Schäuble, Wolfgang

                                                    
                                        « Μια κακιά στιγμή που σημάδεψε την Ευρώπη»


Ο Wolfgang Schäuble είναι θεωρητικά πάντα ο παντοκράτορας της Ευρώπης. Στην πραγματικότητα στην Γερμανία εφαρμόζουν το «ο καλός και ο κακός μπάτσος» και ο Schäuble παίζει πιστά τον ρόλο του κακού. Ο Σόιμπλε εφοριακός στο επάγγελμα ανελίχτηκε γρήγορα στην πολιτική. Στις 12/10/1990 ο Dieter Kaufmann πυροβόλησε τρεις φορές προς την πλευρά του Σόιμπλε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο σωματοφύλακας του ενώ αυτός καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η σκληρότητα του είναι αξιομνημόνευτη αφού υπήρξε ένθερμος οπαδός του Γκουαντάναμο και της σκληρής λιτότητας ανά την Ευρώπη (με εξαίρεση την Γερμανία ασφαλώς).

Στις 12/10/1990 ώρα 22:04 έμελλε να αλλάξει η ζωή του αφού ο προοδευμένος Ωροσκόπος συναντούσε τον γενέθλιο άξονα MA/ZE που μιλά για απειλή από πυροβόλο όπλο. Το προοδευμένο Μεσουράνημα ισούται με Admetos (**Θάνατος, Το άτομο που είναι σκληρό και απαθής.) 
Παράλληλα ο Admetos από πρόοδο  ισούται με Βόρειο Δεσμό (**επαφές ψυχαναγκαστικές) αλλά και με  MC/VE (μοναξιά), ME/AD (*μη αναστρέψιμη κατάσταση) αλλά και HA/AD (βαθιά θλίψη και απέχθεια).Ας εφαρμόσουμε όμως επ’ ακριβώς αυτά που πρέπει. Βλέπουμε την WI/SO και εκεί πέφτει εκτός των άλλων SA/PL (διακοπή της ανάπτυξης),AS/UR (ξαφνικά γεγονότα υπαιτιότητα από άλλους), WI/UR( εκρήξεις, αποκαλύψεις),UR/NE (ξαφνική παράλυση) αλλά και ο AS/Kn (οι πράκτορες)  που σημαίνουν πως εκείνη την ημέρα (WI/SO) θα πάνε όλα όπως σας τα περιγράψαμε… οι άξονες υπάρχουν εντος του astrolabor οπότε μπορείτε να το διαπιστώσετε με τα μάτια σας.

Η αλήθεια είναι πως ο Ωροσκόπος του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πέφτει επάνω στους άξονες AD/VU, MA/PO=ME/AP που σημαίνει πως επάνω βγάζει όλη του την σκληρότητα δηλαδή τον Τσίπρα δεν το πάει μια.  Ο Ερμής του Τσίπρα ισούται με SA/ZE (διακοπή και παρεμπόδιση εργασίας), SO/PL (μεταβολές), MO/SA( απομόνωση , κατάθλιψη και απελπισία),SA/KR ( εκτοπισμός και εξορία, προβλήματα με μετανάστες). Βλέπεται οι εξισώσεις μιλούν από μόνες τους…….

Το 2017  είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον Σόιμπλε. Το Μεσουράνημα της χρονιάς ισούται με Κρόνο ( αισθανόμενος εγκατάλειψη) και συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα  MO/HA, MO/ME, ME/ZE, HA/ZE αλλά και επάνω στον γενέθλιο VULCANUS . Άρα σε πρώτη φάση έχουμε MC/SA=VU που μιλά για καταστολή της δράσης μα και για ισχυρά εμπόδια. Παράλληλα μιλά για προβλήματα με γυναίκες, ενώ θα βιώσει μια απογοήτευση από έναν χωρισμό, από μια ήττα. Εδώ όμως δείχνει πως για διάφορα θέματα θα ζητά γνωμοδοτήσεις επί γνωμοδοτήσεων ενώ οι απαιτήσεις του θα δημιουργήσουν τελικά πρόβλημα στην ίδια την κυβέρνηση. Ο εμπριστικός και ειρωνικός λόγος θ δημιουργήσουν μίσος τοσο προς αυτόν όσο και προς την Γερμανία.

Ο ετήσιος Kronos πέφτει επάνω στα μεσοδιαστήματα KR/AD, JU/NE, MA/UR, AS/JU,AP/VU, NE/HA, ZE/AD & WI/UR, ME/NE που σημαίνει απομόνωση, προβλήματα από την κυβέρνηση ή ακόμα και πτώση ή έξοδος απ’ αυτήν. Τεράστια απροσεξία σε ουσιαστικούς χειρισμούς, σάλος στην κυβέρνηση ή από ενέργειες αυτής, μεγάλα εγχειρήματα που αποσκοπούν σε μια τεράστια κερδοσκοπία τελικά οδηγούν το Κράτος σε πολύ δυσάρεστη θέση. Η κυβέρνηση αναγκάζεται να αλλάξει ατζέντα. Κάποιες αποφάσεις και λεγόμενα που συγκλονίζουν.

Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με ΆΡΗ, SO/PO,VE/HA,AP/AD, WI/MA,CU/AD, KN/SA  και αυτό  σημαίνει πως ενδεχομένως να «χτυπηθεί» και η δημοτικότητα να πληγεί, θα έχει επαφές με άτομα χυδαία και θα εκφράζεται ανάλογα, ενώ κάποιοι θα νοιώθουν πως προσέφερε πραγματικά υπηρεσίες. Παράλληλα θα πρέπει να τονισθεί πως είναι μια δυσκολη χρονια για τον Σόιμπλε αφου ο Admetos iισουται με MA/SA ο οποιος εμπλέκεται με τον Ωροσκόπο και ολο αυτό σημαίνει πρβλήματα υγείας και η εναρξης μιας λυπημένης περιόδου...


Δυσκολο το 2017 κυριε Σόιμπλε...Δημοσίευση σχολίου

Ανέμους έσπειρε θύελες θα θερίσει.

ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget