Αρθρογραφία Τσιπρα και Κουλη στο Economist…

         
                Το ημερήσιο (ΕΙ)δικό σας δελτίο 22/1


  Αν ζούσε ο Νοστράδαμος θα έλεγε στις προβλέψεις του για το 2017 εάν ζούσε: « Όταν δεις το ζαβό παιδί  από χρυσό και ο πρωταριστερός γιος του χουντολάβου να αρθρογραφούν για την οικονομία … μην πέσεις στα ναρκωτικά, μη στο ποτό το ρίξεις….. Ξανοίξου και ανέβα σε λόφο ψηλό… και χαιρέτα την λογική που φεύγει…. Γιατί θα κοιμηθείτε με το αριστερό πλευρό αλλά με του γουρλομάτη θα ξυπνησετε να λέει καλημερα και οι δημοσιοι υπάλληλοι,.. να φωνάζουνε αέρα….Τότε είναι που ο τετρακίνητος θα πει Vini, Vidi, Vici και ο τρομπέτας από μακρυά την χωρα δεν θα βλέπει…. Μας χωριζουν πολλά θα πει ας σας σωσει αυτή που λίγο ανδροφέρνει… σουζα κάθετε ο ανδρας της και ισως τον ψιλοπαίρνει….. Αν αρθρογραφουν αυτοί οι δυο στο Economist τοτε ο ειδικός τυπος εχει πέσει πολύ χαμηλα...

Τελικά ο αριστερός Παπάς την έβαλε την γραβάτα και αποδεικνύεται πόσο ΓΑΤΑ ηταν ο Νοτης που τραγουδαγε «Τρέξε και κρύψου στις ασπίδα σου και πάλι και με το φως του φεγγαριού νυχτοπερπάτα κοίτα πως είσαι στον καθρέφτη, κοίτα χάλι την ρετσινιά δεν σου την σβήνει μια γραβάτα» και φυσικά το  βάζουμε συνέχεια…. Το ερώτημα που τίθεται γιατί φόρεσε γραβάτα ο Κος Νίκος Παπάς… διευθέτησε το θέμα του χρέους ή τακτοποίησετ α δικά του τα χρέη….»?  ΚΑΙ γ@μω τα ερωτήματα….


Εμεις έχουμε ραντεβου στις 20:00 στον Regium Radio για να πουμε και για την Ορκωμοσία Τράμπ, και για το τι θα φέρει τόσο σε αυτόν οσο και στην Αμερική αλλά κυριως τι αντίκτυπο θα εχει αυτό για εμάς… Παραλληλα θα πουμε και τι γεγονότα θα βγάλει η εβδομάδα αυτή….

η ατάκα της ημέρας:  Δε αναπτυξεησον ιν Γρκρησ ιτ γουηλ μπή μπετερ εντ μπέτερ μπαη δε γουεδερ- Αλεξης Τσιπρας στο Εκονομιστ (** Η αναπτυξη στην Ελλάδα θα γινεται ολοενα και καλύτερη με τον καιρο....)


                                       Επίκαιρο...γ@μω τις ζάντες του Schauble  μέσα

Δημοσίευση σχολίου

ειπε δεν ηταν γραβατα αλλα φουλαρι

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget