ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018 ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ

                                   

«Το παράνομο το κάνουμε αμέσως. Το αντισυνταγματικό χρειάζεται κάπως περισσότερο χρόνο.» Χ. Κισσινγκερ

Η Σουηδία, η χώρα των πάγων, των Βίκινγκς αλλά και των «προοδευτικών» ανθρώπων  είναι για το 2018 μια χώρα που θα πρέπει να ετοιμάζεται για σημαντικές αλλαγές. Αν και περάσανε την παγκόσμια οικονομική ύφεση με σχεδόν ανώδυνο τρόπο τι θα μπορούσε να συμβεί εάν αυτή η βόμβα … «έσκαγε» στην πόρτα της;;
Η Σουηδία για το 2018 θα πρέπει να προετοιμαστεί για δυο τινά. Την προβληματική διαχείριση των στεγαστικών δανείων αλλά και το μεταναστευτικό.
Η παρουσία του Kronos μιλά για αλλαγές από την κυβέρνηση στην δομή και στον τρόπο λειτουργίας της αφού προσπαθεί να έρθει πιο κοντά σε μια προοδευτική κουλτούρα που διαθέτει. Αυτό απαιτεί όμως την απαραίτητή προϋπόθεση πως και ο άλλος είναι έτοιμος.  Ο ετήσιος Κρόνος είναι επάνω στον άξονα Χείρωνα/Vulcanus που δείχνει πως θα χρειαστεί να κάνει εκτεταμένη χρήση βίας διότι όπως είχε πει και ο Νεύτωνας όπου υπάρχει μια δράση υπάρχει και μια ίση και αντίθετη αντίδραση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ετήσιος Vulcanus ισούται με τον γενέθλιο Vulcanus αλλά και επάνω στους άξονες NE/AP & WI/UR και αυτό δινει ως ερμηνεία Δοκιμασία μέσα από μια μεγάλη απογοήτευση. Ηλεκτρική ενέργεια. Ξαφνική δύναμη. Κεραυνοβόλημα.

Οι Σουηδοί θα νοιώσουν πως σιγα-σιγά κινδυνεύουν να χάσουν την πατρίδα τους από μια κατάσταση στο μεταναστευτικό που κάνει διαρκώς μεταστάσεις σαν επιθετική νεοπλασία. Παράλληλα ο ετήσιος Ποσειδώνας μιλά για κέρδη μέσα από μια νομιμοφανή κομπίνα αλλά και ζητήματα με την αγορά ακινήτων.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget