Αστρολογικη επιβεβαιωση16: Μετά το 2018 το e-περιουσιολογιοΗ Uranian Astrology"κεντάει" και μέρα με την ημέρα κερδίζει εδαφος και φιλους ανάμεσα σε οσους ασχολούνται σοβαρά με την αστρολογία. Σε αρθρο με τίτλο " e-περιουσιολόγιο: Η ωρα του μεγάλου αδερφου"  με ημερομηνία αναρτησης 13/8/2016 γραφαμε:
Το δυστύχημα είναι πως η ανακοίνωση γίνεται με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα σε επαφή με τους γενέθλιους άξονες (στον χάρτη της Μεταπολίτευσης) MC/HA(* υπάρχοντα μυστικά, απώλειες περιουσίας) αλλά και τον γενέθλιο Cupido (NE/CU : Η διαδικασία λύσης μιας συνεργασίας) που σημαίνει Θλίψη λόγω αναλήθειας ή της εξαπάτησης. Χάνοντας κάθε ελπίδα. Επιπρόσθετα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καταλάβει κανείς πως είναι σε επαφή με τον προοδευμένο Ήλιο (SO/NE: Η απώλεια της πραγματικότητας και της αίσθησης του χρόνου.) .
 Παράλληλα για να ακολουθήσουμε το «πρωτόκολλο» θα πρέπει να δούμε και το WI/ZE=ME για να ελέγξουμε πως θα λειτουργήσει ως νομοθέτημα. Στον χάρτη του 1830 βλέπουμε πως έχουμε AS/AD (Η απόσυρση, η παραίτηση.)= UR/KR (Οι Νόμοι και οι Αποφάσεις της εκτελεστικής εξουσίας) =ME/UR( πνευματικής επαναστατικής σκέψης, email-fax, τηλεγραφήματα, sms). Στον χάρτη της Μεταπολίτευσης πέφτει επάνω στα γενέθλια μεσοδιαστήματα KN/UR (*ξαφνικά γεγονότα) & NE/AD (*Η ακινητοποίηση). 
 Συμπερασματικά καταλήγουμε πως ακόμα και αν ξεκινήσει η λειτουργία του η χρήση του τελικά θα παραμείνει ημιτελής αφού δεν θα αποδώσει τα «φορολογικά» αναμενόμενα .

Συμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ  Για το 2018 μετατίθεται η ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου και δεν θα περιλαμβάνει τις καταθέσειςΤο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του σχεδίου για το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο άλλαξε εντός του 2016, με συνέπεια η ολοκλήρωση αυτού του τόσο σημαντικού έργου να μετατεθεί για τα τέλη του 2018.
Πρόσφατα, εξάλλου, αποφασίστηκε να μη συμπεριληφθούν, τελικά, στα δεδομένα του περιουσιολογίου οι τραπεζικές καταθέσεις, τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, τα αμοιβαία κεφάλαια εσωτερικού και οι μετοχές συγκεκριμένων κατηγοριών εταιριών! Οι αποφάσεις αυτές όμως οδηγούν σε σημαντική καθυστέρηση την υλοποίηση του έργου, ενώ ταυτόχρονα δεν εγγυώνται τη δημιουργία ενός αξιόπιστου και πλήρους ηλεκτρονικού περιουσιολογίου, που θα συμβάλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των φαινομένων παράνομου πλουτισμού και φοροδιαφυγής
Uranian Astrology: The Way ... or the highway????

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget