Η Αστρολογική εκτίμηση μηνός Φεβρουαρίου 2018

                     
«Ο πιο αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα είναι ο πιο δυνατός, γιατί αυτός μπορεί να την σπάσει.» Στανισλαβ Γιέρζυ Λεχ

Ο Φεβρουάριος είναι εδώ και είναι «αφηνιασμένος» & καυτός. Η κοινωνία έχει αρχίζει και σταδιακά απασφαλίζει ενώ το «σύστημα» έχει βγάλει στην «γύρα» όλους τους εντεταλμένους και τους «πιονέρους» για να κάνουν την βρώμικη δουλειά. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε δεινή θέση αφού προσπαθεί να δείξει πως κάτι κάνει αλλά δυστυχώς όλα πάνε εντελώς διαφορετικά απ’ ότι έχει υπολογίσει αλλά κυρίως ότι έχει εξαγγείλει. Η «καθαρή έξοδος» από τα μνημόνια τελικά δεν «παίζει» ως σενάριο αφού ο ίδιος ο Μάριο Ντράγκι είπε πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να μπει η χώρα σε προληπτικό πρόγραμμα κοινώς νέο μνημόνιο. Στα εργασιακά η λέξη «Μεσαίωνας» φαντάζει πολύ sic ενώ οι κυβερνητικοί υπερασπίζονται ανερυθρίαστα το θεάρεστο έργο τους. Κάποτε ο Αδόλφος Χίτλερ είχε πει: «Όταν η κυβέρνηση οδηγεί ένα λαό στην καταστροφή απ’ όλους τους δρόμους, η επανάσταση αποτελεί όχι πια δικαίωμα των πολιτών, αλλά καθήκον».

Ο μήνας αυτός λοιπόν έχει μια ιδιαίτερη «δυναμική». Αυτό συμβαίνει αφού 31/1 έχουμε την έκλειψη της Σελήνης ενώ στις 15/2 την ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο. Και ως γνωστόν οι εκλείψεις στον σταθερό σταυρό φέρνουν…σταθερά αποτελέσματα.


Η έκλειψη Σελήνης (**φουλ στα ψυχολογικά πάνω-κάτω) λειτουργεί ως «μπαταρία» για να φορτίσει η έκλειψη του Ήλιου και να δώσει τα γεγονότα.  Η έκλειψη του Ήλιου φέρνει γεγονότα τα οποία λόγω της εμπλοκής του Δία είναι κάπως «φουσκωμένα» αλλά και προβλήματα με άτομα που είναι αυτό που λέμε νεολαία ενώ θα υπάρξουν διαρροές μυστικών μέσω υποκλοπής ή hacking. Προσοχή στις μετοχές που σχετίζονται με την πληροφορική και γενικά τις νέες τεχνολογίες…

Ας δούμε λοιπόν τι κρύβουν οι πλανητικές εξισώσεις του πεπρωμένου…


Ο προοδευμένος χάρτης σε σχέση με τον γενέθλιο της Μεταπολίτευσης: «Πες μου τι είσαι έτοιμος να αφήσεις πίσω και θα σου πω τι μπορείς να επιτύχεις.» Εβγένι Κασέγιεφ

Ο λαός απέδειξε πως είναι αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση αρκεί να είναι ενωμένος. Το συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη προκάλεσε μεγάλο πονοκέφαλο στο Μαξίμου αφού είχαν μάθει να είμαστε αραχτοί στον καναπέ. Οι πρεσβείες δεν πολύ-νοιάζονται αφού έχουν τον Τσίπρα να ξεπλύνει την μπουγάδα. Ο προοδευμένος HADES σημειοδοτεί πράξεις κακοήθειας, αντιπερισπασμού και προπαγάνδας. Τουλάχιστον αυτό σημειοδοτεί το ισούται με τον Zeus. Νομίζω πως στην «δύσκολη» η κυβέρνηση θα επιστρατεύσει τα «μυστικά» της  όπλα. Είναι ένας μήνας που μιλά ξεκάθαρα για πολεμικές βαρβαρότητες και τεχνάσματα αντιπερισπασμού και προπαγάνδας. Κάποια μεγάλα μυστικά θα επιχειρηθεί να «θαφτούν». Η εμπλοκή του άξονα SO/KR σημειοδοτεί εμπόδια για την σύναψη μιας συμφωνίας για λόγους ιδιοτελείς. Δείχνει μια ύπουλη διαμάχη. Να μου το θυμηθείτε θα έχουμε εκπλήξεις στο Σκοπιανό. Άτομο από το πολιτικό χώρο θα φανεί πως εμπλέκεται σε βρώμικες υποθέσεις. Ο προοδευμένος Άρης υποδεικνύει καταστάσεις αρκετά δύσκολες αφού μιλά για σκάνδαλα με αναθέσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες που «συμμετέχουν» (**έστω και αφανώς) μέλη πλησίον της κυβερνήσεως. Πράξεις βίαιες τελικά θα προξενήσουν απώλειες στους άλλους. Για μια υπόθεση δολοφονίας θα υπάρξουν δείγματα εκβιασμού. Ο Ποσειδώνας σημειοδοτεί καταστάσεις ροκ αφού μιλά για αλλαγή σχεδίων και για την επιβολή από κάποιους η κυβέρνηση να διαπράξει μια απάτη απέναντι στον λαό που την εξέλεξε. Η εμπλοκή του άξονα MO/JU σημειοδοτεί το τέλος μιας ευτυχίας για λόγους ασωτίας. Αν λάβω υπόψη και την πρόοδο του KRONOS που μιλά για διαφωνίες σε μια επικείμενη κυβερνητική συμφωνία αλλά και την εμπλοκή του άξονα UR/NE που μιλά για ανθρώπινες απώλειες εντός της κυβέρνησης αλλά και έντονες λογομαχίες για την μη τήρηση κάποιων συμφωνηθέντων καταλήγουμε εύκολα στο συμπέρασμα πως οι ξένοι ετοιμάζονται να τραβήξουν το χαλί στον Έλληνα πρωθυπουργό-ζογκλέρ.


Ο προοδευμένος ZEUS σηματοδοτεί μια «στημένη μάχη», ένα στημένο παιχνίδι. Μιλά για άτομα που θα κινδυνέψουν από φωτιές και εγκαύματα λόγω της εμπλοκής του άξονα NE/ZE αλλά και για έναν «μυστικό θυμό» που ετοιμάζει να εκραγεί. Ο κόσμος μιλά για ισχυρή αντίσταση. Πυρκαγιές σε ιδρύματα και σε χώρους που «εκμεταλλεύεται» η κυβέρνηση ή η εκκλησία. Ο Βόρειος Δεσμός μιλάει μιλά για μυστικές συναντήσεις και επαφές με άτομα που είναι αλλοδαπά ή αλλόθρησκα ή διαθέτουν μια «διαφορετική» κουλτούρα.


Ας περάσουμε όμως στο προοδευμένο Μεσουράνημα μιλά για έριδες και φιλονικίες. Τα άτομα που είναι κατά κάποιον τρόπο αντιρρησίες συνείδησης και που δεν θέλουν να δεσμευθούν με μια κατάσταση. Η εμπλοκή του άξονα ME/NE σημειοδοτεί μηχανορραφίες και εξαπατήσεις αλλά και δηλώσεις που αποσκοπούν στο να αποπροσανατολίσουν. Προβλήματα με μια εταιρεία που φαίνεται θέλει να φύγει από την χώρα ή να πουληθεί σε ξένα χέρια. Η μηδενική μοίρα του Κριού (*WI) ισούται με MA/KR αλλά μεταξύ άλλων και με ME/ZE μιλά για έντονη δραστηριοποίηση της Αστυνομίας. Σηματοδοτεί  όμως και εκτέλεση αποφάσεων αλλά και εντάλματα που θα δημιουργήσουν ένα σάλο.

Ο Apollon μιλά για προβλήματα για πολλά άτομα σε χώρους εργασίας και μαζικής εστίασης ΄ή συσκευασίας-διανομής τροφίμων.

Ο Πλούτωνας μα και η Σελήνη από πρόοδο μιλά  για ξαφνικές αλλαγές αλλά και προβλήματα με βλάβες ή ακόμα και «πτώσεις» της Αεροπορίας (* είτε πολιτικής , είτε πολεμικής). Προβλήματα θα προκύψουν μέσα από μυστικές συμφωνίες, σέχτες, οργανώσεις και στοές αλλά και προβλήματα από «απώλειες» της  κατοικίας. Ο Vulcanus από πρόοδο σηματοδοτεί εκρηκτικές καταστάσεις αλλά και μια κυβέρνηση που δεν «κολλάει» πουθενά και που είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος. Προβλήματα με ταξίδια ομάδων που ταξιδεύουν σε group. Ο Ερμής υποδεικνύει την ανάπτυξη ενός σχεδιασμού. Σηματοδοτεί καταστροφικά και απειλητικά μηνύματα σε έναν άτομο του πολιτικού ή επιχειρηματικού κόσμου. Έκτακτες συναντήσεις και συνελεύσεις κατά την διάρκεια της νύχτας. Βανδαλισμοί!!!

Ο πλανήτης της κρίσης ο Κρόνος ισούται με τον γενέθλιο Ήλιο που σηματοδοτεί μια κατάσταση απομόνωσης. Αλλά και αντιμετώπιση με μεροληπτικό μα και άδικο τρόπο. Ένας μήνας που σηματοδοτεί ένα πένθος. Η χώρα, η κυβέρνηση που νοιώθει μια εγκατάλειψη! Μια περίοδος που είναι γραφτό να βρεθούμε αντιμέτωποι με αυτά που αρνούμασταν να αντιμετωπίσουμε. Ζητήματα με τις τράπεζες και τα ταμεία.

Ο Προοδευμένος Poseidon σημειοδοτεί δύσκολες καταστάσεις που μιλά για ανάσυρση θεμάτων γλώσσας και θρησκείας. Μιλά για μια υποστήριξη αλλά για άλλους λόγους από αυτούς που φανταζόμαστε. Ο προοδευμένος Ουρανός σηματοδοτεί απεργίες αλλά και μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια να παταχθούν αυτές. Θα υπάρξουν έριδες αντεγκλήσεις και φιλονικίες για τέτοια θέματα. Η κάλυψη κάποιων συμβάντων με κάμερες και γενικά τεχνολογικό εξοπλισμό αναδεικνύουν και «διαφωτίζουν» τα κίνητρα και την προπαγάνδα κάποιου και βγάζουν προς τα έξω την αλήθεια. Ειδήσεις που σχετίζονται με καταλήψεις μα και μια κατάσταση απόρριψης της νεολαίας πάσης φύσεως συμβιβασμών.

Ο προοδευμένος Cupido υποδεικνύει πως με την εμπλοκή του άξονα ME/AD το «πλάνο» που έχει καταστρώσει η κυβέρνηση δεν θα πάει όπως το θέλει και το πιστεύει.  Βγάζει απογοητεύσεις από τους άλλους, από αυτούς που θεωρούσαμε πως υπάρχει η θέληση και το κίνητρο να …βάλουν πλάτη. Ο Προοδευμένος Ήλιος σηματοδοτεί γεγονότα και αστάθμητους παράγοντες που συμβαίνουν σε άλλες χώρες μας δίνουν ένα προβάδισμα. Ο Admetos υποδεικνύει την αδυναμία εξεύρεσης λύσης και ενδεχομένως να οδηγηθούμε σε καταστάσεις που δε συνάδουν ούτε με ιστορία μα μήτε και με τον πολιτισμό μας. Λύσεις και προτάσεις περί προσωρινής κατάστασης λόγω του Admetos θα έχουν ένα μόνιμο και τελεσίδικο χαρακτήρα. Προβλήματα Ελλήνων αξιωματούχων κατά την διάρκεια ταξιδιού τους εκτός Ελλάδος.


Οι διελεύσεις πυροδοτούν γεγονότα: «Οι Μαραθωνομάχοι και οι Σαλαμινομάχοι δεν κέρδισαν την αιώνια δόξα επειδή ήταν «ωραίοι σαν Έλληνες». Την κέρδισαν επειδή κατέσφαξαν τους αντιπάλους τους με αδυσώπητη αποτελεσματικότητα και αιμοδιψή αποφασιστικότητα.» Μανώλης Δουκίδης

Ο διελαύνων Κρόνος μιλά για ενοχλήσεις στους κόλπους της κυβέρνησης. Ο λαός θα λειτουργήσει ως «άπιστος Θωμάς» ενώ θα υπάρξουν προβλήματα με άτομα που είναι διοικητές σε μια ΔΕΚΟ ενώ θα υπάρξουν πολλές δύσκολες ώρες λόγω επιβολής μιας κατάστασης. Θα υπάρξουν απώλειες μέσα από κερδοσκοπίες αλλά και επίμονες καταστάσεις θα συναντούν λυσσαλέες αντιδράσεις. Η χώρα αυτόν το μήνα είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά θα βιώσει έναν μεγάλο πόνο. Δυστυχώς η χώρα ετοιμάζεται να αποδεχτεί μια κατάσταση. Ο Hades δυστυχώς ισούται με τον ZEUS και αυτό υποδεικνύει προβλήματα μέσα σε συμμαχίες αφού κάποιοι «σύμμαχοι» θα μας δείξουν…την πλάτη τους. Μια υπόθεση δολοφονίας θα ανατραπεί εντελώς αφού θα αποδειχθεί πως εμπλέκονται πολλά υπερ- άνω πάσης υποψίας άτομα. Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν με ομοϊδεάτες τους άτομα που ανήκουν στο λεγόμενο «οργανωμένο έγκλημα» ενώ θα υπάρξουν ιστορίες που είναι άρρητα συνδεδεμένες με την σεξουαλική διαστροφή. Ίσως να έχουμε πυρκαγιά που να κινδυνέψουν πολλά άτομα.

Ο Kronos μιλά για αλλαγές σε ζητήματα διδακτικής ύλης αλλά και μεθόδων σε ζητήματα διδασκαλίας. Η συμμετοχή του άξονα MC/NE υποδεικνύει μια μεγάλη εξαπάτηση τόσο των «άλλων» προς την κυβέρνηση όσο και της κυβέρνησης προς το λαό. Οι κινήσεις της κυβέρνησης δεν φέρνουν αποτελέσματα παρά μόνο πόνο και σάτιρα. Η δίωξη οικονομικού εγκλήματος θα βγάλει μάλλον ένα τεράστιο «λαβράκι»… Ο πλανήτης της μεταμόρφωσης ο Πλούτωνας ισούται με τον ZEUS αλλά μεταξύ άλλων και με  τους άξονες SA/ZE, SO/HA& MO/AD γεγονός που υποδεικνύει για εξάρσεις μολυσματικών ασθενειών, προβλήματα με ακατάλληλα τρόφιμα αλλά και αντικείμενα που είναι διαλογής. Σοβαροί τραυματισμοί και απώλειες ζωής και εκβιασμοί για να δεχθεί- αποδεχτεί μια δεδομένη κατάσταση. Ένας μήνας όπου θα δοθεί ένα τελεσίγραφο.   Αλλαγές-μετασχηματισμοί-ανασχηματισμοί στην κυβέρνηση ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Η χώρα δεν αποκλείεται να βρεθεί σε μια δυσχερή θέση…κάτι σαν κατηγορουμένη.


Ο πλανήτης του αναπόφευκτου και των ανατροπών ο Ουρανός υποδεικνύει άτομα που υποκινούν μια επανάσταση. Η εμπλοκή του άξονα NE/ZE σημειοδοτεί μια κατάσταση με εκρήξεις και πυρκαγιές σε χώρους με πετρέλαια, φυσικά αέρια και βενζίνη. Ο διελαύνων Vulcanus υποδεικνύει αλλαγές σε ζητήματα για οικογενειακά επιδόματα. Ένα κομμάτι του δημοσίου θα φανεί πως έχουν «βρωμίσει» τα χέρια τους και θα αποκαλυφθεί ένα τεράστιο κύκλωμα διαφθοράς. Μεγάλος κίνδυνος από φυσικά ή και γεωφυσικά φαινόμενα.


Ο Apollon συναντά εκτός των άλλων τους άξονες SA/HA&MC/NE  και αυτό σημειοδοτεί μεγάλη αποδυνάμωση της χώρας μα και εχθρότητες. Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. To Colpo grosso. Και μιας που είπαμε για colpo grosso ας περάσουμε στον Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας συναντά KN/NE=AP/VU=WI/ME=MC/MA=PL/VU και μιλά για δωροδοκίες και δωροληψίες. Κάποιες υποτιθέμενες «εχθρικές ενέργειες» σε πρόσωπα και στελέχη της κυβέρνησης ή γενικά του πολιτικού κόσμου είναι για …ξεκάρφωμα. Μιλά για την έναρξη μιας νέας κρίσης. Τέλος ο Admetos υποδεικνύει καταπίεση και εκκαθαρίσεις εντοπισμού και καταστολής.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget