Αστρολογική Επιβεβαιωση Νο 14: Σκανδαλο με την συζυγο του F.Fillon
Στο άρθρο για τις Γαλλικές προεδρικές εκλογές γραφαμε για τον Francois Fillon πως: 
 Και αυτό γιατί ο διελαύνων Ποσειδώνας συναντά τον γενέθλιο Ήλιο και το προοδευμένο Ωροσκόπο δημιουργώντας εκ πρώτης την εξίσωση tr NE=AS (sarc)/SO(radix) που ερμηνεύεται ως εξαπάτηση από το περιβάλλον αλλά και μυστικές διεργασίες που αποσκοπούν στην δυσφήμιση του. Παράλληλα ο Ποσειδώνας είναι σε επαφή με τους άξονες SO/VUMC/PLWI/KN αλλά KN/CU , SO/SA που σημαίνει το να απολέσει κανείς την δύναμη του. Εξαπάτηση και νεφελώδεις καταστάσεις μέσα στις σχέσεις. Υποδεικνύει μια χρονική περίοδο (**εάν πρόκειται για Transit ή Sarc) όπου το άτομο πρέπει να αποφύγει συνεργασίες και να μην ακούει τους όρκους αιώνιας πίστης καθότι «τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται». Επαφές με μυστικές σέκτες, στοές και δόγματα. Σύγχυση, αδυναμία συνεννοήσεως και τελικά παρανόηση….


Συμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ο Fillon  :" Η σύζυγος του υποψηφίου της συντηρητικής παράταξης στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, η Πενέλοπι Φιγιόν που δηλώνει πως ασχολείται με τα οικιακά, πληρώθηκε για τις υπηρεσίες που προσέφερε ως κοινοβουλευτική βοηθός του συζύγου της, και κατόπιν του βουλευτή που τον διαδέχθηκε όταν εκείνος εισήλθε στη γαλλική κυβέρνηση, ποσό το οποίο συνολικά έφθασε τα περίπου «500.000 ευρώ», γράφει η εβδομαδιαία εφημερίδα Le Canard enchaîné.

Ο Τιερί Σολέρ, εκπρόσωπος Τύπου του υποψηφίου, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η Πενέλοπι Φιγιόν υπήρξε «συνεργάτιδα του Φρανσουά Φιγιόν». 

«Συμβαίνει συχνά οι σύντροφοι των κοινοβουλευτικών να είναι οι συνεργάτες τους» τόνισε ο ίδιος, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με τις μισθολογικές της απολαβές.

Σύμφωνα με τα εκκαθαριστικά σημειώματα της μισθοδοσίας της, το διάστημα 1998 - 2002 της καταβλήθηκαν αμοιβές από τον Φρανσουά Φιγιόν, εκείνη την εποχή βουλευτή, που προέρχονταν από κονδύλια τα οποία προορίζονταν για τους κοινοβουλευτικούς βοηθούς. Το 2001 λάμβανε επίσης το ποσό των 3.900 ευρώ μηνιαίως, σύμφωνα με το σημερινό φύλλο της Canard Enchaîné.

Από το καλοκαίρι του 2002, μετά την είσοδο του Φιγιόν στην κυβέρνηση, η Πενέλοπι Φιγιόν, που υποστηρίζει πάντα ότι έμεινε στο περιθώριο της πολιτικής δράσης του συζύγου της, εμφανίζεται στα χαρτιά ως συνεργάτιδα του αναπληρωτή του Μαρκ Ζουλό, που τον διαδέχθηκε στη γαλλική Εθνοσυνέλευση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Canard Enchaîné, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι μισθολογικές της απολαβές ήσαν πιο ικανοποιητικές (από 6.900 ευρώ έως 7.900 μηνιαίως). 

Πληρωνόταν και από περιοδικό

Στη Γαλλία, η πρακτική να προσλαμβάνονται συγγενείς ως συνεργάτες δεν απαγορεύεται στους κοινοβουλευτικούς, υπό την προϋπόθεση να μην πρόκειται για πλασματική εργασία. 

Κοινοβουλευτική συνεργάτιδα του Ζουλό, που ερωτήθηκε σχετικά από την εφημερίδα, διαβεβαίωσε: 

«Δεν εργάστηκε ποτέ με εκείνη, δεν έχω πληροφορίες επί του θέματος. Δεν την γνωρίζω παρά μόνο ως σύζυγο του υπουργού». 

Το 2012, επισημαίνει η εφημερίδα, η Πενέλοπι Φιγιόν έλαβε αμοιβές για διάστημα «τουλάχιστον 6 μηνών» όταν ο Φιγιόν επανεξελέγη βουλευτής, αφού διετέλεσε πρωθυπουργός για πέντε έτη. 

«Συνολικά, η Πενέλοπι έλαβε περίπου 500.000 ευρώ από τα κοινοβουλευτικά ταμεία» τονίζεται στο δημοσίευμα.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η Φιγιόν εργάστηκε παράλληλα ως μισθωτή, μεταξύ της 2ας Μαΐου 2012 και του Δεκεμβρίου του 2013, στο Revue des deux mondes, ιδιοκτησίας του Μαρκ Λαντρέ ντε Λασαριέρ, φίλου του Φιγιόν. Ο μισθός της ανερχόταν σε περίπου 5.000 ευρώ τον μήνα. 

Ερωτηθείς σχετικά από την εφημερίδα, ο διευθυντής του περιοδικού, Μισέλ Κρεπού, δήλωσε «κατάπληκτος». 

«Δεν συνάντησα ποτέ την Πενέλοπι Φιγιόν και δεν την είδα ποτέ στα γραφεία του περιοδικού».
Διευκρίνισε όμως ότι η κυρία Φιγιόν είχε υπογράψει «δύο ή ενδεχομένως τρία άρθρα».

Ο Τιερί Σολέρ απάντησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο Κρεπού δεν είναι «καλά ενημερωμένος».Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget