Η ώρα των αλλαγών στην Γηραιά ήπειροΤο ημερήσιο (*ΕΙ)δικό σας δελτίο 16/10

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor σας χαιρετω. Καλή εβδομάδα να έχετε γεμάτη υγεία και ευτυχία. Σημερα θα μιλήσουμε για τις τεκτονικές αλλαγές που συμβαίνουν στην Γηραιά ήπειρο.

Το αποτέλεσμα στην Αυστρία ουσιαστικά αντικατοπτρίζει την ιδεολογική πραγματικότητα που διαμορφώνεται ανα την Ευρώπη. Εξ όσων φαίνεται κερδίζει άνετα στην Αυστρία ο Κουρτζ και μάλιστα χαλαρά ενώ δεύτερο κόμμα έρχονται οι ακροδεξιοί της Αυστρίας.

Ανάλογα σχήματα πάνε και στην Γερμανία αφού για παράδειγμα οι φιλελεύθεροι του FDP είναι «ακροδεξιοί» under cover ενώ και στην Αυστρία ο 31χρονος Κουρτζ είναι αρκετά «δεξιός». Από το 2011 είναι γραμμένο από μένα , αναρτημένο στο διαδίκτυο και τυπωμένο σε βιβλίο και δεν επιδέχεται ουδεμία αμφισβήτηση πως ο Ουρανός στον Κριό φέρνει στην επιφάνεια πολιτικές οξύνσεις  και ανοδο στην εξουσία ακραίων πολιτικών σχηματισμών (**ανθολογήματα της Witte Lehre Technik σελ 64). Εάν αυτό που παίζει τωρα στην Γερμανία και στην Αυστρία (ιδιαίτερα εκει μιας και είναι το χειρότερο αποτελεσμα των Σοσιαλιστων από το 1945) το έλεγες πριν μερικά χρόνια θα σε περνούσαν για τρελό.

Τα «ζόρια» όμως έρχονται από τον Μάιο του 2018 οπού ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο που είναι η θέση πτώσης του Ουρανού εκεί θα γίνει ο χαμός διότι εκεί θα έχουμε και ανατροπές κυβερνήσεων αλλά και «αποσχίσεις» περιοχών και αναδιανομή. Τουλάχιστον αυτό υπαγορεύει το ιστορικό-αστρολογικό δε δικασμένο. Και πραγματικά αν ασχοληθεί κάποιος σοβαρά θα διαπιστώσει πως δεν πρόκειται ούτε για αυθαίρετη ερμηνεία ούτε για προσωπική ονείρωξη-φαντασίωση.


Επιπρόσθετα τα πράγματα φαίνεται να ζορίζουν ιδιαιτερα επικίνδυνα για την Ευρωπη και όχι μόνο. Αναλογιστείτε τι έχει φέρει σε ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο από 1934 εως 1942. Και φανταστείτε πως εάν θεωρουμε την Γερμανία ηγέτιδα δυναμη της Ευρωπης τι εχει να γινει από Μαιο 2018 εως τελη 2019 οπου ο Ουρανο θα κάνει πάρτι αλλά και τι έχει να φερει στην Ελλάδα η παρουσια του Ουρανου στην εν λόγω θέση αφου *(για τους θιασώτες του χαρτη του 1830) χτυπα τον αξονα 4ου (πατρίδα)- 10ου (εξουσία) μέσα από τον 12ο οικο  (*δοκιμασιες) από ακραιες καταστασεις και κινήματα (Ουρανός).Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget