Η Αστρολογική εκτίμηση μηνός Ιουλίου 2017«Αν κατέληξες να έχεις μια βαρετή και μίζερη ζωή επειδή άκουσες τη μαμά σου, το μπαμπά σου, το δάσκαλό σου, τον παπά ή κάποιον τύπο στην τηλεόραση που σου είπαν τι να κάνεις, τότε ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.» Frank Zappa

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor σας χαιρετώ. Ιούλιος πλέον και η θερμοκρασία σε κλιματικό και πολιτικό επίπεδο χτυπά...κόκκινο. Η κυβέρνηση έχει μπροστά της πλέον ένα «καυτό καλοκαίρι» αφού πλέον πάνε να παίξουν πολλά που θα δουν το φως της δημοσιότητας και θα προκαλέσουν  σάλο. Εμείς σαν ιστότοπος είχαμε υποδείξει στις ετήσιες πολιτικές προβλέψεις για το έτος 2017 πως στους ΑΝΕΛ θα υπάρξουν μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες. Και τον μήνα Ιούνιο είπαμε πως η κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα σκάνδαλο… Άσχετα με το τι και πως θέλουν να τα παρουσιάσουν οι φυλλάδες και τα τελεβίζια ΕΜΕΙΣ έχουμε αποψη γιατί πολύ απλά το έχουμε «δει» πολύ πριν αυτό συμβεί…. Η κυβέρνηση είναι σε ελεύθερη πτώση και μέρα με την ημέρα κατρακυλά. Στην ΕΡΤ επικρατεί πανικός αφού στις εκπομπές των αριστερίζοντων διαβάζουν τις δημοσκοπήσεις και φαίνεται πως η Χ.Α ανεβαίνει ραγδαία….
Μέσα σε όλα αυτά ο Χουλιαράκης ομολόγησε πως δεν υπήρχε σχέδιο να ελαφρυνθεί τωρα το χρέος ενώ ο Βέρμπερ του ΕΛΚ ειπε πως θα μπορούσαμε να δώσουμε ελάφρυνση αλλά σε άλλη κυβέρνηση. Κοινώς ειπώθηκε πως «έχετε λήξει» και η κυβέρνηση με συνέπεια εκτελεί τα κελεύσματα των δανειστών. Ήδη ακόμα και η πρώτη κατοικία είναι εξαιρετικά επισφαλή. Η κυβέρνηση πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπη με αυτούς που την εξέλεξαν…..

Οι πρόοδοι προειδοποιούν και υποδεικνύουν: «Αλίμονο στον αυτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισίας παραδίνεται, για να σωθεί, στο έλεος του Θεού και  στους νόμους των Κλεφτών.» Κ.Βάρναλης

Ο προοδευμένος  Άρης συναντά τον Hades και μιλά για μια παρατεταμένη κόπωση μα και για κακές και μοχθηρές πράξεις. Μιλά για αυξημένα μέτρα προστασίας σε κάποια πρόσωπα. Από την άλλη όμως καραδοκεί ο Ποσειδώνας που μιλά για κυβερνητικές κινήσεις που στερούνται λογικής και πλάνου. Μιλά όμως και για μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξαπάτησης. Ζητήματα με κυβερνητικά πρόσωπα από μη δηλωμένες εταιρίες ή δραστηριότητες… Ο SARC KRONOS  ισουται με τον γενέθλιο Ποσειδώνα και μιλά για σοβαρή εμπλοκή σε διατάγματα και νόμους λόγω αδυναμίας εφαρμογής και κωλύματα συνταγματικά. Παράλληλα προβλήματα θα υπάρξουν από αλληλογραφία (**email, sms, mp-3 , ηχογραφήσεις κλπ) μεταξύ ανώτερων και πολιτικών . Μεγάλη αμέλεια ισως δώσει τεράστιο-προβάδισμα & ευκαιρία στους αντιπάλους μας.
Ιδιαίτερα όμως προβληματίζει ο Ζευς από πρόοδο αφου μιλά για διανοητική υποβολή και καταστολή. Κοινώς  χούντα με αριστερό και προοδευτικό μανδύα. Μέτρα για συγκεντρώσεις και ειδήσεων δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που δείχνει καταστολή της πνευματικής ελευθερίας. Η συμμετοχή και εμπλοκή των αξόνων WI/PL,WI/MO & UR/KR σηματοδοτουν ζητήματα που θα φθείρουν ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση αλλά και που θα βγει η επιτακτική ανάγκη για εναν μεγάλο εξοπλισμό. Επικοινωνιακός πόλεμος αλλά και δηλώσεις τριτων δειχνουν πως η κυβέρνηση πλέον δεν τυγχάνει καμίας εμπιστοσύνης. Ρεπορτάζ πως οι Ελληνες ζουν από παράνομες δραστηριότητες και πως κάνουν αλόγιστες σπατάλες σε γυναίκες και ποτά (**που ως γνωστον εχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια) θα επιχειρήσουν να αμαυρώσουν την εικόνα της χωρας μας. Ο Βόρειος Δεσμός  μιλά για την απειλή διαγραφής ενός μέλους από την πολιτική ζωή ενω δεν αποκλειεται το ελληνικό δαιμόνιο μυαλό να διακριθεί στο εξωτερικό.... Το προοδευμένο MC σηματοδοτεί τιμές και προνόμια (*για κάποιους) αλλά και μια σταση που δείχνει πως οι κυβερνώντες ειναι απαθείς....

Το σημείο WI από πρόοδο μιλά για «χτυπήματα κάτω απο την ζώνη» ενω θα βγουν επιπρόσθετες «βρώμικες» ενέργειες επηρεασμού στον χωρο της Δικαιοσύνης. Απεργίες για το οτι η κυβερνηση αδυνατεί στο ελάχιστο να πετυχει αυτά που ξεστομίζει πολύ απλά γιατί δεν έχει πόρους και κυριως δεν ειναι κυβέρνηση αλλά απλοί διαχειριστές.... Ο Apollon μιλά για δόξα και επιτυχίες στον χωρο του τουρισμού και αυτό ειναι η καλύτερη διαφήμιση. Κρίση σε χωρους μη τουριστικούς. Ο προοδευμένος Hades μιλά για διαζυγια για λόγους φτώχειας, αλλά και για ένα χτυπημα της μοίρας. Μέσα σε όλα αυτα ο λαός θα εκφραζει δημόσια την δυσαρεσκεια του. Ο Admetos απλά συνομολογεί αυτό που ελπίζει μα μεγάλη μεριδά του λαού.... Το τέλος μιας «τυχερής» περιοδου για την κυβέρνηση. Ο προοδευμένος Ηλιος μιλά για άτομα που εχουν την αναγκη να δράσουν και να αντιδράσουν. Προβλήματα και ζητήματα με τον Στρατό αλλά και με ορυχεια και ατομα που δουλευουν εντος αλλά και πέριξ αυτών. Προσοχή στους παίχτες του Χρηματιστηριου γιατι «βρωμάει» η δουλειά. Ο πλανήτης του απροσδόκητου ο Ουρανός από πρόοδο μιλά για προβλήματα που έχουν να κάνουν απο την εξαιρετικά μεγάλη πίεση μέσω ειδήσεων προκειμένου να σχεδιαστει η λήψη νέων μέτρων. Η χωρα θα υποστεί εναν ξαφνικό έλεγχο.
Ο προοδευμένος Ωροσκόπος μιλά για θέματα που θα προκύψουν με ιερείς ενω οι κυβερνητικοί σχηματισμοί θα φανούν πως έχουν πρόβλημα. Παράλληλα τα ατομα που βρίσκονται στα κατώτερα κοινωνικά στρωματα θα επαναστατούν. Ο Προοδευμένος Κρόνος σηματοδοτεί προβλήματα με ατομα χαμηλού προφίλ που παίζουν το ρόλο του κατασκόπου.Έτσι η χωρα μας δεν ειναι καθόλου απίθανο να ζησει ενα κατασκοπευτικό θρίλερ. Προβλήματα θα προκύψουν απο ανακοινωσεις του Υπουργείου της Παιδείας. Ζητήματα με διευκρινησεις και παρανοησεις επάνω σε δηλώσεις του Υπουργείου Τυπου. Προσοχή σε ζητηματα πυρκαγιων σε κατοικημένες περιοχές. Καλλιτεχνες που στέκονται απέναντι στις κυβερνητικές πρακτικές. Ο Vulcanus  δειχνει επίδειξη δύναμης αλλά και προβλήματα με την ιδια την κυβερνηση ή στελέχη αυτης. Ο πλανητης της μεταμόρφωσης ο Πλούτωνας μιλά μιλά για προβλήματα με ατομα που εχουν πρόβλημα ή αδυναμίας κίνησης αλλα και με οδηγους ΜΜΜ. Και ενω η κυβερνηση ασφαλώς και θα πανηγυρίζει θα καταλάβει πως όλα πάνε στραβά.


Οι διελεύσεις πυροδοτουν...χωρίς να προειδοποιουν: «Κάθε σχέδιο που καταστρώθηκε σε περίοδο ηρεμίας θα αποτύχει όταν οι συνθήκες γίνουν ακραίες.» Φον Μέτερνιχ

Ο διελαύνων Hades δυστυχώς μιλά για επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης. Μιλά για μυστικές έρευνες , χρηματα απο ανακύκλωση αλλά και σκάνδαλα και παρατυπίες στους χωρους αυτούς. Ο διελαύνων KRONOS μιλά για μια νέα μεγάλη εξαπάτηση. Μιλά για κινήσεις χωρις αποτελέσματα μα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Οι ξένες δυναμεις εχουν στην Ελλάδα  ενα ιδιότυπο καθεστώς. Η προστασία από κάποιους «αποσύρεται». Ο Δίας σημειοδοτεί ζητήματα μεσα από τα παράγωγα και την αξιοποιηση κάποιων αξιογράφων. Μέσα από τρίτους οικονομική χασούρα.
Ο Ζευς από διέλευση σηματοδοτεί δυνατές εκρήξεις αλλά και πολεμικές αψημαχίες. Δυσκολία στην εργασία ενω προβλήματα θα εχουν οικογένειες που είναι πολύτεκνες ή μονογονικές. Ο Πλούτωνας ισουται ME/KR,MA/UR αλλά και SA/KR και σηματοδοτεί μια αιφνιδιαστική επίθεση η οποία άσχετα με το οτι ισως να παιξει αψημαχία με τίποτα γειτόνους εντουτοις δεν αποκλειεται να γινει κανενα πολιτικό γραφείο παρανάλωμα ττου πυρός. Προβλήματα εντος της κυβέρνησης αφου οι φημες για «παραίτηση» ή απομάκρυνση απο την πρωτη γραμμή θα ανοιξει τους ασκους του Αιόλου.
Ο Κρόνος ισούται με τον Ωροσκόπο και κέρδη θα μπορούσαμε να πουμε πως θα έχουμε οσοι ασχολουνται με φρουτα και οπωροκηπευτικά. Μια είδηση για την απομάκρυνση ή την πτωχευση μιας μεγάλης εταιρίας θα δημιουργήσει εναν σάλο. Ο Ποσειδωνας  δειχνει πως η κυβέρνηση πάει από το κακό στο χειρότερο. Απο την άλλη θα υπαρχουν προτάσεις για επενδυσεις αλλά με «ειδικούς όρους» κάτι σαν αποικία. Ψέμματα της κυβέρνησης ερχονται στην επιφάνεια και «προβλέψεις» για το οικονομικό μέλλον της Ελλάδος δεν θα είναι και πολύ αισιόδοξες. Όμως ρόλο-κλειδί ερχεται να παιξει ο Βόρειος Δεσμός που μιλά για εξαπατήσεις αλλά και για ψευδείς δηλώσεις, ψευδορκία, ψευδομαρτυρία. Προβλήματα θα υπαρξουν με αγροτεμάχια, οικόπεδα ενω θα δημιουργηθει μεγάλο ζητημα οσον αφορά με τους χειρισμούς σε τέτοιες υποθέσεις. Ο Vulcanus έχει συμμετοχή εξισώσεων που μιλά για άτομα που θα δωσει μάχη για να ...κατασταλεί η καταστολή. Οι συνεργασίες για την χωρα δεν θα είναι καθόλου εύκολες. Πλέον φαίνεται πως η λαική εντολή δεν υφίσταται και ο ίδιος πρωθυπουργός θα χτυπηθει με ακριβώς τα ίδια τεχνάσματα οπως έκανε και αυτός στην κυβέρνηση αντωνη Σαμαρά.
Ο πλανήτης του ξαφνικού και του απρόοπτου ο Ουρανός σηματοδοτεί μια εξωθεσμική παρέμβαση του Κράτους και των λειτουργών του. Μαντάτα μεσω email, sms και τηλεφωνηματα που θα είναι προιον παράνομης καταγραφής και υποκλοπής δημιουργούν μεγάλη πίεση και αγχός. Προβλήματα με την δύναμη και την μανία της φύσης.

Εν κατακλείδι ο μήνας Ιουλιος είναι αρκετά δύσκολος αφου σε επικοινωνιακό επίπεδο η κυβέρνηση θα δωσει πραγματική μάχη για να κρατηθεί στην εξουσία. Ισως το  Πρεζαφον gate  να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget