Αστρολογική επιβεβαιωση: Ο Γαβρόγλου δεν τιμησε την σημαια ....
Στην αστρολογική εκτίμηση μηνός Αυγουστου 2017 εγραφα:


Ο προοδευμένος KRONOS μιλά για εντονη κυβερνητική κινητικότητα αλλά και συνεχή επικοινωνία με άλλους δια μέσω της διπλωματικής οδού. Η κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να έχει μια περιεργη επικοινωνιακή διαχείριση. Μια αναφορά-καταγγελία για κάποιον κρατικό ή δημόσιο λειτουργό θα δημιουργήσει τεράστιο σάλο. Ο υπουργός Παιδείας δεν υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο για την αλλαγή του τρόπου επιλογής του σημαιοφόρου στα δημοτικά σχολεία, δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική το θητεία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ο νυν υπουργός Παιδείας έκανε χρήση του νόμου της Χούντας και την εξαγόρασε το 1971 πληρώνοντας 3.200 δραχμές.
Όπως γράφει η εφημερίδα όταν ο Κώστα Γαβρόγλου, που είναι γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη και σπούδαζε στο εξωτερικό, όταν έφτασε σε ηλικία 24 ετών και κλήθηκε να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό για μια θητεία  οκτώ μηνών, αποφάσισε να την εξαγοράσει ώστε να συνεχίσει τις σπουδές του στη Βρετανία και τις ΗΠΑ.
Βάσει του νόμου που ίσχυε τότε, ο φοιτητής Κώστας Γαβρόγλου χρίστηκε αυτομάτως υπόχρεος στρατιωτικής θητείας οκτώ μηνών, ενώ την περίοδο της δικτατορίας έλαβε την ελληνική ιθαγένεια.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget