Τα βρήκαν λένε Ε.Ε και ΔΝΤ….
Τα βρήκαν λένε Ε.Ε δηλαδή Γερμανία και ΔΝΤ. Όπως σας είπα και στις ραδιοφωνικές εκπομπές του Regium Web Radio τελικά οι αποφάσεις ΔΕΝ είναι οικονομοτεχνικές αλλά τελείως πολιτικές.
Βέβαια το ότι τα «βρήκαν» μεταξύ τους δεν λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα αφού πρέπει να «μετρήσουμε» ακόμα τέσσερις παράγοντες.

  Α) Την βούληση του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με το μέλλον όχι αποκλειστικά της Ελλάδας         αλλά με το πως θα «χειριστεί» την Ευρώπη. Η στάση του ΔΝΤ είναι άρρητα συνδεδεμένη με τα «κελεύσματα» του Τράμπ.
Β) Τον παράγοντα Σόιμπλε ο οποίος μετά την «απολογία» στην Ολομέλεια της Γερμανικής Βουλής ίσως  για να «ρεφάρει» και να «κερδίσει» τις εντυπώσεις  θα κάνει τα πάντα για να μας «στύψει».
Γ) Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων σε Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία αλλά και τον «συστημικό κίνδυνο» που βράζει στην Ιταλία
Δ) Την κατάσταση που θα υπάρξει στην Ελλάδα και το κοινωνικά-πολιτικά αντανακλαστικά αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μιλούν είτε για Grexit, ειτε για διπλό νομισμα ή ακόμα και μια «υπόσχεση» εμείς να υπογράψουμε άνευ όρων και να το ξαναδούμε το θέμα του χρέους μετά το 2018…..

Στον χάρτη του Σόιμπλε τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα αφού ο τρανζιτ Ουρανός έκατσε σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ερμή ενώ έρχεται να τετραγωνίσει οριακά και ο Πλούτωνας τον γενέθλιο Ερμή του. Επιπρόσθετα η έκλειψη της 26ης Φεβρουαριου 2017 είναι «συστημένη» στην Αφροδίτη του ενώ ο διελαύνων Ποσειδώνας τετραγωνίζει τον Κρόνο του. Αυτή είναι απλά η αρχή…. Ενός επώδυνου τέλους. Το θέμα είναι πως ένα τέτοιο «τερας» επιτίθεται όταν νοιώθει πως… απειλείται…..

Από την άλλη το ΔΝΤ  έρχεται να βρεθεί σε δεινή θέση αφου ο διελαύνων Ποσειδώνας τετραγωνίζει τόσο τον Ερμη του ΔΝΤ όσο και τον Ουρανό που μιλά εξ ορισμού για ένα νοητικό κομφούζιο που οδηγεί σε ιδεολογικό χάσμα και ρήξη. Αλήθεια πως θα κάνει το εξαιρετικά μη βιώσιμο χρέος σε βιώσιμο;;;

Τωρα περνάμε και στην επισκεψη του Κυριάκου στην Γερμανία… Λόγω του ότι η ημερομηνία γεννήσεως είναι ΥΠΟ αμφισβήτηση θα καταφύγουμε στον χάρτη του κόμματος της ΝΔ που εκπροσωπεί! Πρέπει λοιπόν να έφαγε μεγάλη «ήττα» αφού ναι μεν ο Ουρανός τριγωνίζει τον Ωροσκόπο της αλλά δεν θα πρέπει να λησμονάμε πως ο Ποσειδώνας από διελευση δημιουργεί πολλά προβλήματα αφου χτυπά γενέθλιο Ποσειδώνα και Βόρειο Δεσμό αντίστοιχα και ενεργοποιει την γενέθλια όψη Βορειος Δεσμός συνοδος με Ποσειδώνα. Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία και απαιτεί μεγάλη προσοχή είναι η αντι΄θεση που πλεον ηδη πραγματοποιει ο διελαυνων Πλουτωνας με τον γενέθλιο Κρόνο στο αξονα 1ου-7ου....antios 
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget