Αστρολογική επιβεβαίωση: Σκάλωσε η διαπραγμάτευση....
Ο Karlito ειναι μάλλον  παίζει ξέφρενη μπάλα σε επίπεδο προβλέψεων  αφού παρά το οτι και "καλά κλείδωσε" η συμφωνία τελικά έχει γινει ακριβως το αντίθετο.... Η κυβέρνηση ειναι μετέωρη αφου τόσο το ΔΝΤ όσο και ο Σόιμπλε έχουν σοβαρές ενστάσεις και ζητούν και την τελευταία ρανίδα του λιγοστου αιματος που έχει απομείνει στους Ελληνες.

Συγκεριμένα έγραφε στην αστρολογική εκτίμηση του μηνός Δεκεμβρίου 2016 έγραφε: "Ο διελαύνων Zeus σηματοδοτεί μια τεράστια προσπάθεια για να ολοκληρωθούν οι συνομιλίες και η αξιολόγηση. Σιγά- σιγά όμως θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως σκάβει με τα ίδια της τα χέρια το λάκκο της αφού η εμπλοκή του με τους άξονες AS/NE,HA/ZESA/KR σηματοδοτούν απεργίες, εκρήξεις μίσους αλλά και πολεμικές βαρβαρότητες (**επεισόδια σε δρόμους, λιμάνια,hot-spot, σύνορα κλπ) και έντονης προπαγάνδας που θα οδηγήσουν την χώρα σε μια ήττα με τα χέρια κάτω."

Παράλληλα εγραφε πως :" Η μηδενική Κριού μιλά για επανάσταση, κατακραυγή και ένα κοινό που είναι εξαγριωμένο…. Ενώ ο Πλούτωνας για διάσταση απόψεων που μπορεί να οδηγήσει σε διακοπή (προσωρινή).Ο Vulcanus δείχνει πως η κυβέρνηση δίνει αυτά που μπορεί στους δανειστές αλλά δυστυχώς όπως λέει και ο Ελύτης «θέλουν οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους»."


Η διαπραγμάτευση κόλλησε ενω η Γερμανία ζητα επι δεκετια πλέονασμα 3.5% ενω το ΔΝΤ ζητά πρόσθετα μέτρα 5δις €......

Αυτή είναι η Uranian....

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget