Αστρολογικη Επιτυχία Νο 50:Η Γερμανια σύρεται στην ΧαγηΟ ετήσιος KRONOS ισούται με τις εξισώσεις με MC/SO, SA/PL, CU/VU,UR/AP,MA/KR, ME/HA, VE/SA και αυτό σημαίνει πως η Γερμανία θα επιχειρήσει να δείξει πως έχει προσωπικότητα είναι ένα κράτος με όλη την σημασία της λέξης. Αυτεξούσιο. Μαθαίνει από τα λάθη της αλλά θα έχει αρκετές περαιτέρω απώλειες. Θα δείξει πως στην Ευρώπη υπάρχει ισότητα αλλά πως οι Γερμανοί είναι πιο..πάνω από τους ίσους. Τεράστια ένταση και ερωτηματικά θα υπάρξουν από την λήψη  μέτρων…. Πολλές φορές θα χρησιμοποιήσει συκοφαντία αλλά θα ενοχληθεί από την έναρξη μιας νομικής διαδικασίας εναντίον της. 
H Γερμανική αλαζονεία θα συναντήσει για τα επόμενα 4 έτη την συμπαντική Νέμεσις…

Πράγματι διαβάσαμε στον ιστότοπο voicenews πως Oλική ανατροπή έχουμε στη διεκδίκηση αποζημιώσεων από την κυβέρνηση της Ναμίμπια η οποία αποφάσισε να αλλάξει στάση και να μηνύσει τη Γερμανία για γενοκτονία. Μάλιστα διεκδικεί αποζημίωση ύψους 400 δολ Ναμίμπια (περίπου 30 δις δολάρια ΗΠΑ).
Η κατηγορία για γενοκτονία αφορά στην καταστολή των εξεγέρσεων των φυλών Herero και Nama, μεταξύ 1904 και 1908, από τον αποικιοκρατικό Γερμανικό στρατό, όπου πιστεύεται ότι σκοτώθηκαν πάνω από 65.000 άνθρωποι.
Σύμφωνα με δηλώσεις επισήμων, η Ναμίμπια θέλει η ομάδα των δικηγόρων, μαζί με την κυβέρνηση, να σύρουν τη Γερμανία στο Διεθνές Δικαστήριο στην Ολλανδία, με την κατηγορία της γενοκτονίας. Η κύρια επιχειρηματολογία του κατηγορητηρίου και της διεκδίκησης αποζημιώσεων περιλαμβάνει κατηγορίες για καταναγκαστική εργασία (δουλεία), θανάτους, σεξουαλικές κακοποιήσεις, λαθρεμπόριο ανθρώπων, κλοπές γης και απώλεια του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης, με τις ανάλογες ψυχολογικές επιπτώσεις.
Την είδηση τη διαβάσαμε στο allafrica.com

Απλά να θυμήσω πως στα Διεθνη Δικαστηρια λειτουργουν με νομολογίες ..και πως υπάρχει εντονος μιμητισμός. Ισως να ακολουθησουν και άλλες χωρες….
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget