Η κυβέρνηση σε πλανητικό και ευρωπαϊκό vertigoΤο (ΕΙ)δικό σας δελτίο 18/1


Πραγματικά σε αυτή την χώρα δεν ξέρω αν είναι να γελάς με τους πολιτικούς που έχουμε ή να κλαις με τις επιλογές της ψήφου μας….

Να σου πω την αλήθεια πίστευα πως πιο άχρηστο εκπρόσωπο τύπου δεν θα μπορέσουν να δουν τα ματάκια μου από την Γεροβασίλη αλλά μπροστά σε  στον αντικαταστάτη της δεν σας κρύβω πως την … νοσταλγώ. Όταν έχεις δει κυβερνητικούς εκπροσώπους τον Βενιζέλο και τον Ρουσόπουλο (*κορυφαίοι στο είδος τους) τι να ασχοληθείς με τις… γατούλες…

Από την άλλη οι περιβόητες «κόκκινες γραμμές» είναι λεπτές σαν τα string που φορούν οι εξ ανατολών «κοπέλες» στην Φυλής και στο Μεταξουργείο. Τώρα συζητούν και τον κόφτη μετά το 2018 και ποιος ξέρει τι άλλο. Έτσι να θυμίσω πτωχεύσαν και την Αργεντινή… Με τα ίδια ακριβώς βήματα.

Η κυβέρνηση από την άλλη δεν θέλει εκλογές χωρίς λίστα γιατί όσοι θα απομείνουν στην Κ.Ο του Σύριζα θα πρέπει να είναι υπό αυστηρό έλεγχο. Ξέρετε πόσοι από αυτούς που το παίζανε «αριστεροί» θα πάνε σπίτι τους; Πάρα πολλοί…..

Από την άλλη θα πρέπει να κατανοηθεί πως αυτό που λένε πως καλύτερα να φύγει το ΔΝΤ από το πρόγραμμα αποδεικνύει πόσο ηλίθιοι είναι… αφού θα επιταχύνει τις διαδικασίες του GREXIT….

Σε μια άλλη χώρα , στην Γερμανία, το Ομοσπονδιακό ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ δικαστήριο (και όχι το Συμβούλιο της Επικρατείας όπως εχουμε εδώ) αποφάσισε πως το NPD (Nationaldemokratische  Partei Deutschlands ή Εθνικοδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας) ΔΕΝ απειλεί την Δημοκρατία!! Αυτά βέβαια που γινονται σε κράτος που δεν λέει ο "ετσι" « Πες στον Μπαγερνάκια να βγάλει αυτή την απόφαση που θέλει ο καροτσακιας»…

Βεβαία και όπως είχα γράψει στις ετήσιες 2017 για την Ελλάδα και ειδικά για τον κλάδο της υγείας «Στον τομέα της υγείας τα πράγματα θα είναι χειρότερα από τραγικά αφού ο Admetos επάνω σε άξονες που σχετίζονται με την υγεία σηματοδοτεί εξελίξεις με ελλείψεις σε υλικά και αναλώσιμα που θα καθιστούν ακόμα και την απλή νοσηλεία αρκετά δύσκολη…» ήδη ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είπε πως ανεστάλησαν οι χημειοθεραπείες σε καρκινοπαθείς στο «ΛΑΙΚΟ» και ο Αλέξης μας λέει για 4 δις πλεόνασμα!!!
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget