Κάντε μας λιγάκι πιο σοφούς ρε παλουκάρια….


Κατ’ αρχήν να χαιρετίσω φίλους και «λοιπούς» και να ευχηθώ σε όλους ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. Ελπίζω να είσαστε καλά. Χτες γράψαμε ειδικό δελτίο αλλά μας «πούλησε» ο «προγραμματισμός» και βγήκε σήμερα «χειροκίνητα»…

Διαβάζω πως ο ένας λέει μην «δαιμονοποιουμε» την δραχμή, ο Κυριάκος λέει: « Κλείστε την αξιολόγηση πάσει θυσία» και ένας τρίτος λέει: «Μην διανοηθείτε» για δραχμή!!!

Αλήθεια όμως όλοι αυτοί που ασκούν το δημοσιογραφικό λειτούργημα γιατί δεν ρωτούν ή δεν προωθούν τις λίστες που λένε ευκρινώς πόσοι και πόσα βγάλανε έξω αφού έχουν εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της κυβέρνησης και των τραπεζών. Και πόσα λεφτά έχουν αποκομίσει από την ωρα ενασχόλησης τους με την πολιτική…..

Από την άλλη ο Κυριάκος λέει ή κλείσε ΤΩΡΑ την αξιολόγηση ή τράβα σε εκλογές.. Άραγε χωρις όμως ποσοτική χαλάρωση αξίζει; Θα πάρει ανάσα η αγορα και οι τράπεζες θα λειτουργήσουν ομαλά δίνοντας «ανάσες» στις επιχειρήσεις?

Ο πρόεδρς της Βουλής Κος Βούτσης είπε «δραχμή σε καμία περίπτωση»…. Αγαπητέ Πρόεδρε δεν είναι θέμα επλογής… αλλά νομοτέλειας….


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget