Αστρολογική επιβεβαίωση 26: Παιχνιδια κατασκόπων εντος της ΕλλάδαςΣτην αστρολογική εκτίμηση μηνός Φεβρουαρίου 2017 γράφαμε:

Ο διελαύνων Ποσειδώνας μια για «πρόσωπα» που δεν τα μετρά ο χάρτης και τελικά είναι και δρουν ως κατάσκοποι. Θα πρέπει να προσέξουν οι κυβερνώντες διότι ο Ποσειδώνας είναι άρρητα συνδεδεμένος με την εξαπάτηση. 


Πραγματι, οπως διαβάσαμε στο crashonline Ένα απίστευτο κατασκοπευτικό θρίλερ εξελίχθηκε στην καρδιά της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα, με τη συμμετοχή Ελληνικών αλλά και Αμερικανικών Υπηρεσιών.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, συνελήφθη σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών 52χρονος Κινέζος που καταζητούνταν στης ΗΠΑ με την κατηγορία της αγοράς διαβαθμισμένου στρατιωτικού υλικού.
Οι Έλληνες αστυνομικοί του Οργανωμένου Εγκλήματος, συνεργάστηκαν σε πληροφοριακό επίπεδο με συναδέλφους τους από την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, προκειμένου να εντοπίσουν και να παρακολουθήσουν τον 52χρονο Κινέζο, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις ΗΠΑ, φέρεται να χρησιμοποιεί ως «βιτρίνα για τις κινήσεις του νόμιμη ναυτιλιακή Εταιρεία της χώρας του.
Η αιτία που στήθηκε το κατασκοπευτικό θρίλερ στην «καρδιά» της Αθήνας, ήταν η αγορά απόρρητου στρατιωτικού υλικού από την πλευρά του Κινέζου και συγκεκριμένα μιας εξελιγμένης κεραίας – “αντένα” – με τα παρελκόμενα της, η οποία έχει την δυνατότητα να υποκλέπτει διαβαθμισμένα στρατιωτικά μηνύματα, ακόμα και κωδικοποιημένα και στην συνέχεια να τα παρέχει με αποκωδικοποιήση στο χρήστη της και μάλιστα με όλα τα χαρακτηριστικά της πηγής από την οποία προέρχεται το διαβαθμισμένο, απόρρητο δηλαδή, σήμα.


Σας ευχαριστουμε για την υποστήριξη!!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget