Αστρολογική Επιβεβαίωση Νο 36: Αναδιάταξη Υπηρεσιων στον Στρατό....Στην Αστρολογική εκτίμηση μηνός Φεβρουαρίου 2017 γραφαμε:
Οι διελεύσεις προς τον γενέθλιο χάρτη: «Πως μπορείς να μιλήσεις τίμια και αυτούς που σου έκλεψαν και σε βίασαν;;;»

Ο διελαύνων Ποσειδώνας μια για «πρόσωπα» που δεν τα μετρά ο χάρτης και τελικά είναι και δρουν ως κατάσκοποι. Θα πρέπει να προσέξουν οι κυβερνώντες διότι ο Ποσειδώνας είναι άρρητα συνδεδεμένος με την εξαπάτηση. Τα μυαλά των κυβερνώντων δείχνουν πως θα είναι ιδιαίτερα ταραγμένα και μάλιστα σε σύγχυση. Ο Admetos μιλά για καθυστερήσεις και επαναλαμβανόμενες διακοπές. Η εκτίμηση θα είναι μόνο από μερικούς μα όχι από την πλειοψηφία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι προϊστάμενοι να περνούν άσχημα στις υπηρεσίες τους. Ίσως να υπάρχει και ένα έντονο σεισμικό φαινόμενο. Εσωτερική αναδιάταξη κάποιων υπηρεσιών…

Πράγματι όπως διαβάσαμε στο pronews Η Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΔΕΝ) μετασχηματίζεται σε σε Διοίκηση Αεροπορίας Ναυτικού (ΔΑΝ), η οποία θα διαθέτει δύο Μοίρες: μία Μοίρα Ελικοπτέρων, που θα εδρεύει στο Κοτρώνι Μαραθώνα, και μία Μοίρα ΑΦΝΣ, που θα εδρεύει στην Ελευσίνα στην οποία μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχει ενταχθεί και το δεύτερο  P-3B Orion της «ενδιάμεσης λύσης» που θα προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες επιτήρησης και θα "ξεκουράσει" τα πλωτά μέσα του ΠΝ, ειδικά στην ΝΑ Μεσόγειο. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget