Οι κύκλοι της παγκόσμιας ιστορίας και οικονομίας αντηχούν…στο οσονούπω…


Αποτέλεσμα εικόνας για dolar fire gif animated
Το ημερήσιο (*ΕΙ)δικό σας δελτίο 20/9

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor σας χαιρετώ. Το σημερινό θέμα είναι αρκετά πολυσύνθετο αλλά θα επιχειρήσω να σας το κάνω όσο το δυνατόν πιο «πενηνταράκια» προκειμένου να μπορέσετε να το κατανοήσετε.

Μια ημερομηνία ορόσημο που χρησιμοποιούμε οι μελετητές της πολιτικής και της mundane αστρολογίας είναι το κραχ της 29/10/1929. Είναι μια ιδιαίτερη ημερομηνία αφού άλλαξε κατά πολύ το ρου της Ιστορίας ενώ άλλαξε την αντίληψη για τα χρήματα και τις επενδύσεις. Το 1951-1952 είχαμε την μεταπολεμική ύφεση στην Ευρώπη, η Κίνα «μπουκάρει» στην Κορέα. Στις 18/2 η Ελλάδα και η Τουρκία γίνονται μέλη του  ΝΑΤΟ. Το 1973-1974 έχουμε ένα υπερ-ξέσπασμα δράσης των τυφώνων. Ο Κων/νος Καραμανλής έρχεται στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση του Φαίδωνα Γκιζίκη με μεσολάβηση Αβέρωφ. Αποκαθίσταται η «δημοκρατία» και χάνεται η Κύπρος αφού η Κύπρος ήταν κάπως … μακριά. Σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε την πετρελαϊκή κρίση.  Το 1995-1996  είχαμε την κρίση των Ιμίων, την ασθένεια του Παπανδρέου, την παραίτηση του και τελικά το θάνατο του. Τον θάνατο των Τ. Ισαάκ- Σ. Σολωμού. Ένα τουρκικό F-16 «πέφτει» στο Αιγαίο ενώ στις ΗΠΑ προκύπτει πρόβλημα με το «όριο του εξωτερικού χρέους» με αποτέλεσμα αρκετές υπηρεσίες να τεθούν εκτός λειτουργίας.

Το 2018 θα μπορούσε να είναι η κορύφωση; Ναι και πιο συγκεκριμένα από 23/9/2017 και όλο το 2018. Η κρίσιμη «μπάντα» σύμφωνα πάντα με την Uranian είναι η μηδενική των παρορμητικών, η 22.30 των ιδίων ζωδίων, η 15η των σταθερών και η 7.30 των μεταβλητών.

Το 2018 θα μας βρει, (μάλλον η 21/12/2017που αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος  και εισέρχεται στον Αιγόκερω) με Κρόνο στην μηδενική του Αιγόκερω άρα Κρόνος =WI (*Χωρισμός, θάνατος. Απώλειες ιδιοκτησίας. Γενικές απώλειες και χωρισμοί. Χρεωκοπία. Το κάρμα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η έλλειψη σεβασμού. Οι ευθύνες του καθενός. Τα μειονεκτήματα σε μια υπόθεση.) και γενικά θα πρέπει να υπολογιστούν οι συνέπειες αυτής της κίνησης.

Βεβαια μας περιμένει ένα ιδιαιτερα θερμό καλοκαίρι αφου θα εχουμε από Μαιο μηνα το UR (από μηδενική μοίρα Ταυρου)/ AD (από  Διδυμους) =VU/UR=VU/AD= WI : χειραγώγηση κάποιου δια μέσω βίας. Ένας χωρισμός εξαιτίας βίαιων γεγονότων. Ηλεκτρική ενέργεια. Ηλεκτροκίνηση – ηλεκτρογεννήτριες. Το άτομο έρθει κοντά ή θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας σε βίαια περιστατικά. Το σκληρό προφίλ της μοίρας απέναντι στο κοινό.


Κατά συνέπεια θέλω να πω πως κατ’ αρχην ζουμε ένα remake της Ιστορίας αλλά και της ίδιας μας της ζωης. Αν αντιπαραβάλλετε τα γεγονοτα θα το διαπιστωσετε…

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget