Αστρολογική εκτίμηση μηνός Μαρτίου 2017                                     Αστρολογική εκτίμηση μηνός Μαρτίου 2017
Πέρα απ’ τη νύχτα που με ζώνει
και τ’ Έρεβος που καρτερεί,
όποιον θεό και αν υπάρχει,
ευχαριστώ που’ χω αδάμαστη ψυχή.
Μέσα στη δίνη των πραγμάτων
δεν επροσκύνησα, δεν έκλαψα γοερά.
Υπό τον ήχο χτυπημάτων
στέκει η κάρα μου ματωμένη αλλά ψηλά.
Πέρα απ΄τα όρια αυτού του τόπου,
όπου φωτίζει μόνο ο Τρόμος κι σκιά,
ο Φόβος ακλόνητο με βρήκε
κι ατρόμητο θα συνεχίσει να με συναντά.
Λίγο με νοιάζει αν πόρτες κλείνουν
κι αν μες την τιμωρία ζω.
Εγώ της μοίρας μου ο αφέντης
και της ψυχής μου ο καπετάνιος είμαι ‘γώ.
Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com αλλά και ακροατές του Regium Web Radio σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλό μήνα. Ένας μήνας που όπως λέει και ο λαός μας «Μάρτης γδάρτης και παλουκοκαύτης» .  Ένας μήνας που έρχεται με τέτοια «πλανητικά σημάδια» που θα  επιβεβαιώσει στο έπακρο αυτό το ρητό που προαναφέραμε. Ο μήνας αυτός λοιπόν εμπεριέχει και μια Πανσέληνο στις  12/3 στην 22η μοίρα του άξονα  Παρθένου- Ιχθύων  και μια Νέα Σελήνη στο τέλος  στις 28/3 στην 7η μοίρα του Κριού…. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 22η μοίρα με εμπλοκή σε ταυ-τετράγωνο του Κρόνου πράγμα που κάνει δύσκολα τα πράγματα .  Ίσως να έχουμε απώλειες προσώπων κύρους ή ακόμα και «τραυματισμούς» συνειδήσεων και υπολήψεων….. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται απέναντι από τον Πλούτωνα και την Σελήνη της Ελλάδας…..
Οι διελεύσεις προς το Γενέθλιο: «Όποτε υπάρχουν στη μέση πολλά λεφτά, δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν.» Agatha Christie
Ο μήνας αυτός είναι αρκετά κρίσιμος αφού στην πραγματικότητα σχεδόν όλοι οι εμπλεκόμενοι θέλουν να κερδίσουν πολιτικό χρόνο και ο καθένας ασφαλώς για τους δικούς του σκοπούς…. Ο διελαύνων KRONOS ισούται με τον γενέθλιο Hades και αυτό συνιστά τις προπαρασκευαστικές ενέργειες  για την τέλεση ενός μεγάλου εγκλήματος. Παράλληλα θα υπάρχουν διαμαρτυρίες για την χορήγηση κάποιου είδους κατοικιών σε αλλοδαπούς και αλλόθρησκους και αυτό θα δημιουργήσει τα χίλια όσα προβλήματα. Επίσης εντος ή και πέριξ καταυλισμών, hot spot, θα υπάρξουν αλλαγές ως προς τους κανόνες φύλαξης μα και υποδοχής….
Ο Hades μας προειδοποιεί για τους στρατιώτες της πρώτης γραμμής να είναι σε απόλυτη επιφυλακή αφού δεν αποκλείεται από τις 6/3 έως και τις 22/4 να έχουμε σοβαρό θερμό επεισόδιο όχι απαραίτητα στην περιοχή των Ιμίων…. Τωρα όσον αφορά την υπόθεση των δυο μπορντω μπερελί που συνελήφθησαν λόγω του ότι είχαμε υποδείξει στην αντίστοιχη αρθρογραφία του Φεβρουαρίου προτού εκδηλωθεί είναι μουφα το πράγμα και τα τυπάκια είναι πρακτοράρες…. Αλήθεια είδατε ο Ερντογάν να τους ζητήσει καθόλου αυτοί που ήταν και υποτίθεται στην ομάδα που ήθελε να τον βγάλει από την μέση;;; Ο Πλούτωνας μιλά για τους ανθρώπους που πρέπει να είναι ετοιμοι να ανταποκριθούν στο καθήκον. Δηλώσεις και κλεισίματα του ματιού πως μην μασάτε όλα θα πάνε καλά …θα αποδειχτούν μουφα. Διότι ο σκοπός είναι η λήψη μέτρων που θα είναι και καλά … τυπικά αλλά την υπογραφή σου …και τον βουλευτή σου πρέπει να ξέρεις που την βάζεις….. Κάποιοι μπορεί να φαντάζονται μια νίκη ή μια καλή ισοπαλία της Ελλάδας αλλά μάλλον λανθάνουν
Ο πλανήτης της ανατροπής και του απρόοπτου ο Ουρανός μας μιλά για μια ξαφνική μεταβολής της τύχης προς το χειρότερο. Μιλά για απόπειρες αντίστασης που τελικά δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ατύχημα… Αιτήματα και ζητήματα που σχετίζονται με τα σπίτια και την οικία γενικότερα θα δημιουργήσουν ένα κομφούζιο.
Όλα φαίνεται πως πάνε να «παιχτούν» σε πολιτικό επίπεδο και αυτό λόγω του ότι ο Vulcanus ισούται με τον άξονα JU/KR που μια για επαφές σε ανώτερο πολιτικό επίπεδο. Αυτό άσχετα με το «φαίνεται» στην παρούσα φάση τελικά το πράγμα θα «στραβώσει είτε από καθαρά κακό timing είτε από υστεροβουλία. Δημοσκοπικά οι δυο επικρατούσες πολιτικές δυνάμεις θα παρουσιάσουν στην καλύτερη περίπτωση στασιμότητα και στην χειρότερη κάθετη φθορά. Τελικά άσχετα με το τι λένε οι ξένοι θα ζητηθούν να επιβληθούν σκληρά μέτρα…..  Ο Apollon σηματοδοτεί καταστάσεις που μέσα από ιστορικά γεγονότα  και προσωπικότητες θα βρεθούμε να είμαστε πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Επιστημονικά επιτεύγματα από μυαλά μιας χώρας που αντιστέκεται στον όλεθρο που της επιβάλλεται…
Ο Admetos μιλά για σεισμική δραστηριότητα (τον περασμένο μήνα δώσαμε την Χιο  και τελικά η περιοχή της Μυτιλήνης είχε έντονη σεισμική δραστηριότητα) ενώ μέσα από μια δικαστική απόφαση ή γνωμοδότηση  η χώρα, ο λαός θα νοιώσουν δικαιωμένοι. Παράλληλα η χώρα θα αρχίσει να είναι κάπως πιο αυστηρή σε θέματα παρανομίας και λαθρομετανάστευσης. Θα υπάρχουν περισσότερες περιπολίες εντοπισμό και καταστολής. Μεγάλες δυσκολίες για την επίτευξη μιας συμφωνίας….
Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ουτοπίας και της ψευδαίσθησης μιλά για να επιχειρηθούν έστω και πειραματικά βαθιές τομές για το μέλλον. Μιλά όμως για ένα σκάνδαλο δωροδοκίας και εξαπάτησης που όσο και αν τελικά επιχειρηθεί να «σκεπαστεί» τελικά θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον πολιτικό στίβο… Ο Κρόνος σηματοδοτεί για διαβίβαση διαταγών στις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά ενορχηστρωμένες προσπάθειες στις ΔΕΚΟ  και όχι μόνο για απεργίες ειτε επαναλαμβανόμενες είτε μακράς διαρκείας. Η είδηση για οικονομική απώλεια ή μετεγκατάσταση στο εξωτερικό μιας εταιρείας θα προκαλέσει σάλο.

Οι πρόοδοι ως προς τον γενέθλιο: « Τα λάθη πληρώνονται …και αυτό ισχύει για όλους»
Ο διελαύνων Hades συναντά την Σελήνη και μιλά αφ’ ενός απώλειες οικονομικές εξαιτίας  κερδοσκοπίας  αλλά σηματοδοτεί και την περίοδο που είναι γραμμένο να περάσει κανείς μια δοκιμασία. Μιλά για την έλευση μιας εταιρείας ή την ίδρυση μιας εταιρείας που αποσκοπεί στην εκμετάλλευση άνθρακα, λιγνίτη, υδρογονανθράκων και φυσικού αερίου. Η ένταση ίσως στοιχίσει ανθρώπινες ζωές  . Ο Ποσειδώνας μιλά για μια κατάσταση που φαντάζει σχεδόν μη αναστρέψιμη.  Μιλά για φίλους που θέλουν να παρέχουν μια στήριξη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό αυτό. Ο Kronos ισούται με τον Ποσειδώνα και βγάζει προβλήματα ως προς την νομοθέτηση κάποιων νόμων αφού θα κινδυνεύουν με απόρριψη ή ακύρωση. Επιπρόσθετα σηματοδοτεί  την προσέγγιση για «νέες συμμαχίες»  ενώ κάποιος συμβολικός χώρος ή μεγάλο οίκημα θα περάσει στο Δημόσιο ή στο αντίστοιχο Ταμείο… Σόιμπλε…
Ο Ζευς μιλά για προβλήματα και αποδοκιμασίες σε στρατόπεδα ενώ ίσως έρθει μια πρόταση για κατασκευή αεροπλάνου, ή όπλου γενικότερα. Μια καταστροφή από το πουθενά… Ο Δίας για μια ανέλπιστη καλλιτεχνική επιτυχία, για μια τυχερή συμφωνία επάνω σε όπλα και οπλικά συστήματα.

Ο πλανήτης του Κάρμα, ο συμπαντικός κριτής ο Κρόνος  μιλά για εχθρότητες που ξεκινούν από το πουθενά και θα είναι μακράς διάρκειας. Η Κλίση κάποιων ενώπιων της δικαιοσύνης α προκαλέσει σε πολιτικούς και επιχειρηματίες έναν δυσάρεστο πονοκέφαλο. Ίσως να έχουμε μια παραίτηση ή απομάκρυνση για ηθικούς κυρίως λόγους. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί πως δεν θα έχουμε τελικά την υποστήριξη που θέλουμε για φθόνο και χρηματικές απώλειες μέσω τρίτων. Ανέλπιστη βοήθεια από ένα άτομο που θέλει να στείλει μήνυμα το ποιος είναι ο αρχηγός….
Ο πλανήτης της ανατροπής ο Ουρανός μιλά για δηλώσεις που αλλά δείχνουν μα τελικά αλλά εννοούν. Και ενώ όλα δείχνουν πως η αγωνία τελειώνει ξαφνικά θα γυρίσουμε να μιλάμε από μηδενική βάση. Μια απώλεια από πυρκαγιά ή από κεραυνό. Μια σοβαρή διαφωνία οδηγεί σε καθυστερήσεις ή ακόμα και σε ρήξη…. Διατάγματα έκτακτης ανάγκης.. Σε αυτό πάνω-κάτω συνηγορεί και ο προοδευμένος Ηλιος μιλά για ημερες που θα επιφέρουν μεταβολές. Μιλά για καταστήσεις και αστάθμητους παράγοντες που δεν βοηθούν στην επίτευξη των στόχων. Ίσως κάποια τραπεζικά νέα να σοκάρουν….
Ο Άδμητος σηματοδοτει την έκθεση της χώρας σε μια μεγάλη πίεση. Η χωρα κουβαλά ένα δυσβάστακτο φορτίο οπου τελικά ετσι όπως θα πάνε τα πράγματα ολοι θα μας γυρνάνε την πλάτη σιγα-σιγα. Ο Πλούτωνας ισουται με την Σεληνη και σηματοδοτεί βαθιές τομές-αλλαγες και μια τάση για παραπλάνηση. Κουβέντες, οροι και υποσχέσεις που δεν θα τηρηθουν. Τελος η προοδευμενη μηδενική Κριου μιλά για μια κυβερνηση που δεν εχει λεφτά, που δεν μπορεί να τηρησει τις υποσχεσεις και που σια σιγα με την συμπεριφορά της εξωθει τον κόσμο να βγει στον δρομο.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά....από εκλογές ή δημοψήφισμα ξεμείναμε? Α ρε Κάρλ, και το έπαιζα στοίχημα μέχρι 31/3!!!

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget