Αστρολογική Επιβεβαίωση 28: "Ποντικοί" στα στρατόπεδα....Στην Αστρολογική εκτίμηση μηνός Φεβρουαρίου 2017 γράφαμε:
Προσοχή σε κτήρια κρατικού ενδιαφέροντος. Επιπρόσθετα ο προοδευμένος Ζευς υποδεικνύει πως η χώρα μας θα είναι η αιτία για να ξεσπάσει εντός της Ευρώπης μια δοκιμασία σαν βραδυφλεγής βόμβα. Θα χρειαστεί όμως μεγάλη προσοχή σε στρατόπεδα και εγκαταστάσεις καθώς επίσης και στον στρατιωτικό εξοπλισμό. 


Πράγματι , όπως διαβάσαμε στο crashonline.gr   Είναι πολλά τα λεφτά αι όπου υπάρχουν προμήθειες,υπάρχουν κι αυτοί που προσπαθούν να επωφεληθούν. Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», το δάκτυλο στο μέλι βάζουν και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, πρώην κι εν ενεργεία.
Τα στοιχεία, σύμφωνα με την εφημερίδα, δείχνουν εμπλοκή τουλάχιστον 15 προσώπων, αλλά και 10 εταιρειών, κάποιες από τις οποίες στήθηκαν μόνο και μόνο για να εξυπηρετούν το κύκλωμα που λυμαίνεται τις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων.
Τα ποσά είναι τεράστια. Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα τελευταία 14 χρόνια κάποιοι έχουν αποκομίσει τουλάχιστον 200 εκατομμύρια ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τα στοιχεία, ότι ενώ το κόστος για την ένδυση και την υπόδηση του προσωπικού δεν θα έπρεπε να ξεπερνά τα 20 με 25 εκατομμύρια, κάθε χρόνο οι δαπάνες ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Το επιπλέον κόστος πάει στις τσέπες του κυκλώματος που φαίνεται να ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία σε κρίσιμες μάλιστα υπηρεσίες του στρατεύματος.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget