Αστρολογικη επιβεβαιωση: Καταρρεύσεις σπιτιων στο Πλωμάρι, ανοιξε η γη στο Αμυνταιο
Στην αστρολογική εκτίμηση του μηνός Ιουνιου 2017 έγραφα:
 Όμως αυτός ο πλανήτης που πραγματικά με προβληματιζει είναι ο διελαύνων Ουρανός. Εντάξει γνωρίζουμε πως ειναι ο πλανήτης του απρόοπτου ειναι ο Ουρανός αλλά η εμπλοκή στις εξιωσεις των αξόνων WI/HAJU/NE  αλλά και η «επαφή» με Πλουτωνα και Σελήνη μιλά για νευρικό κλωνισμό στο πλήθος και μια πρόκληση βλάβης με ανυπολόγιστες συνεπειες. Μιλούσα  για μέρες καλοκαιριού 2015 και το έλεγα οχι γιατί θέλω να τρομάξω τους άλλους αλλά για να προειδοποιησω. Διοτι η εμπλοκη των δυο αξόνων που προανέφερα σηματοδοτεί εξεγέρσεις, καταρρευσεις και λοιπά άλλα..


Πραγματι , συμφωνα πάντα με το ρεπορταζ είχαμε :

Α) Η ΔΕΗ αναφορικά με την κατάρρευση του ορυχείου στο Αμύνταιο, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Στο ορυχείο Αμυνταίου του Λιγνιτικού κέντρου Δυτικής Μακεδονίας έλαβε χώρα αστοχία υλικών (κατολίσθηση) ευρείας κλίμακας η οποία περιέλαβε σχεδόν όλη την έκταση εκσκαφής του ορυχείου.

Οι υπηρεσίες της ΔΕΗ παρακολουθούσαν με τα κατάλληλα τεχνικά όργανα την εξέλιξη του φαινομένου και είχαν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη προστασία των εργαζομένων και του εξοπλισμού έχοντας διακόψει τη λειτουργία του ορυχείου από τις 3/6/2017.

 Παρά ταύτα η κατολίσθηση και οι μάζες οι οποίες μετατοπίστηκαν ήταν πολύ μεγαλύτερης έκτασης (της τάξεως των 80 εκ. κυβικών μέτρων) χωρίς να έχει δοθεί καμία ένδειξη προς τούτο με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές βλάβες ένα πολύ μεγάλο μέρος του παγίου εξοπλισμού. Συγκεκριμένα επηρεάστηκαν οι τέσσερις από τους έξι εκσκαφείς».

Β)  ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  - ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ από τον σεισμό 6.1 R

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget