Αστρολογική Επιβεβαίωση: Τεραστιο πρόβλημα με την Deutsche Bank
Στο άρθρο μας με τιτλο Deutsche Bank-ποια η πορεία της γραφουμε: 

O Admetos από διέλευση συναντά τον γενέθλιο Admetos (*άρα πάμε για ενεργοποίηση γενέθλιας εξίσωσηςAdmetos (*tr)= Admetos(natal)= Πλούτωνας (natal)= WI/Apollon= Ουρανός/Hades σηματοδοτώντας μια περίοδο αρχής γενομένης από 16/7/2016 και καταλήγοντας έως και τις 20/8/2017 που θα βγάλει αλλαγή στάσης ή ακόμα και status, στασιμότητα και μη εξέλιξη, ζημιά η οποία δεν μπορεί να αποκατασταθεί και μια κατάσταση η οποία είναι μη αναστρέψιμη….

Επιπρόσθετα στο δέυτερο μέρος του αρθρου για την Deutsche Bank γραφαμε: 

 Code Name: «Broken Arrow»:   Η Γερμανική τράπεζα πιστεύω πως θα παίξει μέσα από την Γερμανική κυβέρνηση το θεατρικό οικονομικό δράμα με τίτλο « Ο θάνατος σου – η ζωή μου» αφού από 3/9 ενεργοποιείται η εξίσωση Kronos/Admetos=Apollon που σηματοδοτεί την προσπάθεια της να μείνει όρθια ενδεχομένως και «εις βάρος κάποιου». Αυτό έρχεται να επιβεβαιωθεί και από τον τράνζιτVulcanus που ισούται με τον προοδευμένο άξονα AS/Ουρανός αλλά και προοδευμένο Ερμή. Αυτό σημαίνει πως μια είδηση που είναι ένα Blietzgriek ( δηλαδή το χτύπημα του κεραυνού).
«Αν ο κροκόδειλος έφαγε τον εχθρό σου δεν σημαίνει πως έγινε και φίλος σου»: Πολλά  θα παιχτούν μεταξύ ως και 23/5/2017  αφού οι διελαύνοντες  Hades και Kronos αντίστοιχα θα  δημιουργήσουν εξισώσεις που σηματοδοτούν μια μεγάλη κακοτυχία από κάτι που τελικά είναι «μολυσμένο»…Σύμφωνα με το ρεπορταζ της ιστσελίδας crashonline.gr   Η τράπεζα κινδυνεύει με πιθανές απώλειες, ύψους έως 60 εκατ. δολαρίων λόγω ενός στοιχήματος στην αγορά παραγώγων, το οποίο συνδέεται με τον αμερικανικό πληθωρισμό.
Η γερμανική τράπεζα προχώρησε στη χρήση παραγώγων, τα οποία ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα με τον αμερικανικό πληθωρισμό, προκαλώντας πιθανή ζημιά έως και 60 εκατ. δολαρίων.
Η διοίκηση της Deutsche Bank διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει αν τα επενδυτικά της στελέχη υπερέβησαν τα όρια του επιτρεπόμενου ρίσκου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget