Στην Ελλάδα … του Mad Max…μας πάει ο Αλέξης….
Η διαπραγμάτευση χρειάζεται «κότσια», χρειάζεται σχέδιο και κυρίως υπομονή. Η κυβέρνηση τελικά δεν διαθέτει τίποτα από τα τρία. Ο Ναπολέων είχε πει κάποτε πως στην πολιτική δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου. Δυστυχώς η κυβέρνηση εκφράζει με απόλυτη πιστότητα μόνο το τρίτο κομμάτι της φράσης του μεγάλου στρατηλάτη. Δεν παραδέχεται τα λάθη της. Εάν ο Ανδρέας έχει μείνει στο πάνθεον της Ελληνικής Ιστορίας έμεινε με το τεράστιο mea culpa δηλαδή «λάθος μου» του Ανδρέα που οι τότε «σύμμαχοι» μας οι Αμερικάνοι τον έσυραν να καθίσει να συνομιλήσει με τον Οζάλ τον Φλεβάρη του 1998. Αυτό το είναι λάθος μου ΔΕΝ το παραδέχεται ο Τσίπρας. Αντίθετα παρουσιάζει το όλο του εγχείρημα ως μεγαλειώδη επιτυχία αντί για ταπεινωτική παράδοση.

Αυτό όμως το «παραμύθι» είναι γνώρισμα των Ελλήνων πολιτικών. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συζητά πως το PSI ήταν για την Ελλάδα λύτρωση. Ο ΓΑΠ μας έσωσε από την χρεωκοπία. ¨όταν φοβάσαι για την ζωή σου ή την ζωή των δικών σου τότε δηλώνεις παραίτηση και καθαρίζεις. Για αυτό και του Καραμανλή της Ραφήνας δεν μπορεί κανείς να του προσάψει τίποτα.

Τι και αν ο «σύντροφος» Πολάκης λέει τα δικά του, τι και αν Χουλιαράκης πάει να τα μπαλώσει η αλήθεια είναι μια. Το πλεόνασμα που επικαλείσαι Αλέξη είναι οι σάρκες και τα κόκκαλα αυτών που σε ψήφισαν ….και όχι μόνο….

Όταν ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό, όταν τα παιδάκια δεν έχουν να φάνε και να φορέσουν ρουχα… και ξέρεις Αλέξη τι παίζει σε αυτές τις ηλικίες.. πόσο σκληρά είναι τα άλλα παιδάκια… τότε Αλέξη γ@μω τα πλεονάσματα και τις Μέρκελ τις ευλογίες…. Δεν απέχουμε πολύ από την εποχή του Mad Max και εσύ δεν είναι ο Mel Gibson… είσαι για μπάτσες…. Αλέξη κάποτε ενέπνεες τώρα όχι… είσαι σαν το «είδωλο» τον Ανδρέα που του είχε πει η Μελίνα «Ανδρέα… δεν αρέσουμε άλλο»…

Τέλος θα κλείσω με μια φράση που ανήκει στον Bruce Lee που ήταν τεράστιος φιλόσοφος: «Μην φοβάσαι την αποτυχία. Όχι η αποτυχία, αλλά ο χαμηλός στόχος είναι έγκλημα. Στις μεγαλειώδεις προσπάθειες ακόμα και η αποτυχία είναι ένδοξη.»Δημοσίευση σχολίου

Μακαρι να ξεφορτωθουμε το Τσιπρα.αλλα καποιοιαλλοι αστρολογοι λενε οτι σχει μελλον πδωθυπουργου ακομη και με σκνευριζει

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget