Έκτακτη Επικαιρότητα: Η Ιερουσαλήμ φέρνει αναγκαστικά εξελίξεις….Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες σας χαιρετώ. Προσπαθώ να είμαι, όσο γίνεται, παρών στις εξελίξεις μιας και πρέπει να τρεξω και να ετοιμάσω τις ετήσιες προβλέψεις. Πλέον είναι επιλογή να βγαίνω στο μικρόφωνο όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες και έχω κάτι να πω. Χτες το βράδυ (*πρωί για την Αμερική) ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε μια κίνηση σχεδόν αψυχολόγητη… για τους αμύητους…


Η εν λόγω κίνηση είναι καθ’ όλα ζυγισμένη και ουσιαστικά φέρνει σε εφαρμογή ένα απίστευτο σχέδιο. Την δημιουργία ενός μεγαλύτερου Ισραηλινού κράτους. Αυτό οπωσδήποτε θα έχει και απίστευτες γεωστρατηγικές συνέπειες.

Τόσα χρόνια οι Αμερικάνοι πρόεδροι έκαναν το «κορόιδο» για αυτήν την αλλαγή. Στην πραγματικότητα η κίνηση αυτή έχει πολλαπλούς αποδέκτες. Είναι άρρητα συνδυασμένη με τις διαδικασίες ολοκλήρωσης της «Νέας Γιάλτας».Ο Ερμής της ανακοίνωσης ισούται με τον Κρόνο (**Ερμής/Κρόνος : Μετακίνηση, άκαμπτη κριτική, τ’ ατσαλένια νεύρα, το εγκώμιο κάποιου) αλλά και με MO/AD=KR/VU=NE/AD= WI/JU=SA/PO=UR/PL και όλο αυτό ερμηνεύεται ως ατομο που είναι στενόμυαλο. Καταπιεσμένος ή εμποδισμένος. Αισθάνομαι καταπιεσμένος. Συναίσθημα πως εγκαταλείπεται. Χάνοντας κανείς το χαλί κάτω από τα πόδια του. Σκέψεις για το κράτος. Πολιτική σκέψη, πολιτικές συζητήσεις. Αντίθεση στην υπάρχουσα μορφή κυβέρνησης. Ομιλίες, συγγράμματα, απόψεις ή σκέψεις για τις νέες μορφές ύπαρξης. Αργή αλλαγή των όρων. Κανόνες οι οποίοι μεταβάλλονται. Διάθεση και όρεξη για συζήτηση. Μια ανέλπιστη χαρά μέσα από έναν χωρισμό. Εκπαιδευτικές ιδέες. Σκέψεις για την εκπαίδευση και για τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Υιοθετώντας έναν ξένο τρόπο διδασκαλίας (*δουλεύοντας επάνω σε ξένα πρωτόκολλα). Διάσπαρτες ή διαταραγμένες σκέψεις. Αφομοιώνοντας γρήγορα τα νέα πράγματα. Ξαφνική αλλαγή της γνώμης κάποιου.


Ασφαλώς θα πρέπει να δούμε τον άξονα ME/KR για να δούμε τι «κρύβει» αυτή η απόφαση. Ο εν λόγο άξονας ισούται με ΣΕΛΗΝΗ αλλά και με KR/PO=AS/UR=SA/KR=SO/UR=MA/NE: Μεγάλες ιδέες στο κοινό. Πρόσωπα ή γυναίκες που είναι διανοητικά ενεργά και συμμετέχουν στις πολιτιστικές προσπάθειες. Αντιπρόσωποι των εκκλησιών, υπουργοί. Πολιτιστικές προσπάθειες στο κοινό. Πιεσμένος από τις απώλειες. Ψυχική κατάθλιψη μέσω των εμποδίων που βάζει το Κράτος ή οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι αυτού. Έθνος ή άνθρωποι που καταπιέζονται και που εμποδίζονται μέσω των αρχών. Μια καταστροφή. Η απόρριψη. Τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ με παρασύρουν. Εξάρτηση. Η ικανότητα να κρύβει κανείς τα νεύρα και την οργή του.

Εκεί όμως πέφτει και ο Ποσειδώνας οπότε η εξίσωση μετατρέπεται σε ME/KR=MO=NE και αυτό μας δίνει ως ερμηνεία: Δώρο ρητορικής. Ασαφείς σχέσεις με το Κράτος και τις Αρχές. Αβεβαιότητες για το μελλοντικό τρόπο να ενεργήσει το κράτος.


Κατά συνέπεια «κάποιο λάκκο έχει η φάβα» που λέει και ο λαός.  Και αυτό γιατί η κίνηση αυτή συνιστά , δοκιμάζοντας έναν «αδόκιμο» όρο, γεωστρατηγικό δε δικασμένο κάπου αποσκοπεί….
Αυτή την στιγμή οι χώρες που καλούνται να επωμιστούν την «αρχηγία» του Ισλαμικού κόσμου είναι το ΙΡΑΝ και η ΤΟΥΡΚΙΑ. Αυτές οι δυο χώρες «άσπονδες φίλες» που τώρα είναι και «καλά» σύμμαχοι αλλά το ερώτημα είναι … για πόσο καιρό;;;; Είναι γνωστό ότι και οι δύο χώρες έχουν παραδοσιακά εχθρικές σχέσεις με συμφέροντα αντιφατικά εδώ και δεκαετίες. Και αυτό δεν ξέρω για πόσο μπορεί να κρατήσει αυτή η «φιλία».


Ένα άλλο γεγονός είναι πως η «ανακοίνωση» έγινε με ανάδρομο Ερμή αλλά σε σύνοδο με τον Κρόνο ενώ η Σελήνη ισούται με τον Ποσειδώνα.

Η κίνηση αυτή λοιπόν θα φέρει «διχόνοια»  στον ισλαμικό κόσμο για την πρωτοκαθεδρία. Παράλληλα αυτό το «δέσιμο», η «συσπείρωση» του Ισλαμικού κόσμου οδηγεί μαθηματικά, μέσα από δύσκολα-βίαια και αιματηρά γεγονότα- αυτό που σας έχω πει από τις ημέρες του albedo. Στην δημιουργία του Ορθόδοξου τόξου.

Τέλος θα ήθελα να κλείσω μ’ ένα συμπέρασμα. Ήταν να μην γίνει η αρχή. Ο Κρόνος στον Τοξότη βγάζει τρελές εξελίξεις και ανακατατάξεις  ενώ ο Ουρανός στον Ταύρο πυροδοτεί γεγονότα ανατρεπτικά, αιματηρά και αναπάντεχα σε θέματα γης, χρημάτων και εδαφών.

Αυτά που σας έχω πει κατά καιρούς τα βλέπεται να εξελίσσονται μπροστά σας. Προ ετων αυτό ήταν αδιανόητο να τα πεις και να πίστευε κανείς πως θα συμβούν. Ισως να ησουν γραφικός.  Από 20/12/2014 είχα γράψει: «Τι θα φέρει όμως ο Κρόνος σε παγκόσμιο επίπεδο κατά την παραμονή του στον Τοξότη:

Θα φέρει ανακατατάξεις σε χώρες ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν αποσχιστικές τάσεις φυλών, εκτάσεων, θρησκευτικών διαφοροποιήσεων από ένα έθνος-κράτος.»  Άκρως προφητικό διότι ΚΑΙ την κλασική την κατέχω άριστα… αυτό να το θυμάστε…


Επιπρόσθετα στις «Ετησιες προβλέψεις 2017 σε παγκόσμια κλίμακα» εγραφα: «Ο Poseidon και η έμπνευση και η Ανωτέρα Δύναμης: …  Ο Poseidon είναι το Θείο, η έμπνευση. Κάτι σαν την θετική έκφραση του Ποσειδώνα. Ο Poseidon για το 2017 μιλά για κάποια σχέδια που γίνονται αντιληπτά και μπορούν να αποτραπούν. Απλά θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως όπου υπάρχει δράση… υπάρχει και αντίδραση.  Λόγω της εμπλοκής του με τον άξονα KR/VU οι ιδεολογίες και η θρησκεία θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην διαμόρφωση των καταστάσεων. Νέοι φορείς με κοινό υπόβαθρο ιδεολογίας κάνουν την διαφορά… Η συμμετοχή του άξονα SA/HA θα φέρει έναν θρησκευτικό φανατισμό….


Όπως και να έχει σας ευχαριστώ που μπαίνετε στον κόπο να διαβάσετε πραγματα που φαίνονται ως «παραμύθια της Χαλιμάς» αλλά που μετα από καιρό τα βλέπετε μπροστά σας. Λοιπόν ευχομαι να είμαστε καλά και να μας αξιώσει ο Θεός να δουμε το sequel της σειράς με επόμενο σταθμό (* τερματικό) Κων/πολη!!!! Γιατι ΚΑΙ ΑΥΤΟ εχουμε πει!!!

Δημοσίευση σχολίου

Για να δημιουργηθεί το ορθόδοξο τόξο (Ρωσία, Σερβία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρος) θα πρέπει να διαλυθεί η Τουρκία? ή θα βιώνουν παράλληλους βίους με σύνορα το Αιγαίο?

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget