Η άποψη: Το after-match της επίσκεψης Ερντογάν.
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες σας χαιρετώ. Σήμερα να μιλήσουμε για την επίσκεψη Ερντογάν. Κατ΄ αρχήν  δεν αποσκοπώ να προσεγγίσω τον «χάρτη της επίσκεψης» όταν αυτή έχει δείξει «τα δόντια» της από την συνέντευξη που δόθηκε στον Παπαχελά. Θα πούμε για το after τι πάει να παιχτεί.


Ασφαλώς και θα δεχτώ πως κάποια πράγματα φαίνονται «τρελά» και ίσως να είναι αλλά τι στην ζωή μας τελικά έχει λογική; Η εκλογή του Τσίπρα, η «εμμονή μας στο μνημόνιο»  ή ότι δεν παίρνουμε χαμπάρι τι ρόλο παίζουν η πλειονότητα των πολιτικών;


Κατ’ αρχην η επίσκεψη, δεν επρεπε να πραγματοποιηθεί και σε αυτό είμαι κάθετος. Ο Ταγίπ Ερντογάν αυτή την στιγμή έχει τον Πλούτωνα επάνω στον Ωροσκόπο του και είναι απόλυτα φυσιολογικό να αποθρασυνθεί. Να επιχειρήσει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη (ελέω και συνόδου τράνζιτ Ποσειδώνα επάνω σε ΕΡΜΗ και Αφροδίτη ενεργοποιώντας γενέθλια όψη) και να μεταφέρει την κρίση από το εσωτερικό στο Αιγαίο και στην Θράκη αφού έχει να κάνει με μια χώρα σε τραγική οικονομική κατάσταση και με ακόμα πιο τραγικούς πολιτικούς.Ο Ερντογάν λοιπόν προσπαθεί να περισώσει ότι μπορεί αλλά η χρονιά του 2018 ξεκινά με SA=MO/AD=MA/AD=MO/KN που σημαίνει Καταπιεσμένος ή εμποδισμένος. Αισθάνομαι καταπιεσμένος. Συναίσθημα πως εγκαταλείπεται. Χάνοντας κανείς το χαλί κάτω από τα πόδια του. Μειωμένη περιοδική εργασία. Απομάκρυνση,προβληματική σχέση με τις γυναίκες και τον λαό.
Παράλληλα ο KRONOS ισούται με MC/MA=WI/AD=ZE/KR=CU/AD=ME/SA που ερμηνευεται ως Ένας κυβερνητικός ανώτερος υπάλληλος. Αστυνομικοί. Διαχωρισμός. Το χαμηλό υψόμετρο. Μια αρχή - η εκκίνηση. Εμπόριο ή κατασκευή μηχανημάτων. Τα πολεμικά και εξοπλιστικά προγράμματα. Η Κρατική επέμβαση. Μια μάχη νομικών επιχειρημάτων. Η εφαρμογή των νόμων. Ο μηχανοδηγός σε τραίνο. Οι προπαρασκευαστικές ενέργειες. Ενδείξεις μεγάλη ικανότητας στην στρατηγική. Μια ένωση που διαλύεται από το κράτος ή τις αρχές. Το κράτος προκαλεί τα εμπόδια και τις δυσκολίες κατά τη διάρκεια της διάλυσης μιας εταιρίας. Διάλυση ή χωρισμός των συνθηκών, του συντάγματος ή της μορφής κυβέρνησης. Απανωτα ταξίδια και διαβουλεύσεις.


Θεωρω λόγω της θέσεως του Apollon που είναι σε επαφή με τον άξονα SA/NE αλλά και με MC/AD Αναγκασμένος για να γίνουν αποδεκτοί οι περιορισμοί. Ανατρεπτικές πράξεις. Βρώμικες μέθοδοι. Κρυμμένες πράξεις πίσω από άλλους. Και αν λάβω υπόψη και τον Cupido που συναντά το MC αλλά και τους άξονες SO/UR=HA/KR=AS/MO=AS/MA τότε λέμε πως Ξαφνικά γεγονότα. Ένα ψυχολογικό σοκ. Κοινωνική ένταση. Συμμορία εγκληματιών. Ο οχλος. Αναζήτηση νεων συμμαχιων.Για τον Ερντογαν είναι μια δυσκολη περίοδος αφου ο Hades ισουται με JU/NE=AS/VU=
UR/VU=AP/AD=ME/HA που ερμηνευεται ως Ένα απότομο ξύπνημα από το συναίσθημα ευτυχίας και ολοκλήρωσης. Άτυχο πρόσωπο. Χρήματα που αποκτώνται μέσω κλοπής ή ληστείας. Απώλειες μέσω των κερδοσκοπιών. Απερισκεψία. Έκθεση σε χυδαίες πράξεις. Ξαφνικοί μεγάλοι κίνδυνοι. Παίζοντας παιχνίδια βρώμικα με απρόβλεπτες συνέπειες. Ανησυχίες, θλίψη μέσω της έλλειψης και της ανάγκης. Δυσαρεστες ειδήσεις-γκαντεμιά.
Εν κατακλείδι καταλήγουμε πως θα οδηγηθει σε οικονομικό βρόγχο και ενδεχομενως και εμπαργκο εξαιτίας του. Είναι μια χρονια που δεν θα περάσει καλά αλλά μεσα από αυτόν …υποφέρουμε και εμείς. Όμως πιστευω πως το δίδυμο Ρωσίας-Τουρκίας  θα σπάσει….


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget