Αστρολογική Επιβεβαιωση 40: Σκανδαλο με "δανειο" αγυριστο 49 Βο(υ)λευτων...


Στην Αστρολογική εκτίμηση μηνός Μαρτίου 2017 εγραφα: 

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ουτοπίας και της ψευδαίσθησης μιλά για να επιχειρηθούν έστω και πειραματικά βαθιές τομές για το μέλλον. Μιλά όμως για ένα σκάνδαλο δωροδοκίας και εξαπάτησης που όσο και αν τελικά επιχειρηθεί να «σκεπαστεί» τελικά θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον πολιτικό στίβο… 


Με 700.000 ευρώ έχουν φεσώσει τη Βουλή τουλάχιστον 49 πρώην και εν ενεργεία βουλευτές με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, που έχουν λάβει από τον προϋπολογισμό. 

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτοκα δάνεια των βουλευτών από την Βουλή, όχι από τραπεζικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το ζήτημα απασχόλησε πριν από λίγες ημέρες την αρμόδια Επιτροπή και αποφασίστηκε να προχωρήσουν στις απαραίτητες κινήσεις που προβλέπονται για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Για τους οφειλέτες δόθηκε η δυνατότητα να μπουν σε ρύθμιση με 48 δόσεις, αλλά μόνο 13 από αυτούς μπήκαν στη σχετική ρύθμιση. Και αυτοί, πάντως, πλήρωσαν μόνο την πρώτη δόση, οπότε οι οφειλές τους κατέστησαν ληξιπρόθεσμες.
'Aλλοι 25 βουλευτές δεν έκαναν κάποια κίνηση για να μπουν στη ρύθμιση, αφήνοντας συνολικές ανεξόφλητες οφειλές 190.000 ευρώ.
Σε σύσκεψη που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στο Κοινοβούλιο αποφασίστηκε να ξεκινήσει η διαδικασία για τα βουλευτικά «κόκκινα δάνεια» και οι υποθέσεις να προωθηθούν στην Εφορία, η οποία με τη σειρά της θα μπορεί να προχωρήσει σε κατασχέσεις λογαριασμών και σε κάθε άλλο ένδικο μέσο προκειμένου να διεκδικήσει το Δημόσιο τις οφειλές.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget