Η Αστρολογική ερμηνεία του νοήματος του δημοψηφίσματος


« Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο ερπης, οι εκλογές και ο Αλέξης»

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο έλληνας πρωθυπουργός, με την επιστροφή του από τα Ιεροσόλυμα έφυγε καρφωτός για να βγάλει διάγγελμα. Βέβαια παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις περί μη ύπαρξης θέματος εκλογων οι κινησεις λένε …μάλλον άλλα…

Η «μετάδοση» του διαγγέλματος έγινε στις 8/12/2016 και ωρα 21:16. Ο Ωροσκόπος είναι στο ζωδιο του Λέοντα αλλά σε μοίρα με αριθμητική τιμή Ιχθύων γεγονός που υποδεικνύει πως ο Ελληνας πρωθυπουργός ήθελε να δειξει στον λαό πως όλα βαινουν καλώς. Η Σελήνη είναι στο Κριάρι και μάλιστα σε τετράγωνο με τον Ερμή στον Αιγοκερω που δειχνει πως ότι έγινε ηταν προιον όχι ωρίμου σκέψεως αλλά παρορμήσεως.

Παράλληλα ο Ηλιος του διαγγέλματος αλλά και του Ωροσκόπου είναι σε συνοδο με τον Κρόνο. Αν και κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό που δειχνει ότι είναι μια κίνηση που θα μπορούσε να έχει απήχηση τελικώς έχουμε Δια αντιθεση με Ουρανου στον άξονα3ου-9ου. Αναρωτιέμαι μήπως τελικά της δημιουργησει προβλήματα με τους «θεσμούς». Μηπως εκλειφθεί ως μονομερής ενέργεια….

Αλλά ας περάσουμε στα της Uranian…για την διάγνωση….Ο Ωροσκόπος ισούται με MO/SA=AS/PO=SA/HA=SO/ME:  που σηματοδοτεί μια κατάσταση που θέλει να βοηθήσει άτομα που είναι χτυπημένα από την μοίρα. Γνωρίζει πως αυτό έχει περισσότερο έναν «συμβολικό» χαρακτήρα αλλά ίσως το επικοινωνιακό αυτό «κόλπο» να του δημιουργήσει θέματα αφού θα υπάρξουν παράπονα και αμφισβητήσεις.

Το Μεσουράνημα είναι σε επαφή με τους άξονες HA/AD, SO/SA & NE/CU που αυτό ερμηνεύεται ως  Ψυχρότητα & κυνισμός ως προς  την προσέγγιση. Μια ενδεχόμενη αποτυχία του εγχειρήματος  οδηγεί σε μια απόσυρση, σε μια παραίτηση. Ένα τέλος μέσα σε μια συνεργασία….

Θα πρέπει να δουμε όμως επι μερους δυο τρεις εξισωσεις. Η πρωτη είναι το JU/AD=SO που θα μας δειξει την ικανότητα να ανταπεξέλθουν τα κρατικά ταμεία. Εκει πέφτει οριακά το σημειο της Μηδενικης Κριου αλλά και ο άξονας VE/AD& AP/AD αντιστοιχα που μιλουν για έναν βαθυ κυνισμό αλλά και μιας μορφής αναστολή…. Στο ίδιο ακριβως σημείο πέφτει και η εξίσωση KN/SA=KR που σηματοδοτεί πως τα μετρα που εξαγγέλει η κυβέρνηση θα βρουν αντιστάσεις….

Η προσδοκία μέσα απο μια ομιλία, συνεντευξη φαινεται απο την εξισωση τυπου Α/Β-Γ  (WI/ME=JU) και εκει πέφτει το σημείο WI/NE που σηματοδοτεί αβεβαιότητα, αμφισβητηση των προθέσεων και ο κόσμος αποκομίζει πως κάτι του "σκαρώνει"...

Τέλος το σημείο του Πρωθυπουργού WI/VU=SO είναι σε επαφή με τους άξονες NE/PL= KN/ZE υποδηλώνοντας πως μέσα στον Τσίπρα συμβαίνουν μεταβολές που δεν μπορούμε να τις αντιληφθούμε και προφανως ξέχωρα με το τι δειχνει μάλλον σκεφτεται τα επόμενα βηματα του, την επόμενη μέρα…..

Εν κατακλείδι όλο το θεμα των εξαγγελιων δια μέσω διαγγέλματος είναι μια ατυπη εναρξη παροχολογίας εν όψει εκλογικής διαδικασίας. Το θέμα είναι θα τον αφησουν να τα παρέχει όλα αυτά;

Δημοσίευση σχολίου

Αργειε να ρθει εκεινη η μερα κι ηταν ολα σιωπηλα γιατι τα σκιαζε η φοβερα και τα πλακωνε η σκλαβια.. Καρλ ποτε θα ξημερωσει?φως στο τουνελ δε βλεπω και τελειωνει και η μπαταρια του φακου σιγα σιγα....

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget