Ξεκινούν τα trial της μοναδικής σχολής Uranian στην Ελλάδα

                   Η πρώτη σχολή Uranian Astrology στην Ελλάδα είναι γεγονός
Η Uranian Astrology είναι μια «άλλη» αστρολογία από αυτά που έχετε δει και ακούσει μέχρι σήμερα. Η ικανότητα προβλεπτικότητας μα και η ακριβής περιγραφή ενός προσώπου, μιας κατάστασης ή ενός συμβάντος είναι δεδομένη και αποδεικνύεται στην πράξη. Οι επιτυχίες που διαθέτει στο ενεργητικό του ο Karl-Heinz Ottinger μαρτυρούν για του λόγου το αληθές.

Θα ξεκινήσουν κάποια trial (4 τον αριθμό, που είναι ένα προπαρασκευαστικό για να διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί κανείς να ακολουθήσει) που θα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε on-line μέσω virtual class και είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Ανεξαρτήτως του αριθμού των συμμετεχόντων η επιλογή θα είναι αυστηρή και θα είναι έως 6 άτομα το maximum.

Από εκεί και πέρα θα καταρτιστούν group ανά ζευγάρια και θα παρακολουθούν τα μαθήματα είτε με φυσική παρουσία, είτε δια μέσω virtual class.

Ανά κάθε 4 μαθήματα θα υπάρχει test (*εκτός των έκτακτων που είναι στην διακριτική ευχέρεια της σχολής να πραγματοποιεί όποτε αυτό κρίνεται σκόπιμο).

Οι απαιτήσεις θα είναι ιδιαίτερα υψηλές και για αυτό θα υπάρχουν υψηλά κριτήρια επιλογής. Ο σκοπός είναι να φτιάξουμε μια ΔΥΝΑΤΗ ομάδα που θα μπορεί να σταθεί σε διεθνές επίπεδο.

Επίσης θα δοθεί (**εάν ασφαλώς προκύψει) ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ σε άτομο που πιθανόν έχει το ταλέντο και την όρεξη αλλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Η  έναρξη των μαθημάτων θα γίνει περί τα τέλη Μαρτίου 2017 και η διάρκεια φοίτησης του ΒΑΣΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ  είναι ένα έτος. Από εκεί και πέρα υπάρχει η δυνατότητα της περαιτέρω εξειδίκευσης ( οικονομικά, πολιτική κλπ) πάντα όμως με την σύμφωνη γνώμη της Σχολής. 

Σπουδαστής που επί 4 συνεχόμενα τεστ πιάσει μέσο όρο κάτω του 70%   θα διακόπτεται η φοίτηση του και θα του επιστρέφεται το υπόλοιπο των διδάκτρων.

Οι βασικές γνώσεις κλασικής αστρολογίας ή η παρακολουθηση κυκλου σεμιναρίων ΔΕΝ αποτελούν εχεγγυο της επιλογής σας ως προς την φοίτηση στην Σχολή. 

Η Σχολή θα αποστέλλει τα μαθήματα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και θα σας διανείμει βιβλία, εγχειρίδια και ύλη καθ' ολοκληρίαν στην ελληνική γλώσσα 


Για διευκρινίσεις και δηλώσεις συμμετοχής στο karlhottinger@gmail.com
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Με τι συχνότητα θα είναι τα μαθήματα κατά την διάρκεια του έτους;

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget