν και εντέλει υποκύπτουν.  Αλήθεια όμως πως και «τυχαίνει» όλοι  αυτοί που κάνουν όλες τις έκνομες πράξεις τελικώς να έχουν το δίκιο και τον Νόμο με το μέρος τους;

Πιστεύω όμως στην Συμπαντική Δικαιοσύνη. Αυτή «δεν πιάνεται» και δεν έχει ανάγκη από πατρόνα να την βοηθήσει να ανελιχθεί στα ανώτερα αξιώματα της Δικαιοσύνης. Γιατί αυτή είναι Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

Από το 2015 είχα «προειδοποιήσει» πως έρχονται χειροπέδες. Και επειδή είτε μας αρέσει, είτε όχι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και δεν μπορούμε να έχουμε μια νορμάλ δικαιοσύνη ε, τότε ας μας την επιβάλουν οι «ξένοι». Βέβαια ούτε αυτών τα κίνητρα είναι σωστά. Αλήθεια όμως θα μπορούσε να συνδέεται αυτή η υπόθεση με το θέμα των Σκοπίων και την υπόθεση Τσαλικίδη-Vodafone , σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή; Κάντε κάποιους συνειρμούς και κυρίως σε τέτοια γεγονότα ΜΗΝ πιστεύετε στις «συμπτώσεις».

Η ραψωδία της Novarti-αδας, στην παρούσα φάση, είναι στην Ι την «Κυκλώπεια». Υπάρχουν ανθρωποι που ετοιμάζονται ως Οδυσσέας να αποτολμήσουν μια τρελή πράξη. Όπως έλεγε και ο Τιτάνας Δημήτριος Λιαντίνης « Η Κυκλώπεια μας παραγγέλνει πως η κάθε μας πράξη είναι μια επιχείρηση μέχρι θανάτου. Πως κάθε φορά που ξεκινάμε ένα έργο, γίνεται ο καθένας κι από ένας μικρός δόκιμος ήρωας. Ένας πυγμαίος Ηρακλής, αλλά Ηρακλής. Και κυρίως αυτό, πως πριν την πράξη δεν υπάρχουμε.» Έτσι κάποιοι «τρελοί» υψωνουν το όποιο αναστημα τους φωνάζοντας στο τέρας –ΚΥΚΛΩΠΑ-της Μεταπολίτευσης….
Έι Πολύφημε, άτσαλε και χάχα,
αν ποτέ σε ρωτήσουνε ποτές ποιος σε τύφλωσε,
να ειπείς ο Οδυσσέας. Ο καστροκαταλύτης.

Το Σύμπαν λοιπόν πληρώνει το «σύστημα» με το ίδιο νόμισμα. Έστησες μια δίκη που έχει 2 ½ χρόνια διάρκεια με «προστατευόμενους μάρτυρες», ε, κοντοζυγώνει η ώρα σου να αντιμετωπίσεις το ίδιο.  
Έτσι στην παρούσα φάση ερχονται αυτοί που «κουβαλούσαν» την βαλίτσα με τα «μωβ» να «καταδικάσουν» δια τις μαρτυρίας τους ποιους άλλους τους παραλήπτες!!!! Κρυβόμενοι κάτω από μια νεα «ταυτότητα» , υπό μια νέα ανωνυμία. Όπως λέει και στο αρχαίο κείμενο: «Ούτις εμοί γ' όνομα. Ούτιν δέ με κικλήσκουσι  μήτηρ ηδέ πατήρ ήδ' άλλοι πάντες εταίροι.» Το όνομα μου είναι ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! Δηλαδή κρατά την υπόσταση του «αόρατου» με την τάση για εκδίκηση αυτού που ταπεινώθηκε. Διότι προφανώς και κάποιοι τα «τσακώσανε» και μάλιστα χοντρά αλλά αυτός ο Κανένας, ο «πουθενάς» που θα λέγαμε την πλήρωσε την νύφη γιατί ήταν ο αδύναμος κρίκος. Όμως όπως λέει και ένα απόφθεγμα «Ο πιο αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα είναι ο πιο δυνατός, γιατί αυτός μπορεί να την σπάσει.»


Η Novarti-αδα έρχεται για να ξεφτιλίσει το μεταπολιτευτικό κράτος και τις δυνάμεις αυτού. Όμως η «αηδία» που θα αναδύσει θα φέρει στο προσκήνιο νέες δυνάμεις!!!!!

Τα ερωτήματα που πρέπει να τεθούν είναι τα κάτωθι:
Ø  Γιατί κατά τις επίμαχες περιόδους «λείπουν» από το κατηγορητήριο τα ονόματα ΓΑΠ και Κώστα Καραμανλή
Ø  Γιατι δεν είναι στο κατηγορητήριο τα ονοματα των Υπουργών ανάπτυξης (*μεχρι το 2011) που το φαρμακο ως προμηθεια υπαγοταν εκει.
Ø  Μηπωςθα επρεπε και ο Κος Μόσιαλος που είναι αριστος γνωστης της Φαρμοκοβιομηχανίας και των πρακτικων που αυτές ακολουθουν
Ø  Εχει τα «τετοια» η Βουλή να μην στείλει στο ακροατήριο κάποια από τα ονόματα

Θεωρω πως αυτά θα παιξουν πιο δυνατα από Απρίλιο που ο KRONOS θα ισουται με ΑΡΗ (sarc) * ΕΡΜΗ (natal) που σηματοδοτεί νομικες εμπλοκες και «συμφωνίες»….

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget