Καταλονία...Τελικά τι θα γινει με την Ανεξαρτησια της


Το ημερήσιο (*ΕΙ)δικό σας δελτίο 11/10

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες σας χαιρετώ. Ο Καταλανός πρωθυπουργός εκανε τον Τσίπρα στην ιδια ακριβώς μέθοδολογία. Δημοψηφισμα-κοντρα στο Ευρωπαϊκό (**δηλαδη Γερμανικό) οραμα, τραπεζες γιοκ και ο πολιτικος κάνει πιρουέτα. Βεβαια οι Καταλανοι τον ετοιμάζουν για «πόδι» γιατι όπως λεει και η παροιμία «μια φορα προδότης –για πάντα προδότης».
Η ομιλία του Puigdemont ουσιαστικά είχε τρια σκέλη. Την έναρξη, την ανεξαρτησία και το αλλά του..διαλόγου. Δυστυχως όμως στην πολιτική εάν κάνεις πίσω αυτομάτως και έχασες. Αυτό δεν μπορουν να το κατανοησουν οι πολιτικοί πολύ απλά γιατί είναι καριερίστες. Γιατί σκεφτονται το πολιτικό κόστος και ζουν απ΄αυτό.

Η ‘εναρξη της ομιλίας ηταν 10/10/2017 και ωρα 19:09 ωρα Ισπανιας. Κοιτωντας το AS/MC (*εγω σε μια συγκεκριμένη στιγμή) έχουμε μεταξύ άλλων το AS/HA (Ο άξονας της προσωπικής δυσαρέσκειας. Δεχόμενος ασφυκτική πίεση που με κάνει να δυσαρεστώ. Σε ένα επαγγελματικό ζήτημα βλέπουμε τις σχέσεις με τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα και τους ανθρώπους που βρίσκονται σε χαμηλότερο ιεραρχικά βαθμό. Το άτομο νοιώθει δυσαρεστημένο από τους άλλους. Μια προσωπικότητα που δέχεται κακεντρέχεια και φθόνο από άλλους. Έχοντας την ανάγκη τρίτων. Τα κατώτερα στρώματα. Έχοντας επαφές με άτομα που είναι φτωχά και αναξιοπαθούντα. Σχέσεις ανεπιθύμητες. Απόρριψη από τους άλλους.), SA/VU (άξονας του σωματικού περιορισμού και της καταστολής. Η φυλάκιση. Εργασία υπό καθεστώς εποπτείας. Κάποιος που αποβάλλεται. Μεγάλη προσοχή. Ένα ηλικιωμένο άτομο που έχει μεγάλη δύναμη και ισχύ. Καρμική απώλεια. Επιτηρητής. Φύλακας. Αυτοκυριαρχία. Εξαιρετική πειθαρχία.) πράγμα που εκ των παραπάνω αξόνων διαφαίνεται πως του είπαν πως κοίτα γιατι θα έχεις πρόβλημα.

Έτσι ο Καταλανός «πρωθυπουργός» προσπάθησε να εξευμενίσει τα πλήθη και τα έκανε χειρότερα. Αυτό προκυπτει από το ΗΛΙΟΣ+ΣΕΛΗΝΗ που ισουται με KRONOS αλλά και με MA/JU=JU/SA=MA/VU=AS/HA και όλο αυτό ερμηνευεται ως Ένα άτομο που θα ηγηθεί μέσα από τις δραστηριότητες του αλλά και με πολύ ρέντα σε επίπεδο τύχης. Κτήματα - χωράφια που χάνονται με απόφαση δικαστηρίου. Μοίρασμα περιουσίας με δικαστική απόφαση. Κρατικά κτήρια. Δράση εντός της εργασίας. Κινητοποίηση της εργασίας υπό την επίβλεψη του κράτους. Επιβεβλημένη παρέμβαση μέσω του κράτους. Χρήση των ενεργειών που κατευθύνονται και που ελέγχονται από το κράτος. Έλλειψη αγαθών. Προκαλώντας ζημιά στο κράτος. Ζημιά από το κοντινό περιβάλλον.
Ως εκ τούτου φαίνεται πως απλά η Ανεξαρτησία πήρε μια ολιγόμηνη αναβολή. Παράλληλα ο πρωθυπουργός της Καταλονίας (**τωρα για πόσο θα είναι δεν εχω δει τον χαρτη του, δεν εχω άποψη) στις 19:37 ανακοίνωσε έστω και με τρόπο αλά Τσίπρα την ανεξαρτησία της Καταλονίας.
Εχουμε τον Ουρανό επάνω στον ASC και τον Πλουτωνα στον 10o οίκο. Με συνθηκες Uranian έχουμε το έξης για να μην σας κουράσω…  Η ενεργοποιηση θα γινει δια της βίας. Και αυτό γιατί ο Άρης ισουται με Κρόνο και με MC/AD. Από την άλλη ο άξονας SO/KR ισουται με MC και PL/KR=ZE/KR=WI/JU=ME/KR: Ένα άτομο με ηγετική συμπεριφορά. Ένα άτομο γεννημένο για «μεγάλα» πράγματα. Δραστήριος και ενεργός. Η θέληση να αναδειχτεί με την μια. Μεγάλος στρατηγός. Έχοντας ένα αίσθημα πληρότητας και ευτυχίας. Λειτουργώντας βάση σχεδίου. Περισυλλογή. Δημιουργώντας την τύχη μόνος μου. Αυτοδημιούργητος.  

Και όλα αυτά θα γίνουν μόνο και μόνο γιατί θα θελήσουν να τους ξεφτυλίσουν τους Καταλανους ως παράδειγμα … προς αποφυγη!!!

Δημοσίευση σχολίου

Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι θα γίνει τελικά, θα τα καταφέρουν οι Καταλανοί να ανεξαρτητοποιηθούν ή όχι;

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget