Αστρολογικη επιβεβαιωση 29: Χασουρα της Γερμανιας ...λόγω σόιμπλε


Στην Αστρολογική εκτίμηση του 2017 για την Γερμανία έγραφα:

Αυτό ίσως βγάλει προσλήψεις σε Στρατό και αστυνομία αλλά και πιο πολλούς οπλισμένους στον δρόμο. Αυτό όμως που πράγματι προβληματίζει είναι ο ετήσιος Ωροσκόπος και αυτό σχετίζεται με τις δράσεις των άλλων και τελικά τι αντίκτυπο έχουν αυτοί σε μένα. Αν και ο Ωροσκόπος ισούται με τον Ήλιο της Γερμανίας και αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή ένδειξη. Όμως η παρουσία τον αξόνων JU/HAMA/KR,WI/SA μιλούν από μόνοι τους για οικονομική χασούρα εξαιτίας τρίτων, απειλές και προειδοποιήσεις προς την κυβέρνηση αλλά για τον διαχωρισμό της θέσης από τους άλλους μέσα από μια παραίτηση. 
Ίσως σε κυβερνητικό επίπεδο και συνασπισμούς να έχουμε περίεργα παιχνίδια αφού το σημείο που υποδεικνύει την κυβέρνηση είναι VE/KR=PL και εκεί εμπλέκονται μεσοδιαστήματα που ενδεχομένως να έχουμε εκπλήξεις. Εκεί ίσως η παρούσα κυβέρνηση να δει τα ποσοστά της εξαιρετικά περιορισμένα και να νοιώσει έντονη απειλή από κόμματα και συνασπισμούς με πιο εθνικιστικό προφίλ.


Εγω απο την άλλη συμπάσχω ,με την Αγκελα -Δωροθέα γιατί σου λέει να χανω απο Deutsche Bank, WV, Mercedes, Audi , Siemens ... το καταλαβαίνω... αλλά να μου τα "μασάει" και ο τροχήλατος με "κουκουρουκου" πάσες εταιρειων.. ε, αυτό πάει πολύ!!!

Πράγματι ο Schauble αποδεικνυει πως είναι καλός Γερμανός και πατριωτης. Συμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέκρουσε τις επικρίσεις σε βάρος του περί του ότι καθυστέρησε πολύ να απαγορεύσει την πρακτική που επέτρεπε σε δύο νομικά πρόσωπα να ισχυρίζονται ότι τους ανήκε η κυριότητα μετοχών ή άλλων αξιόγραφων και υπολογίζεται ότι στοίχισε το γερμανικό δημόσιο δισεκατομμύρια ευρώ σε απολεσθέντα έσοδα από φόρους.
Το παραθυράκι αυτό, βάσει του οποίου και τα δύο νομικά πρόσωπα μπορούσαν να διεκδικούν φοροαπαλλαγές, έκλεισε το 2012. Η αποκάλυψη της πρακτικής αυτής των χρηματομεσιτών προκάλεσε οργή στη γερμανική κοινή γνώμη και έφερε σε αμηχανία τον Σόιμπλε, ο οποίος συχνά κάνει διαλέξεις στις κυβερνήσεις άλλων κρατών για την ανάγκη να παταχθεί η φοροδιαφυγή.
Για το θέμα συνεχίζει να διεξάγει έρευνα μια επιτροπή της ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας και ο Σόιμπλε, που έγινε υπουργός Οικονομικών στα τέλη του 2009, κατέθεσε ενώπιόν της νωρίτερα σήμερα.

Δημοσίευση σχολίου

Η ηθικη προτεσταντικη του Σοιμπλε το θεμα αν θα του αποδωσουν ευθυνες

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget