Αστρολογικη Επιβεβαιωση Νο 5: Ετοιμαζονται μαζικές απελάσεις προς ΕλλάδαΗ Γερμανία και η κυβερνηση της βλέποντας το πρόβλημα με τους λαθραίους ετοιμάζεται να στείλει μαζικές απελασεις απο το εδαφος της  προς το χωρο εισόδου (την Ελλάδα).... Οπως ειχα πει και σε παρελθοντικές εκπομπές θελουν να μας κάνουν Σπιναλόγκα....

Στις ετησιες γραφαμε : Βέβαια ο Annual KRONOS ισούται με τον Δία και αυτό βγάζει νέους Νόμους και νέες διατάξεις. Σε οικονομικά ζητήματα για το έτος 2017 η χώρα θα αποκτήσει νέους και ισχυρούς  εχθρούς (λόγω εμπλοκής των αξόνων ME/HA & SA/HA αντίστοιχα) που θα ζητούν μετ επιτάσεως την αποπομπή της Ελλάδος από την ζώνη του € και γιατί όχι από την Συνθήκη Σέγκεν. Θεωρώ πως ξεκινούν οι προπαρασκευαστικές ενέργειες χωρίς να αποκλεισθεί και η τέλεση. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσεχθεί και μάλιστα ιδιαιτέρως είναι πως το ευαίσθητο σημείο  της κατασκοπίας HA/KR=KN πέφτει μεταξύ άλλων στα γενέθλια μεσοδιαστήματα ZE/VU (Οι δυνατές εκρήξεις), SA/UR (  ακαμψία, φιλονικία    ) ,CU/HA  (Αποθήκευση. Εργασία σε όχι ευχάριστο περιβάλλον και μάλλον και βρώμικο. Ένα περιβάλλον γεμάτο θλίψη ) που περιγράφει ξεκάθαρα τα hot spot.Τα μεγάλα ζόρια είναι μεταξύ Απριλίου 2017 και Νοεμβρίου 2017 όπου λόγω της εμπλοκής του Ποσειδώνα, PoseidonWI & MC θα πρέπει να προσέχουν τόσο οι Αρχές όσο και οι κάτοικοι των κατά τόπους περιοχών  από την σπορά πλαστών ειδήσεων και από την κατά περίεργο τρόπο «κατοχή όπλων». Ίσως να έχουμε βανδαλισμούς, εκβιασμούς και γενικά ακραία κοινωνικά φαινόμενα που μπορεί να φτάσει και στα όρια της σύρραξης.

Συμφωνα πάντα με το ρεπορταζ  Τα γρανάζια του μηχανισμού που θα επιτρέψει την  επιστροφή προσφύγων στην Ελλάδα  από τα μέσα Μαρτίου ενόψει των εκλογών του φθινοπώρου έχουν αρχίσει να βάζουν σε λειτουργία οι Γερμανοί.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ σε επιστολή ζητά από τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την αποστολή προσφύγων στην Ελλάδα στο πλαίσιο της εφαρμογής της συνθήκης του  Δουβλίνου η εφαρμογή της οποίας είχε παγώσει. Σύμφωνα με αυτή το μεγάλο βάρος πέφτει στη πρώτη χώρα εισόδου. Λόγω γεωγραφίας οι χώρες αυτές είναι η Ελλάδα και η Ιταλία οι οποίες φέρουν το μεγάλο βάρος του Προσφυγικού. εκτιμάται ότι τουλάχιστον 180.000 άνθρωποι έφτασαν στα νησιά του Αιγαίου πέρυσι παρά τη συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας.
Το θέμα έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με ανθρωπιστικές οργανώσεις, αλλά και με το Συμβούλιο της Ευρώπης να επισημαίνουν ότι δεν μπορεί να γίνει η επιστροφή προσφύγων στην Ελλάδα προσθέτοντας ότι η απόφαση είναι πρόωρη και θα επιτείνει το δράμα που ζουν ήδη οι πρόσφυγες που έχουν παγιδευτεί στην Ελλάδα.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκτιμά ότι η επιστροφή μπορεί να δικαιολογηθεί από την δέσμευση των κρατών μελών της Ε.Ε. για μεταφορά 3.000 ατόμων το μήνα από την Ελλάδα σε άλλες χώρες από τον Απρίλιο.

Οπως γραφαμε η Γερμανια ΚΟΙΤΑ την πάρτη της

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget