Αστρολογικη Επιβεβαιώση: Πρόβλήματα από μυστικές ηχογραφήσεις-υποκλοπέςΣτην Αστρολογική εκτίμηση μηνός Ιουλίου 2017 γράφαμε:

Ο SARC KRONOS  ισουται με τον γενέθλιο Ποσειδώνα και μιλά για σοβαρή εμπλοκή σε διατάγματα και νόμους λόγω αδυναμίας εφαρμογής και κωλύματα συνταγματικά. Παράλληλα προβλήματα θα υπάρξουν από αλληλογραφία (**emailsmsmp-3 , ηχογραφήσεις κλπ) μεταξύ ανώτερων και πολιτικών . Μεγάλη αμέλεια ισως δώσει τεράστιο-προβάδισμα & ευκαιρία στους αντιπάλους μας.


Συμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Crashonline  ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης δηλώσει ότι το βιβλίο-χρονικό της κρίσης «Adults in the Room» («Ενήλικοι στην αίθουσα») αποτυπώνει την αλήθεια καθώς τονίζει εξ αρχής ότι χρησιμοποίησε τις ηχογραφήσεις του από συζητήσεις και συνεδριάσεις με τον πρωθυπουργό και άλλα κυβερνητικά στελέχη. «Σε ένα βιβλίο αυτού του είδους, στο οποίο τόσο πολλά εξαρτώνται από το ποιος είπε τι σε ποιον, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσω την ακρίβεια όσων έχουν ειπωθεί από τρίτους και τα παραθέτω εντός εισαγωγικών. Για τον σκοπό αυτό, βασίστηκα σε ηχογραφήσεις που έκανα με το τηλέφωνό μου, καθώς και στις σημειώσεις που κρατούσα εκείνη την εποχή, από τις πολλές επίσημες συναντήσεις και συνομιλίες που εμφανίζονται σε αυτό το βιβλίο», γράφει χαρακτηριστικά. Επιπλέον, ο πρώην υπουργός αποκαλύπτει ότι υπάρχουν και βιντεοσκοπημένες μαρτυρίες. Δηλαδή στη διάρκεια του καυτού εξαμήνου συνήθιζε να αφηγείται στην κάμερα της συζύγου του όσα είχαν συμβεί στο Μαξίμου, στα Eurogroup κ.ο.κ. Κάτι σαν ημερολόγιο – αλλά σε high definition.Να υπενθυμίσουμε πως με βάση την γνωμάτευση-νομολογία του Αρείου Πάγου στην υπόθεση Κασιδιάρη η ηχογράφηση ακόμα και αν ειναι παράνομη αποτελεί πειστήριο αν ο κατηγορουμενος δεν εχει άλλο λόγο να αποδείξει την ενοχή τουΣας ευχαριστούμε για την υποστηριξη 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget