Αστρολογικό EXIT POLL: France Elections 2017

                    

“ Όποιος και να κερδίσει,κερδισμένος θα είναι ο Πούτιν και χαμένη η Ευρωζώνη..."

Η Γαλλία το έτος 2017 έχει εκλογές και μάλιστα τολμώ να πω πως θα είναι οι πιο κρίσιμες από ιδρύσεως της Ε’ Δημοκρατίας….
Το «σύστημα» έχει αρχίσει και τα «παίζει» αφού ο λαός , έστω και ασυνείδητα, έχει βαλθεί να τους χαλάσει τα σχέδια. Τα πράγματα πήγαν τελείως στραβά σε Ελλάδα, Ιταλία, Αγγλία, Αμερική και το «σύστημα» προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει αυτά που θεωρεί κεκτημένα. Από την άλλη υπάρχει και το αντίπαλο δέος από Ρωσία μεριά που λέγεται Βλαδίμηρος Πούτιν… αυτό κρατήστε το….
Στο βιβλίο με τίτλο «Ανθολογήματα της Witte Lehrer Technik» που κυκλοφόρησε περί τα τέλη του 2011 έγραφα για την άνοδο της Marine Le Pen κρίνοντας από την παρουσία του Ουρανού στον Κριό… και που τα σημερινά ποσοστά ήταν όνειρο απατηλό….
Το 2015 ήταν μια χρονιά που μπορεί να «έχασε» η Marine Le Pen αλλά που χρειάστηκε να ενωθούν  πολλές δυνάμεις μαζί για να κόψουν το δρόμο για την Δημαρχεία σε μεγάλες περιφέρειες αφού στον πρώτο γύρο ήταν πρώτη αλλά η «ένωση» λοιπών πολιτικών δυνάμεων της στέρησαν την νίκη.

Από την άλλη ο Francois Fillon είναι φιλό-Θατσερικός, θιασώτης των στενών επαφών με την Ρωσία , Ιχθείς στο ζώδιο και αρκετά «χειραγωγημένος» αφού ήταν και δεξί χέρι του  Νικολά Σαρκοζί. Αν και σε πολλά έχει διαφορετικές απόψεις τελικά «συντάσσεται» με την  «κοινή γνώμη»…

Μερικές πρώτες σκέψεις….
Η Marine Le Pen είναι σαφέστατα πιο «δεξιά» από τον αντί-Σαρκοζί Francois Fillon. Ο Francois Fillon επικράτησε του Σαρκοζί ο οποίος «δεν τράβαγε» αλλά και του Αλαίν Ζιπέ τον οποίο έλεγαν Αλί Ζιπέ λόγω του ήταν πολύ φιλικά κείμενος προς τους μουσουλμάνος…

Οι μνήμες από το Μπατακλάν αλλά και από το σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo είναι ακόμα νωπές χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τα συμβάντα ανά την Ευρώπη…. Τα δημοψηφίσματα σε Ελλάδα, Ιταλία, Ουγγαρία και Αγγλία σε συνδυασμό με την νίκη Τραμπ στις ΗΠΑ απενεργοποίησαν αρκετά την «ακροδεξιά» ψήφο….

Αυτή την στιγμή οι γαλλικές τράπεζες αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το κόμμα FN της Marine Le Pen η οποία έβαλε στην ατζέντα της ένα FRANCE EXIT αλλά και επιστροφή στο Γαλλικό φράγκο…. Η ρητορεία της αλλά και η στρατηγική που ακολουθεί είναι συνταγή Τράμπ…

Οι εκλογικές αναμετρήσεις είναι 23/4 και 7/5 αντίστοιχα.

Ας δούμε όμως τι λένε οι αστρολογικοί χάρτες….

Κατ’ αρχήν πρέπει να δούμε λίγο, πριν αρχίσουμε να μελετάμε τον χάρτη των διεκδικητών του Προεδρικού θώκου, τον χάρτη της Γαλλίας σε σύγκριση με τους πλανήτες εκείνης την περιόδου. Κατ΄ αρχήν ο Προοδευμένος Admetos είναι σε επαφή με τον ASC της Γαλλίας και αυτό δείχνει μια κατάσταση δύσκολη αφού θα πιεστεί κάποιος να παραιτηθεί της κούρσας (κάποιος εκ των διεκδικητών εννοείται). Επιπρόσθετα ο πλανήτης του απροσδόκητου ο Ουρανός από διέλευση θα βρίσκεται επάνω στον Admetos αλλά και στον άξονα MA/SA που μιλάει για ένα ξαφνικό θάνατο. Νομίζω θα πρέπει να προετοιμαστούν οι Γάλλοι για ένα «παιχνίδι» εντυπώσεων.

Το εκλογικό σώμα- οι ψηφοφόροι
Η πρώτη Κυριακή στις 23/4/2017 η Σελήνη είναι μέσα στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό και σε όψη 135ο με τον Δία δείχνοντας πως είτε πως η προσέλευση δεν θα είναι η αναμενόμενη είτε πως οι δημοσκοπήσεις θα πέσουν έξω.

Η δεύτερη και τελευταία Κυριακή στις 7/5 τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά… αφού η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο του Ζυγού και σε τρίγωνο με τον Άρη αλλά και σε σύνοδο με τον Δία στο κλείσιμο της κάλπης…. Όμως έχουμε συγκλίνον τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα και αυτό ίσως δημιουργήσει συνθήκες αλλοίωσης αποτελέσματος….


 Σημείωση: Εσω κυκλος: Marine Le Pen 
                    Μεσαίος Κυκλος: Francois Fillon
                    εξω κυκλος: 7/5/2017


Τεχνικά χαρακτηριστικά μέσω κλασικής αστρολογίας
Το βράδυ της 7ης Μαΐου 2017 είναι αρκετά περίεργο. Αυτό γιατί ο Δίας μόλις έχει περάσει στον 1ο οίκο του Fillon αλλά είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της Le Pen. Από την άλλη ο Πλούτωνας είναι σε αντίθεση με το Μεσουράνημα της Le Pen αλλά και σε αντίθεση με τον Ουρανό του Fillon…. Το ζήτημα είναι πως η αντίθεση με το Μεσουράνημα ενεργοποιει την γενέθλια όψη Πλούτωνα εξάγωνο με Μεσουράνημα που έχει η Le Pen στον αστρολογικό της χάρτη…

Αυτό όμως που αστρολογικά τουλάχιστον και εάν είναι σωστή η ώρα γεννήσεως είναι η ακριβέστατη σύνοδος του διελαύνοντα Ποσειδώνα με τον Ήλιο του Fillon. Διάψευση των προσδοκιών….Uranian says….
O Francois Fillon πάει ως ακλόνητο φαβορί στον δεύτερο γύρο πιστεύοντας πως οι Γάλλοι δεν θα επιτρέψουν να «ολισθήσει» στην ακροδεξιά. Αυτό εάν θέλετε έχει μια λογική εξήγηση αλλά τα πράγματα μπορεί να μην γίνουν έτσι όπως τα σκέφτεται ο Francois Fillon και το επιτελείο του. 
Και αυτό γιατί ο διελαύνων Ποσειδώνας συναντά τον γενέθλιο Ήλιο και το προοδευμένο Ωροσκόπο δημιουργώντας εκ πρώτης την εξίσωση tr NE=AS (sarc)/SO(radix) που ερμηνεύεται ως εξαπάτηση από το περιβάλλον αλλά και μυστικές διεργασίες που αποσκοπούν στην δυσφήμιση του. Παράλληλα ο Ποσειδώνας είναι σε επαφή με τους άξονες SO/VU, MC/PL, WI/KN αλλά KN/CU , SO/SA που σημαίνει το να απολέσει κανείς την δύναμη του. Εξαπάτηση και νεφελώδεις καταστάσεις μέσα στις σχέσεις. Υποδεικνύει μια χρονική περίοδο (**εάν πρόκειται για Transit ή Sarc) όπου το άτομο πρέπει να αποφύγει συνεργασίες και να μην ακούει τους όρκους αιώνιας πίστης καθότι «τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται». Επαφές με μυστικές σέκτες, στοές και δόγματα. Σύγχυση, αδυναμία συνεννοήσεως και τελικά παρανόηση….

Ο διελαύνων KRONOS σαφέστατα του δίνει τρελή εύνοια... αλλά ίσως δεν του φτάσει....

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο χάρτης της Marine Le Pen φωνάζει «αν όχι τώρα πότε ξανά;» . Ο Ήλιος της ημέρας του 2ου γύρου (7/5) συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα WI/VU, AP/VU,MO,HA/AP και όλο αυτό ερμηνεύεται ως «Έχοντας εξέχουσα θέση. Κυβερνήτης σε ένα τόπο (Δήμαρχος, Κοινοτάρχης, Πρόεδρος).».  Το επιτυχές άτομο. Το άτομο που έχει τη δύναμη και την επιρροή . Ημέρες ευημερίας και επιτυχίας.  Πολλά εμπόδια . Η γνώση του παρελθόντος.

Το προοδευμένο Μεσουράνημα ισούται με τον Kronos αλλά η  δενδρική εξίσωση εμπεριέχει μέσα της MC/JU,SO/AP,WI/SO και όλο αυτό θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως
Η τοποθέτηση σε μια δημόσια –κρατική ή κυβερνητική θέση. Ένα επιτυχημένο και αναγνωρισμένο άτομο. Το να δεχτεί τιμές και προνόμια.

Αυτό που προβλέπω είναι πως μια πρώτη και μεγάλη τύχη εχει η Marine Le Pen πάντα υπο την προϋπόθεση πως δεν θα της κάνουν βρώμικο πόλεμο σε οικονομικό και ζωτικό επίπεδο μεταξύ 21/2 και 9/4….

Karl-Heinz Ottinger 2017©
Astrolabor.blogspot.com
"Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Δεν κατανόησα ποτέ τι πραγματικά τους αρέσει και αυτό που εγώ γνώριζα απείχε πολύ από τις αντιλήψεις τους" ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget