Αστρολογική επιβεβαίωση Νο 12: Ρεκόρ ημερησιας πτωσης η μετοχή της Toshiba
Στο αρθρο που αφορούσε την Πανσέληνο Ιανουαρίου 2017 έγραφα πως : "Η Πανσέληνος και παγκόσμια γεγονότα: Η εμπλοκή της 22ης μοίρας από μόνη της την κάνει άκρως επικίνδυνη. Είναι μια Πανσέληνος η οποία θα φέρει στην επιφάνεια εδαφικά ζητήματα τα οποία θα ζητούν επίλυση με τον νόμο του ισχυρού. Χρηματιστηριακές αναταράξεις είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρξουν ενώ σε συνεδριάσεις θα γίνεται ο κακός χαμός. Παράλληλα θα υπάρξουν τεχνικές βλάβες οι οποίες θα είναι προϊόν χακαρίσματος. Αεροπλάνα, drone, πύραυλοι δορυφόροι αλλά και γενικότερα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας ίσως έχουν προβλήματα σωστής λειτουργίας και τελικά «κρασάρουν». Ενδεχομένως σκάνδαλα στον χώρο της πολιτικής και της τεχνολογίας να αναγκάσουν να φέρουν κατακρήμνιση χρηματιστηριακών και τραπεζικών μετοχών…...

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του crisismonitor  Στη δίνη πυρηνικής κρίσης βρίσκεται η Toshiba με τη μετοχή να γράφει τις μεγαλύτερες ημερήσιες απώλειες σε βάθος 40ετίας, μετά την επιβεβαίωση των προβλημάτων με την εξαγορά πυρηνικής μονάδας στις ΗΠΑ, οι ζημιές από την οποία υπολογίζονται σε αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια.
Η διοίκηση της Toshiba υποστηρίζει ότι το μέγεθος των απωλειών θα κυμανθεί μεταξύ 1,5 και 4 δισ. δολαρίων, ενώ αναλυτές εκτιμούν ότι ο ποσό θα ξεπεράσει τα 5 δισ. Ωστόσο η τελική αποτίμηση θα ανακοινωθεί επισήμως μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής.
Η διοίκηση προσπαθώντας να καθησυχάσει την αγορά και να πείσει για τη βούληση αντιμετώπισης του προβλήματος διέρρευσε ότι ετοιμάζεται να πουλήσει τη θυγατρική της που παράγει τα μικροτσίπ μνήμης NAND και η οποία αποτελεί το 15% του τζίρου της Toshiba και ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα της.
Η κατάσταση στην εταιρία επιδεινώνεται καθημερινά με τους οίκους αξιολόγησης να υποβαθμίζουν τις προοπτικές και την αξιολόγησή της και τις τράπεζες να εκφράζουν ανησυχίες για τη δυνατότητα της Toshiba να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, προκαλώντας πλέον αυτοτροφοδοτούμενη πτώση.

Σας ευχαριστουμε για την υποστηριξη

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget