O ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΟΣ

                               


Ο 6ος οίκος είναι  ο οίκος που αντιστοιχεί στο σημείο του ζωδίου της Παρθένου. Μας δείχνει την καθημερινή μας ζωή, την υγιεινή μας αλλά και κατ’ επέκταση την υγειά μας. Τα μικρά ζώα, την εργασία μας.Eκφράζει την αρχής της πρακτικής προσαρμογής η οποία φανερώνεται σε τομείς  όπως η  εργασία, η καθημερινότητα,  η υγεία, τα πρακτικά θέματα


ΟΤΑΝ Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 6ου  ΟΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ :


ΚΡΙΟΣ : Εργασία που χρειάζεται δύναμη (είτε Μυϊκή.  είτε νοητική) . Ατυχήματα και ασθένειες που συμβαίνουν από υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων  μας. Η ανάγκη για δική μας εργασία ή έστω να είμαστε ‘’αρχηγοί΄΄ μέσα στον χώρο που αργαζόμαστε. Παρόρμηση και αποφασιστικότητα. Προβλήματα και τραυματισμοί στο κεφάλι.


ΤΑΥΡΟΣ : Επάγγελμα που συσχετίζεται με τράπεζες, πιστωτικούς οργανισμούς , real estate, καλλιτεχνία, περιποίηση. Ισχυρή θέληση, επίμονη και υπομονή σε θέματα εργασίας. Προβλήματα υγείας σε σχέση με την περιοχή του λαιμού.


ΔΙΔΥΜΟΙ : Εργασία η οποία απαιτεί νοητική εγρήγορση. Παρατηρητικότητα , συχνές μετακινήσεις λόγω εργασίας. Ένα διπλό επάγγελμα ή απασχόληση. Προβλήματα υγείας σε σχέση με τους πνεύμονες αλλά και τα άνω άκρα. Προβλήματα υγείας που οι ρίζες τους ή η εκδήλωση του αρχίζει κατά την διάρκεια της εφηβικής ηλικίας


ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Επάγγελμα το οποίο έχει να κάνει με οικογενειακή παράδοση, ξενοδοχεία, εστιατόρια ή ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Ενασχόληση που έχει να κάνει με τον παρελθόν (συλλέκτης, αντικερ, αρχαιολόγος, ιστορικός). Προβλήματα με το στομάχι και την πέψη γενικότεραΛΕΩΝ : Ένδειξη για προσοχή στην καρδιά. Το επάγγελμα έχει να κάνει με εμπόριο ειδών πολυτελείας, διασκέδαση, δεσμούς μέσα στον χώρο εργασίας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Επάγγελμα που απαιτεί μεθοδικότητα και υψηλού βαθμού ανάλυση. Λογιστές, παροχή ανθρωπιστικών υπηρεσιών (νοσοκόμοι) . Προβλήματα υγείας σε σχέση με την κοιλιακή χώρα και τα έντερα.


ΖΥΓΟΣ : Προβλήματα υγείας που έχουν να κάνουν με τα νεφρά. Εργασία η οποία έχεις σχέση με αισθητική, εμπόριο ειδών τέχνης , αξεσουάρ κλπ


ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ροπή πως τα αφροδίσια νοσήματα αλλά και προβλήματα του ουροποιητικού – συστήματος. Ασθένειες που έχουν  σχέση είτε με ερωτική πράξη είτε επηρεάζουν τα όργανα που συμμετέχουν στην ερωτική πράξη. Εργασία που πραγματεύεται τον πόνο ( ψυχίατρος, ψυχολόγος, οδοντίατρος) ή που απαιτούν έρευνα ( ανακριτής, ντετέκτιβ, ερευνητής)

ΤΟΞΟΤΗΣ : Επάγγελμα που έχει να κάνει με τον κλήρο (ιερέας) , την δικαιοσύνη ( δικαστής ή δικηγόρος), πανεπιστημιακή καριέρα. Επαγγελματίας Αθλητής. Ανάγκη για προβολή στο εξωτερικό. Προβλήματα με το συκώτι


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τα κόκαλα και τις προεκτάσεις του σκελετικού συστήματος (δόντια, νύχια, μαλλιά). Εργασιακή ανέλιξη αργή αλλά σταθερή. Ανάγκη για καταξίωση. Πολιτική, ανάληψη δημόσιων έργων , κλπ.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Θέματα υγείας που έχουν να κάνουν με το κυκλοφορικό, τα αιμοφόρα αγγεία κλπ. Νευρικές διαταραχές. Εργασία που έχει να κάνει με την πολιτική , την τεχνολογία ( τηλεόραση, ράδιο, ηλεκτρονικός, πιλότος). Εργασία που εχεί να κάνει με συνδικαλισμό ή σε Ασφαλιστικά Ταμεία κλπ.


ΙΧΘΕΙΣ :  Εργασία που έχει σχέση με φωτογραφία, τέχνη, ακόμα και κατασκοπία. Ιατρικά-παραϊατρικά επαγγέλματα. Κίνδυνος υγείας από καταχρήσεις.


 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 6ου ΟΙΚΟΥ :

ΗΛΙΟΣ : Επιβολή-επιβεβαίωση μέσα στην εργασία του. Ένδειξη κύρους. Ο προσωπάρχης , ο προϊστάμενος ( όταν έχουμε εξαρτημένη εργασία ). Προσοχή στην καρδιά , στο κυκλοφορικό και στο ηλιακό πλέγμα


ΣΕΛΗΝΗ : Διαταραχές στην πέψη και όχι λίγες φορές δυσκοιλιότητα . Προβλήματα με έντερα. Εργασία που έχει να κάνει με την φαντασία , την έμπνευση. Τάση προς το εμπόριο, αλλαγές εργασίας.

ΕΡΜΗΣ : Σπιρτάδα, αναλυτική ικανότητα. Λογιστές, γραμματείς. Επικοινωνιακό ταλέντο.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ : Ερωτικές γνωριμίες μέσα από τον χώρο εργασίας. Εμπόριο ειδών τέχνης , μακιγιέρ, κομμώτρια, πώληση προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης.. Προβλήματα δερματολογία, νεφρικά.

ΑΡΗΣ : Επάγγελμα που συνδυάζει τις ηγετικές τάσεις με την παροχή υπηρεσίας. Οι διοικητές, ένα στρατιωτικό ή χειρουργικό επάγγελμα. Ασχολία με μέταλλα. Προβλήματα από φλογώσεις, αιμορραγίες , παρά την καλή κράση.

ΔΙΑΣ : Δουλεία που έχει να κανει με το εξωτερικό, την διδασκαλία. Χονδρεμπόριο. Επιτυχία

ΚΡΟΝΟΣ : Χρόνιες παθήσεις είτε δερματολογικές  είτε με τα οστά. Μαθηματικός, στατιστικός, μηχανικός, προϊστάμενος, επόπτης , διευθυντής.


ΟΥΡΑΝΟΣ : Έλξη για χρήση νέων τεχνολογιών μέσα στην εργασία. Ηλεκτρονικός, πολιτική , ενασχόληση με συνδικαλισμό. Παθήσεις που έχουν να κάνουν από ατυχήματα ή νευρολογικής φύσεως παθήσεις.


ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ : Νευρώσεις, εμμονές , φοβίες. Μεταφυσική κλίση. Ικανότητες στην ιατρική (αναισθησιολόγος, ακτινολόγος) στην ψυχολογία.


ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ : Προσοχή στα έντερα. Εργασία που απαιτεί επίπονη και συνεχής ενασχόληση. Έρευνα


ΟΤΑΝ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 6ου οίκου ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ :


1ος ΟΙΚΟΣ :  Η εργασία παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή του ατόμου. Βοήθεια από θείους ή θειες. Μια φιλάσθενη φύση

2ος ΟΙΚΟΣ : Χρήματα τα οποία έχουν να κάνουν με την Εργασία.. Εμπορική ικανότητα, ιατρική κλίση

3ος ΟΙΚΟΣ : Επάγγελμα που απαιτεί κίνηση. Πλασιέ , οδηγός, κουριερ. Παθήσεις που έχουν να κάνουν με την νευρική εξάντληση

4ος ΟΙΚΟΣ : Εργασία εντός της οικίας. Ακολουθώντας ένα οικογενειακό επάγγελμα ή επιλέγοντας κατόπιν παρότρυνσης της οικογενείας.


5ος ΟΙΚΟΣ : Επάγγελμα που ίσως  να είναι και χόμπι. Θέατρο, ένας χώρος διασκέδασης. Παιδότοπος.

6ος ΟΙΚΟΣ  : Έχουμε μια σπουδαιότητα. Το αποτέλεσμα κρίνεται από την φύση των πλανητών και τις όψεις αυτών.

7ος ΟΙΚΟΣ : Συνεργασίες, συμβόλαια. Γάμος με άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας

8ος ΟΙΚΟΣ : Εργασία που έχει να κάνει με την Διαχείριση ξένης περιούσιας και κεφαλαίων.

9ος ΟΙΚΟΣ : Εργασία στο εξωτερικό ή σε υπηρεσία που έχει να κάνει την Ανώτερη Εκπαίδευση, τον Κλήρο. Ασθένεια  που ενδέχεται να εκδηλωθεί κατά την διάρκεια ταξιδιου

10ος  ΟΙΚΟΣ : Κοινωνική καταξίωση μέσω εργασίας.

11ος ΟΙΚΟΣ : Εργασία στον χώρο των διαφημίσεων , των ασφαλειών. Επιτυχία που έρχεται μέσω των κοινωνικών συναναστροφών


12ος ΟΙΚΟΣ : Εργασία σε μια απομόνωση ή μακριά από τρίτους. Εργασία σε νοσοκομεία , σωφρονιστικά ιδρύματα , άσυλα ανίατων κλπ. Χρόνιες παθήσεις


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget