Τι «λέει» το διαφαινόμενο εκλογικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα….


Αποτέλεσμα εικόνας για Merkel gif animated

Το ημερήσιο (*ΕΙ)δικό σας δελτίο 25/9


Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor σας χαιρετώ. Δευτέρα πλέον και εξ όσων διαβάζω η εκλογική αναμέτρηση της Γερμανίας αξίζει μια διαφορετική προσέγγιση.  Πάνε περί το ενάμιση με δυο χρόνια όταν από την προηγουμένη ραδιοφωνική μου στέγη  ανέφερα πως στην Γερμανία αυτοί που θα έρθουν θα είναι χειρότεροι απ’ αυτούς που είναι τώρα στην εξουσία. Οι Γερμανικές εκλογές έχουν τελειώσει και είμαστε εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων αφού τα exit poll έχουν ήδη «μιλήσει».
Η Μερκελ φαίνεται «κερδισμένη» αλλά δεν είναι αφου θα χρειαστεί να νερωσει αρκετά το «κρασί» της ενώ θα πρεπει να «χορεψει» και με άλλους. Το SPD (**λέγε με ΠΑΣΟΚ της Γερμανίας) πάει αντιπολίτευση, τοDie Linke (**  Η αριστερα του Αλέξη) δεν φαινεται να κολλάει ιδεολογικά αρα η «μπίλια» κάθεται σε ένα συνασπισμό με FDP και Πρασινους.
Αυτό είναι ένα σενάριο το οποίο θα πρέπει να απεύχεται ο Αλέξης αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να γίνει το «κακό» και να τεθούν ζητήματα GREXIT (**εάν έφυγαν ποτέ που πολύ αμφιβάλω) και δραχμής.
O SARC KRONOS ισούται με τους άξονες HA/AD= UR/PO=KN/SA και αυτό ερμηνευεται ως Μεγάλη αμέλεια. Μεγάλη έλλειψη πρώτων υλών. Παράξενες μέθοδοι της κυβέρνησης. Κάποιο άτομο που εμπλέκεται και γίνεται μέλος μιας Αρχής που σχετίζεται με τον διαφωτισμό, τις ιδέες και γενικότερα πνευματικά ή ιδεολογικά ζητήματα. Ο ενδιάμεσος - αυτός που ραφινάρει τα πράγματα και εξισορροπεί τον προϊστάμενο, τις αρχές ή την κυβέρνηση. Ελέγχοντας τις πράξεις των άλλων. Ελεγκτικός μηχανισμός. Διαφωνία και λογομαχία μεταξύ εμού και του αφεντικού. Περιορισμός μέσω του κράτους. Η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα για να τηρηθούν τα προβλεπόμενα. Ένας χωρισμός από Ανωτέρα δύναμη.
Επιπρόσθετα transit Ποσειδωνας ισουται με MC/SA=SO/UR που σημαίνει πως το άτομο που θα βρεθεί εξαπατημένο. Η ανάγκη να ειπωθούν κάποια πράγματα με τ’ όνομά τους αλλά τελικά είναι αδύνατον. Ένταση η οποία είναι προϊόν πανικού και σύγχυσης ή αβεβαιότητας. Αισιοδοξία και ενθουσιασμός άνευ λόγου.

Τωρα όσον αφορα την Γερμανία πάμε για σχηματισμό κυβέρνησης με το τρανζιτ KRONOS να ισουται με SARC POSEIDON αλλά και τους MC/NE=AS/MO=NE που ερμηνευεται Η προεδρική εκλογή (**το βλέπουμε γενικά σε ζητήματα εκλογών). Πνευματικό ύψος και μεγαλείο. Αυτά που λέμε ο ιθύνων νους. Μια μεγάλη εξαπάτηση. Κινήσεις και υποσχέσεις με αβέβαια αποτελέσματα. Επαφές και συναναστροφές με κρατικούς ανώτερους υπαλλήλους (*συνήθως γυναίκες) ή με ανεξάρτητες, μόνες γυναίκες. Ο άξονας της διπλωματίας. Μια μεγάλη εξαπάτηση. Προϊστάμενοι που περνούν «δύσκολα» στις υπηρεσίες τους. Η αναθεώρηση –η ακύρωση διαταγμάτων και νόμων. Μπερδεμένα νομικά πλαίσια. Ανίκανος εργοδότης ή αρχηγός.

Κατά συνέπεια η Μερκελ θα είναι κάτω από αυστηρά επιτηρηση για να κάνει αυτά που θέλουν και οι άλλοι… Και επειδή δεν θέλω να ακουω και ανοησίες ο Σόιμπλε είναι Σοιμπλε ασχετα εάν θα είναι Υπουργος Οικονομικών ή Εξωτερικών ή Εσωτερικών ή Προεδρος του Συλλόγου αναξιοπαθουντων κορασίδων….


Θα επανέλθω με χάρτη της σύστασης και ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης της Γερμανίας που έτσι θα έχουμε μια πιο αποκρυσταλλωμένη άποψη…. Παντως με μια πρωτη ματιά …αποκτησαμε μεγαλύτερο πρόβλημα!!:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget