Το συλλαλητήριο των Αθηνών στις 4/2Το συλλαλητήριο των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στις 4/2 στο Σύνταγμα στις 12:00 το μεσημέρι. Είναι ένα συλλαλητήριο με τον άξονα WI/SO ( Η μέρα και η πορεία αυτής) να ισούται με MA/UR (Ο άξονας των ξαφνικών γεγονότων. Βαρύς τραυματισμός, αιμορραγία. Εργασία που με “φτιάχνει, που με εξιτάρει. Απρόβλεπτη ενέργεια. Η μυϊκή ένταση. Το κίνητρο μιας επανάστασης. Τα ηλεκτρικά εργαλεία. Ξαφνική αλλαγή πόστου ή αντικειμένου εργασίας.) με SO/KN (Η επαφή με το ευρύτερο κοινό. Η προσωπική αλλά και η σωματική επαφή. Το άτομο θα βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας ενός σημαντικού γεγονότος. Το κάρμα με έναν άνθρωπο. Επαφές κατά την διάρκεια της ημέρας. Το προσωπικό μας κάρμα. Σημαντικές προσωπικές επαφές. Το εγώ σε σχέση με το κάρμα αλλά και τις “ενώσεις-ομάδες” ψυχών που έχω έρθει στην παρούσα ενσάρκωση.) αλλά και WI/KN ( Γενικές επαφές. Ένωση ή συμμετοχή πολλών προσώπων σε ένα εγχείρημα. Πολλές ενώσεις, συμμαχίες. Συνδέσεις με το κοινό. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η κοινωνική δικτύωση. Το πεπρωμένο μαζί με τον κόσμο, μαζί με την χώρα που βρίσκομαι. Η κίνηση στο δρόμο. Οι διαδρομές.) UR/PL (Ο άξονας των αλλαγών και της δοκιμής των ορίων κάποιου. Ο νευρικός κλονισμός. Ηλεκτροπληξία.)αλλά και UR/ZE (Ο άξονας της θέλησης και της πατρότητας. Τα τύμπανα του πολέμου. Η προετοιμασία για αυτόν. Οι νόμοι της φύσης. Παύσατε και αρξαστε το πυρ. Πυρκαγιές. Ο προαστιακός και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (**όχι το μετρό). Διακοπή σχεδίων, κυκλοφορίας. Φωτιές από ηλεκτρολογικά ζητήματα και αστοχίες ηλεκτρολογικού υλικού.).

Κατά συνέπεια δείχνει μια μέρα με έντονο καρμικό υπόβαθρο αλλά που κάποιοι εντέχνως θα επιχειρήσουν να την σαμποτάρουν…


Επειδή όμως η δουλειά μου δεν είναι να σας «πετάω» έναν χάρτη για να δείξω πως ξέρω αστρολογία θέλω να το πάμε λίγο παρακάτω. Η σύγκριση της ημέρας με τον  χάρτη της Μεταπολίτευσης: Το ερώτημα είναι τι θέλει η κυβέρνηση; Ενα συλλαλητήριο με μπολικο κόσμο που θα "στείλει" μηνυμα στην Ευρωπη και στους Αμερικάνους ή "ξαφνικά" εναν κακό χαμό και να τρεχει ο κόσμος να κρυφτεί; 

Κατ' αρχήν ο διελαύνων Ποσειδώνας ισουται με τον Προοδευμένο ΗΛΙΟ (Ένας άξονας που υποδεικνύει την σωματική καταστολή και ηρεμία. Την αποσύνθεση.  Η απώλεια της
πραγματικότητας και της αίσθησης του χρόνου. Η ροπή προς τις μολύνσεις.  Ο drug dealer. Εσφαλμένη διάγνωση.)  Επιπρόσθετα ο Αρης απο διέλευση βρίσκεται σε επαφή με τους προοδευμενους αξονες SA/AD,CU/AP, & NE/KR=UR  και ολο αυτό ερμηνεύεται ως : Βάζοντας εμπόδια σε μια δραστηριοτητα. Καταστολή. Προβλήματα με μια εταιρεία!!! Μεγάλες πράξεις χωρίς επιτυχία. Άκαρπες επιθέσεις. Ατυχήματα στην αεροναυτική. Θραύση.Ξαφνική επέμβαση μιας κυβερνητικής δύναμης χωρίς επιτυχία. Μια επανάσταση από ανωτέρω. Μια επανάσταση που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση. ???? Ξαφνικά γεγονότα τραυματισμοι και αιμορραγιες!!!


Κατά συνέπεια η κυβέρνηση, ασχετα με το εαν κάποιοι απο εκει μέσα θα "υποστηριζουν" την  κινηση  αυτη,  θα προσπαθησει να βάλεις πολλά εμπόδια (*πχ προβλήματα στα ΜΜΜ) ενω θα επιχειρήσει να αμαυρωσει την κατάσταση!!!
                                                             


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget