Αστρολογική Επιβεβαιωση 32: Πουλημα απο την Κύπρο μας τρεχει σε δικαστηρια
Στα Σεληνιακά φαινόμενα μηνος Φεβρουαρίου 2017 γραφαμε στο εδαφιο για την Σεληνιακή έκλειψη
Ο αυτοτελής χάρτης της Σεληνιακής έκλειψης είναι αρκετά αποκαλυπτικός. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης αφού μιλά για άτομα που θα λειτουργούν με κανόνες υποκόσμου αλλά και για κακοτυχία για τους λαούς. Το Μεσουράνημασηματοδοτεί άτομα που είναι από «τζάκι» και που θέλουν να λειτουργήσουν ως αυτόκλητοι σωτήρες. Και ενώ αυτά που σκεφτόμαστε ως λαός, ως χώρα είναι λογικά μα και δίκαια τελικά οι παράλογες απαιτήσεις θα συνεχιστούν ίσως με ελαφρές διαφοροποιήσεις. Ο Ωροσκόπος  σηματοδοτεί το τέλος μιας προσπάθειας. Μια εγκατάλειψη. Ένα «πούλημα» μέσα από μια ομάδα που είναι ομοϊδεάτες και συνδαιτυμόνες.

Πράγματι οπως διαβάσαμε στο crashonline.gr   Απίστευτο. Η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν διαφορές.
Δεν έγιναν ευρέως γνωστές, αλλά το πόσο που διεκδικείται – ΌΠΩς ΣΗΜΕΙΏΝΕΤΑΙ ΣΤΟ VIMA.GRείναι μεγάλο. Ετσι, μη έχοντας άλλο τρόπο να επιλύσουν αυτές τις διαφορές αποφάσισαν να τις επιλύσουν στα δικαστήρια. Τούτες τις ημέρες διεξάγονται νομικές μάχες μεταξύ μεγάλων δικηγορικών γραφείων διεθνούς βεληνεκούς για ποσά που αγγίζουν τα 7,5 δισ ευρώ. Οι νομικές μάχες δίνονται στο Διεθνές Δικαστήριο με επίκεντρο την Ελλάδα και την Κύπρο, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ποιες είναι όμως αυτές οι διαφορές που έφεραν την Κύπρο και την Ελλάδα αντιμέτωπες στο Διεθνές Δικαστήριο;
* Ο χειρισμός του bail-in  (του «κουρέματος») Ελλήνων καταθετών από τις κυπριακές Αρχές το Μάρτιο του 2013, ισχυρισμοί για πράξεις και παραλείψεις της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι η μια πλευρά των υποθέσεων που διαχειρίζεται η Κυπριακή Δημοκρατία. Η Νομική Υπηρεσία της κυπριακής κυβέρνησης χειρίζεται τέσσερις διεθνείς διαιτησίες σε συνεργασία  με ξένους εξειδικευμένους νομικούς οίκους.
* Από την άλλη πλευρά, τα Μνημόνια και το PSI (κούρεμα ελληνικών ομολόγων) οδήγησαν στη διάρρηξη του «εθνικoύ μετώπου» και σε δικαστική σύγκρουση μεταξύ των δύο κρατών, Ελλάδας και Κύπρου. Η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου παρουσίασε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, κυρίως στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο (International Centre For Settlement of Investment Disputes – ICSID) που εδρεύει στο Παρίσι με επίκεντρο χρηματοοικονομικές διαφορές.

Ευχαριστουμε για την υποστηριξη

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget