Έρχεται Euroworking group… ώρα μεγάλων αποφάσεων
Πέμπτη αύριο και είναι ωρα μεγάλων αποφάσεων. Σε αυτό το πολιτικό μπρα-ντε φερ είναι αρκετά δυσκολο να πας να διαπραγματευθείς με άτομα που απλά δεν το χουν. Πως μπορεί να κρίνει ένας χορτάτος υπουργός τις αντοχές ενός φτωχού που είναι έτοιμος να λιμοκτονήσει;

Η στρατηγική σε θέματα διαπραγματεύσεων συνηθως θέμα να επικαλεστείς την ιδιοτέλεια της «αλλης πλευρας» το οποίο όμως λόγω του ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευηχο στα αυτιά και στην συνείδηση… το βαπτίζουμε ως win-win.

Στην περίπτωση της Ελλάδος ίσως να μην μπορεί αυτό να εφαρμοστεί όταν έχεις απέναντι σου έχεις άτομα που σε βλέπουν σαν προβατίνα σε πιατέλα …μπρος τα μάτια του Θεόδ. Πάγκαλου. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να τα παίξεις όλα για όλα και να κάνεις σαν τον γέροντα Σαμουήλ στο Κούγκι….
Η μέρα έχει τον διελαυνοντα Ποσειδώνα στον 9ο οικο σε τρίγωνο με τον Ερμή  τον κυβερνητη του 12ου αλλά και τρίγωνο με τον Κρόνο (του 7ου οίκου) που όλο μαζί δειχνει μια προσπάθεια για να «ηρεμήσουν» τα πνεύματα ή να μετακυλήσει το πρόβλημα παρακάτω …και έχει ο Θεός. 
Επιπρόσθετα ο SARC ASC ισούται με τον γενέθλιο Άρη  και αυτό βγάζει μια επίθεση. Έχω την «αίσθηση» πως λόγω του ότι ο τρανζιτ Πλούτωνας είναι επάνω στον Προοδευμένο Ποσειδώνα στον 7ο οικο οι «υποχωρήσεις» της κυβέρνησης ανοιγουν τις «ορέξεις» των θεσμών.

Τουλάχιστον αυτήν την ωρα ας καταλάβουν πως εμείς έχουμε την δυνατότητα  τα τινάξουμε στον αερα τα πράγματα και να τρέχουν. Γιατί μέχρι τωρα «δεν ετρεχε» κανένας και ολοι το παίζανε «ανετοι»; Γιατί οι δημοσκοπήσεις ΔΕΝ είναι επιθυμητές.

Οι δανειστές θέλουν από τωρα να υπογράψουμε τον θάνατο μας και εν συνεχεία να διαπραγματευθουμε την κηδεία μας αλλά μετά τις Γερμανικες εκλογές.


Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε πως το ΔΝΤ ΔΕΝ λαμβάνει αποφάσεις με βάση τα οικονομικά στοιχεία αλλά τα πολιτικά… Και ο Τραμπ θέλει να τελειωνει με τους Γερμανους

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget