Προβλέψεις 2018 για την Γαλλία

                                  


«Νομίζεις πως με σκοτώνεις. Νομίζω πως αυτοκτονείς…” Antonio Porchia

Η Γαλλία θεωρείται από πολλούς η κοιτίδα του συγχρόνου πολιτισμού και της τέχνης. Αυτό βέβαια φαντάζει ως κακόγουστο αστείο αφού τα μουσεία της είναι γεμάτα με ελληνικά εκθέματα που είναι κλεμμένα ενώ η οικονομία της υφίσταται σε μεγάλο βαθμό μέσα από αποικίες…

Η άνοδος του Μακρόν στην εξουσία  πίστευαν πως θα έφερνε «καλύτερες μέρες» στον Γαλλικό λαό. Όμως τελικά έφεραν στους Γάλλους έναν πολύ πικρό και επώδυνο εφιάλτη. Δεν ξέρω κατά πόσο όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» θα μπορούν να κοιμούνται με την συνείδηση τους καθαρή.


Το 2018 είναι μια χρονιά μεγάλων ανακατατάξεων για την Γαλλία. Κοιτώντας τα δεδομένα της προγενέθλιας έκλειψης θα έχουμε αρκετές αλλαγές στο νομικό πλαίσιο σε θέματα σχετικά με τον γάμο και την συμβίωση. Επιπρόσθετα ζητήματα θα προκύψουν σχετικά με τα κεκτημένα της εργασίας αλλά και προβλήματα θα προκύψουν σε μηχανήματα ή αυτοκίνητα γαλλικής κατασκευής. Θα πρέπει να προσεχτεί πολύ το ζήτημα ασφαλείας των πολιτών μιας και δεν αποκλείεται να έχουμε πολύνεκρο χτύπημα εκτός της πόλης του Παρισίου. Παράλληλα προβλήματα θα υπάρξουν με τις λεγόμενες «μικρές» επιχειρήσεις. Η Γαλλία θα δεχτεί μια ανέλπιστη κίνηση… ματ.

Ο ετήσιος Κρόνος μιλά για πράγματα και διατάγματα που θα είναι παράλογα και θα αγγίζουν τα όρια της παράνοιας. Η απόπειρα της Γαλλίας να κάνει τον «μπροστάρη» θα πέσει στο κενό. Η ματαιοδοξία και το «σύνδρομο του Ναπολέοντα» θα προδιαθέσουν τους άλλους να αποτραβηχτούν.

Ο ετήσιος Ωροσκόπος μιλά για έναν φόβο, για έναν τρόμο που θα είναι διάχυτος στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Η Γαλλία, όπως προ είπα, θα επιχειρήσει να υψώσει τα λάβαρα της επανάστασης. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα περάσουν… δύσκολες ώρες… Το ετήσιο Μεσουράνημα σηματοδοτεί έριδες και παραιτήσεις βουλευτών ή στελεχών της κυβέρνησης. Αυτό θα μπορούσε να βγάλει και αποσύρσεις άρον -άρον κάποιων τροπολογιών.

Ο Βόρειος Δεσμός μιλά για μυστικές επαφές που θα βγουν στην επιφάνεια. Μιλά για καρμικές σχέσεις και συμμετοχή σε συνομωσίες, λανθασμένα δόγματα κλπ. Ο ετήσιος KRONOS σηματοδοτεί αλλαγές στο νομικό αλλά και στον τρόπο εκτέλεσης κάποιων αποφάσεων. Μιλά για «παράκαμψη» νόμων και αποφάσεων αλλά και συνθήκες οι οποίες οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Μακρόν πρέπει να είναι ένα εγκάθετο πιόνι και ψυχάκιας. Ο λαός θα νοιώσει πως εξαπατήθηκε και θα θεωρεί πως οι πολιτικοί και ιδιαίτερα οι κυβερνήτες είναι άχρηστοι. Προβλήματα από μυστικές οργανώσεις και «αντάρτες» πόλης δημιουργούν τεράστια προβλήματα και ανθρώπινες απώλειες αφού πολλοί θα λειτουργούν υπό κάλυψη….

Τέλος, ο πλανήτης της δράσης ο Άρης, η χώρα οδηγείται σε μια δύσκολη κατάσταση αφού ενδεχομένως να έχουμε μια σοβαρή ασθένεια γυναίκας (*η και καλά «σύζυγος» του Μακρον ίσως;;;) αλλά σηματοδοτεί μια ακραία και αυταρχική δράση που επιβάλλεται σιωπηλά ενώ θα υπάρξουν μειώσεις και αποτυχίες στην εγχώρια πολεμική βιομηχανία.

Σημεία κλειδιά της χρονιάς:
·         Αυταρχική δράση της κυβέρνησης
·         Αίσθηση εξαπάτησης του λαού
·         Ξανά ένα νέο Μπατακλάν
·         Τρόμος και φόβος από επιθέσεις
·         «Μαγειρέματα» σε Νόμους και διατάξεις
·         Κίνηση «ματ» από εταίρους τελικά βλάπτει την Γαλλία


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget