Επιβεβαίωση Νο 6: Ποινική δίωξη για ενεργητικη δωροδοκία στην κοινοπραξία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ
Στην αστρολογική εκτίμηση μηνός Ιανουαρίου 2018 γράφαμε:

Ο Βόρειος Δεσμός .... Άτομα που μετείχαν σε μια κοινοπραξία θα έχουν τρομερά ζητήματα μεταξύ τους.

Επίπρόσθετα όμως γραφαμε και στο αρθρο μας Η Πανσεληνος Ιανουαριου 2018  


Η Πανσέληνος ως προς τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας: «Και ο Θεός είπε «αγάπα τον εχθρό σου»!  Και τον υπάκουσα  και αγάπησα τον εαυτό μου.» Χαλίλ Γκιμπράν

Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ μιλά για γυναίκες επιστήμονες αλλά για έντονες διαφωνίες από άτομα που σχετίζονται με τον Νόμο (* Δικαστές, δικηγόροι, αστυνομικοί, δικαστικοί επιμελητές, συμβολαιογράφοι κλπ). .... Προβλήματα με χώρους όπου κινούνται μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, προαστιακός, τραίνα, ηλεκτρικός, τραμ).

Συμφωνα με το ρεπορταζ του crashonline  Ποινική δίωξη για ενεργητική δωροδοκία ασκήθηκε από την εισαγγελία Αθηνών σε δύο άτομα, αφού διαπιστώθηκε πως έδωσαν «μίζα» προς κρατικούς αξιωματούχους ώστε συγκεκριμένη κοινοπραξία να αναλάβει τον σχεδιασμό και την επίβλεψη έργων του Μετρό.
Μάλιστα οι κατηγορούμενοι «απειλούνται» και από τον νόμο περί καταχραστών του Δημοσίου, που σημαίνει ότι μπορεί να «φάνε» ακόμα και ισόβια!
Η «μίζα» υπολογίζεται στα 210.000 ευρώ και δόθηκε σε κρατικούς αξιωματούχους, οι οποίοι ακόμα αναζητούνται. Σκοπός ήταν να ανατεθεί ο σχεδιασμός και η επίβλεψη σιδηροδρομικών έργων της στην Κοινοπραξία Συμβούλων Μετρό Ελλάδος. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget