Brothers, what we do in life echoes in eternity.

Σχετική εικόνα
Το ημερήσιο (*ΕΙ)δικό σας δελτίο 7/2

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor σας χαιρετώ. Τα πράγματα αγριεύουν στην πολιτική σκηνή και τελικά θα βγουν μαχαίρια μα και «άπλυτα» στην φόρα. Αν δειτε « ο προοδευμένος HADES σημειοδοτεί πράξεις κακοήθειας, αντιπερισπασμού και προπαγάνδας. Τουλάχιστον αυτό σημειοδοτεί το ισούται με τον Zeus. Νομίζω πως στην «δύσκολη» η κυβέρνηση θα επιστρατεύσει τα «μυστικά» της  όπλα. Είναι ένας μήνας που μιλά ξεκάθαρα για πολεμικές βαρβαρότητες και τεχνάσματα αντιπερισπασμού και προπαγάνδας. Κάποια μεγάλα μυστικά θα επιχειρηθεί να «θαφτούν». Αυτά έγραφα στην αστρολογική εκτίμησης του μηνός Φεβρουαρίου 2018 φυσικά πριν βγουν τα της Novartis στην επιφάνεια….
Ο Τσίπρας το βλέπει αυτό ως «ευκαιρία» να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες το Μακεδονικό κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς συνένοχους αφού θέλει να τους αναγκάσει να ψηφίσουν με ευρεία αποδοχή το «Μακεδονικό».
Βέβαια, αν ανατρέξει κανείς σε παρελθοντικές εκπομπές μου έχω αναφέρει πως μπαίνουμε σε ένα ΝΕΟ βρώμικο 89 και πως η ιστορία επαναλαμβάνεται απαρέγκλιτα. Τα πράγματα είναι όμως είναι «στημένα» με τέτοιο τρόπο που και οι ιθύνοντες είναι οι ίδιοι….

Στην παρούσα φάση όπως έγραφα και στην αστρολογικη εκτίμηση μηνός Φεβρουαρίου 2018 « Ο λαός απέδειξε πως είναι αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση αρκεί να είναι ενωμένος. Το συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη προκάλεσε μεγάλο πονοκέφαλο στο Μαξίμου αφού είχαν μάθει να είμαστε αραχτοί στον καναπέ. Οι πρεσβείες δεν πολύ-νοιάζονται αφού έχουν τον Τσίπρα να ξεπλύνει την μπουγάδα. Ο προοδευμένος HADES σημειοδοτεί πράξεις κακοήθειας, αντιπερισπασμού και προπαγάνδας. Τουλάχιστον αυτό σημειοδοτεί το ισούται με τον Zeus. Νομίζω πως στην «δύσκολη» η κυβέρνηση θα επιστρατεύσει τα «μυστικά» της  όπλα. Είναι ένας μήνας που μιλά ξεκάθαρα για πολεμικές βαρβαρότητες και τεχνάσματα αντιπερισπασμού και προπαγάνδας. Κάποια μεγάλα μυστικά θα επιχειρηθεί να «θαφτούν». Η εμπλοκή του άξονα SO/KR σημειοδοτεί εμπόδια για την σύναψη μιας συμφωνίας για λόγους ιδιοτελείς. Δείχνει μια ύπουλη διαμάχη. Να μου το θυμηθείτε θα έχουμε εκπλήξεις στο Σκοπιανό. Άτομο από το πολιτικό χώρο θα φανεί πως εμπλέκεται σε βρώμικες υποθέσεις. Ο προοδευμένος Άρης υποδεικνύει καταστάσεις αρκετά δύσκολες αφού μιλά για σκάνδαλα με αναθέσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες που «συμμετέχουν» (**έστω και αφανώς) μέλη πλησίον της κυβερνήσεως. Πράξεις βίαιες τελικά θα προξενήσουν απώλειες στους άλλους. Για μια υπόθεση δολοφονίας θα υπάρξουν δείγματα εκβιασμού. Ο Ποσειδώνας σημειοδοτεί καταστάσεις ροκ αφού μιλά για αλλαγή σχεδίων και για την επιβολή από κάποιους η κυβέρνηση να διαπράξει μια απάτη απέναντι στον λαό που την εξέλεξε. Η εμπλοκή του άξονα MO/JU σημειοδοτεί το τέλος μιας ευτυχίας για λόγους ασωτίας. Αν λάβω υπόψη και την πρόοδο του KRONOS που μιλά για διαφωνίες σε μια επικείμενη κυβερνητική συμφωνία αλλά και την εμπλοκή του άξονα UR/NE που μιλά για ανθρώπινες απώλειες εντός της κυβέρνησης αλλά και έντονες λογομαχίες για την μη τήρηση κάποιων συμφωνηθέντων καταλήγουμε εύκολα στο συμπέρασμα πως οι ξένοι ετοιμάζονται να τραβήξουν το χαλί στον Έλληνα πρωθυπουργό-ζογκλέρ.»


Αυτά πριν βγει το «σκάνδαλο» της Novartis. Η παραπάνω αναφορά μου υποδεικνύει ΞΕΚΑΘΑΡΑ την εν λόγω υπόθεση…. Το θέμα είναι πως πλέον εμπλέκεται και η Αμερικανική Δικαιοσύνη και εκει τα πράγματα ζορίζουν… Αλήθεια όμως γιατί δεν υπάρχει στην δικογραφία το ονομα ΓΑΠ;;; Σας είχα υποσχεθει χειροπέδες.... 

Ο προοδευμένος Άρης πάει να συναντησει τον KRONOS (*διελαυνοντα) Αλλάζοντας πλάνα. Προετοιμασία για λόγους αλλαγής κατοικίας (τοποθεσία). Αλλαγή έδρας. Απο τελη Μαιου αρχιζει το ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣΑυτό είναι μια άλλη ιστορία αλλα να πουμε και κάτι στην ραδιοφωνική εκπομπή……

Να ακουτε Karl's flash... Κάνει καλό γιατί προειδοποιει Πριν καν πάρουν μορφη τα γεγονότα!!!


                                             Greetings to SERBIAN BROTHERS!!!!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget