Αστρολογική Επιβεβαιωση Νο 4: Αποχωρήσεις από το κόμμα της Ζωής...Ωραία άρχισε αστρολογικά η χρονιά . Ήδη μπήκαμε στην 4η κατά σειρά επιβεβαίωση με τις αποχωρίσεις από την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κων/πουλου. Στις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017 είχα γραψει ξεκάθαρα: 
Ο ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με τον Kronos αλλά και τον Κρόνο αλλά και WI/ZE,MO/ADWI/VE,SA/AP,KN/NE που σηματοδοτεί μια χρονιά γεμάτη ελέγχους αλλά και κάποιες αποχωρήσεις.Πράγματι και πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ απο 2/1 : Σε βαρύτατες καταγγελίες κατά του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας», τόσο για την πολιτική του στάση όσο και για τις εργασιακές συνθήκες σε αυτό, προχώρησε με ανάρτησή του στο Facebook, μέλος της νεολαίας του κόμματος.
Συγκεκριμένα, στις 31 Δεκεμβρίου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, το μέλος της νεολαίας και ιδρυτικό μέλος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Μιχάλης Κριθαρίδης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας επίθεση για τις επικρατούσες εργασιακές συνθήκες εντός του κόμματος.

Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση της ανάρτησης...αλλά φόρτος εργασιων....


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget