Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!Το ημερήσιο (*ΕΙ)δικό σας δελτίο 29/1

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor σας χαιρετώ. Καλή εβδομάδα να έχετε εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι και εύχομαι να έχουμε κουράγιο για να σταθούμε στο ύψος των κοσμοϊστορικών διαστάσεων που θα εξελίσσονται σιγα-σιγα μπροστά μας.


Με θλίψη παρακολουθεί κανείς τις πολιτικές διεργασίες. Μικροκομματικά παιχνίδια που με ευκολία «βαφτίζονται» ως «υπεύθυνη στάση». Γενικά όμως οι εκμοντερνισμένες ιδέες και τα όμορφα λόγια δεν μπορούν να αλλάξουν το νόημα.  Εσείς όμως που το παίζετε άνετοι και «φιλάνθρωποι» θεωρώντας πως οι «άλλοι» -δηλαδή όσοι θέλουν την πατρίδα τους , την θρησκεία τους , την ζωή τους την ίδια – είναι κακοί και μισάνθρωποι θεωρείτε πως έχετε το δικαίωμα της επιλογής. Ίσως και να έχετε και δίκιο. Όμως στις εποχές που ζούμε αυτό που καλεί κανείς ως «ελευθερία επιλογής» είναι κάτι πολύ ανώτερο.


Αυτό που λέμε ως Νέα Τάξη των Πραγμάτων αντικατοπτρίζεται από τον Ζευς στην Uranian Astrology.  Το δικαίωμα επιλογής-αυτό που θα σου πουν ως «ελευθερία βουλήσεως»-  θα πρέπει να καταλάβετε πως η ελευθερία της επιλογής δεν υπάρχει για να κάνεις ότι γουστάρεις αλλά για να έχεις το δικαίωμα να κάνεις αυτό που οφείλεις!!!».

Εσύ δηλαδή που νοιώθεις ντροπή που είσαι Έλληνας θα πρέπει να μάθεις πως το Κοράνι λέει μέσα πως οι «Ε-Αλ Ρουμ» οι Ρωμιοί δηλαδή οι Έλληνες προφητεύει πως οι νίκες θα είναι των Ελλήνων και αυτό θα φέρει μεγάλη αγαλλίαση στον Αλλάχ» και αυτά δεν τα λέει ούτε ο Κοσμάς ο Αιτωλός, ούτε ο Παίσιος αλλά ο ίδιος ο Μωάμεθ.

Οι Καλοί Γερμανοί: Ποινική δίωξη εναντίον όλων των εμπλεκομένων προσώπων από τις θυγατρικές εταιρείες των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών Mercedes-Benz και BMW Hellas έχει ασκηθεί στην Ελλάδα για λαθρεμπορία από κοινού κατ’ εξακολούθηση και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού κατ’ εξακολούθηση και την υπόθεση χειρίζεται ο τακτικός ανακριτής. Η ποινική δίωξη έχει ασκηθεί κατά 5 ατόμων: των υπευθύνων των 2 εταιριών στην Ελλάδα και των επικεφαλής των μητρικών  εταιριών καθώς η πρακτική ήταν σε γνώση αυτών για λαθρεμπορία καθώς η φοροδιαφυγή που έχει καταγραφεί είναι πολύ μεγάλη. Όσον αφορά στο πρόστιμο των 133 εκατ. ευρώ που ήδη πλήρωσαν οι εταιρείες Mercedes-Benz Hellas και BMW Hellas – θυγατρικές των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών στην Ελλάδα, στελέχη της αγοράς εκτιμούν πως αποτελεί προϊόν συμβιβασμού μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και των θυγατρικών εταιρειών και μάλιστα έχει «συμφωνηθεί» το θέμα να μην δημοσιοποιηθεί.


 Η Ατάκα της ημέρας:  Βρε Αλέξη εαν το ονομα της Μακεδονίας δεν εχει σημασία γιατι "βαφτισες" την Περιστερα ως Μπέτυ και εσενα ...αριστερο;;;


                                               Το καλύτερο MOONWALKING....

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget