Ένας έντιμος συμβιβασμός με τους παρά φύσιν βιαστές μας
Η κυβέρνηση μας λέει θα μεταβεί για να συζητήσει και να συναινέσει έναν έντιμο συμβιβασμό. Αλήθεια όμως το διάολο συμβιβασμός μπορεί να είναι αυτός όταν από το 2010, τότε που ο προδότης ΓΑΠ μας έβαλε στο μνημόνιο, η χωρα δίνει τις σάρκες της και τα ζωτικά της οργανα (*πόροι) για να ζήσουν οι άλλοι δεν μπορώ να το καταλάβω.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ποσειδώνα από διέλευση να είναι  σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο του  μοιάζει πολύ με τον ηλίθιο του Ντοστογιέφσκι τον Πρίγκηπα Μίσκιν. Σε κάποια στιγμή του έργου που ξεδιπλώνει με απίστευτη ευφυια ο Φιοντορ Ντοστογεφσκι ο γιατρός εξετάσει τον Πργκηπα (*ηλίθιος ) και του λέει: «Βεβαιώθηκα απόλυτα, του λέει ο γιατρός, “πως είστε ένα παιδί, δηλαδή ολότελα παιδί. Μονάχα στο μπόι και στο πρόσωπο μοιάζετε με άντρα, μα στην ανάπτυξη, στην ψυχή, στο χαρακτήρα, ίσως- ίσως και στο μυαλό, δεν έχετε ενηλικιωθεί και θα μείνετε έτσι έστω κι αν ζήσετε εξήντα χρόνια».

Κάποια στιγμή ο Μίσκιν σκέφτεται: «Είναι στιγμές που νομίζω πως δεν έχω δίκιο να σκέφτομαι έτσι γιατί βέβαια η ειλικρίνεια αξίζει περισσότερο απ’ τη σωστή χειρονομία». Βρε Αλέξη μου κοτζάμ αριστερός δεν εχεις διαβάσει τον τεράστιο Ντοστογιέφσκι; Τι στην ευχή διάβαζες μόνο τα πρωτοσέλιδα του «Ριζοσπάστη» και της «Αυριανής»; Διότι δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά εάν διαβάσεις έναν ριζοσπάστη του 1980 και έναν σημερινό μόνο η υφή του χαρτιού αλλάζει διότι μέσα γράφει τις ίδιες ακριβώς ηλιθιότητες. Επίκαιρος πάντα για …νέους με Alzheimer. Άσε που ενδεχομένος να σου έχει προκαλέσει ανήκεστο βλάβη αφού ο Ριζοσπάστης είναι συνθετη λέξη από το ριζες + το σπάω (*κόβω) … Δεν μου λες βρε αητέ μου πιο δένδρο μενει ζωντανό χωρίς ρίζες; Τι σου λέω τωρα….

Βέβαια και εδώ ο τιτάνομεγιστοτεράστιος Ντοστογέφσκι μέσω του Μισκιν έλεγε και εδώ το εδάφιο ταιριάζει γάντι : «Θέλω όλα να τα εξηγήσω, όλα, όλα, όλα! Ω, ναι! Νομίζετε πως είμαι ουτοπιστής; Ιδεολόγος; Ω, όχι, οι σκέψεις μου, μα το Θεό, είναι τόσο απλές… Δε με πιστεύετε; Χαμογελάτε; Ξέρετε, ώρες-ώρες γίνομαι χυδαίος, γιατί χάνω στην πίστη μου΄ πριν λίγη ώρα ερχόμουν εδώ πέρα και σκεφτόμουν: “Μα πώς θα κουβεντιάσω μαζί τους; Με ποια λέξη θα πρέπει ν’ αρχίσω για να καταλάβουν κάτι, έστω και το ελάχιστο;”. Πόσο φοβόμουν, για σας όμως φοβόμουν περισσότερο, τρομερά, τρομερά! Κι όμως, ήταν τάχα δικαιολογημένος ο φόβος μου, δεν ήταν ντροπή μου να φοβάμαι; Τι σημασία έχει που σε κάθε πρωτοπόρο αναλογούν αμέτρητοι καθυστερημένοι και κακοί; Αυτή είναι ίσα-ίσα η χαρά μου, που είμαι τώρα σίγουρος πως δεν είναι καθόλου αμέτρητοι, μα είναι όλοι τους ζωντανό υλικό! 

Εξάλλου, δεν υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε που είμαστε γελοίοι, ψέματα; Γιατί αυτό είναι αλήθεια, είμαστε γελοίοι, ελαφρόμυαλοι, έχουμε κακές συνήθειες, πλήττουμε, δεν ξέρουμε να βλέπουμε σωστά, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, όλοι μας έτσι είμαστε, και σεις και γω και κείνοι. Να, εσείς δεν το θεωρείτε βέβαια προσβλητικό που σας το λέω κατάμουτρα πως είστε γελοίοι, έτσι δεν είναι; Κι αφού είναι έτσι, δεν είστε λοιπόν θαυμάσιο υλικό; Ξέρετε, κατά τη γνώμη μου, το να ‘ναι κανείς γελοίος είναι καμιά φορά καλό, ίσως-ίσως καλύτερα να ‘ναι κανείς γελοίος΄ μπορεί να συγχωρέσει ευκολότερα ο ένας τον άλλον, να καταλάβει κανείς όλα αμέσως, δεν μπορεί ν’ αρχίσει μονομιάς απ’ την τελειότητα! Για να φτάσεις στην τελειότητα, πρέπει πολλά να μην καταλαβαίνεις πρώτα. κι αν τα καταλάβουμε πολύ γρήγορα, δεν αποκλείεται να μην τα καταλάβουμε καλά. Αυτό το λέω σε σας, σε σας που μπορέσατε κιόλας όσα να καταλάβετε και… να μην καταλάβετε. Τώρα πια δεν φοβάμαι για σας΄ δεν πιστεύω να θυμώνετε που κάθεται ένα παιδί και σας λέει τέτοια πράματα. Και βέβαια όχι».


Πας για έναν συμβιβασμό έντιμο με αυτούς που έχουν σκοτώσει χωριά ολόκληρα, που σε κατ έκλεψαν την τράπεζα σου το 1942, που οφείλουν την ανάπτυξη τους σε δικά μας λεφτά και που τους «κουρέψαμε» το χρεος το 1953. Σε αυτούς που σε πνίξανε με μνημόνια για να σωθούν οι δικές τους οι τράπεζες και να συζητήσεις με έναν που σε είπε δημόσια «Ηλίθιο» ένας σκληρός άνθρωπος, ένας καριόλης.

Αν πας μικρό παιδάκι και τρίβεσαι επάνω σε αυτόν που σε βίασε τότε να το κοιτάξεις διότι ίσως να σου αρέσει αφού σαν πρωθυπουργός παίρνεις μια εικοσαρου χήνες ενώ οι λοιποί πληβείοι ψάχνουμε να βρούμε γωνία στο δεκάδραχμο….. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως χωρίς να το ξέρεις, γιατί ο Ποσειδώνας είναι μεγάλος λαοπλάνος, πως δουλεύεις για τον Κούλη… Τόσα λάθη στην σειρά; Έβαλες ξανά έναν μπερέ, δεν λέω με δικαίωσες σε αυτό που έλεγα αλλά για όνομα του Θέου βγάλε το στριγκ και  με ότι ικμάδα ανδρισμού και αξιοπρέπειας σου έχει απομείνει πες του Σοιμπλε « Πες αλεύρι… Σε λίγο καιρό όπως λέει και Γέροντας Παΐσιος ο κακός χαμός θα γινει απο εναν κασιδιάρη ... και  θα σε γυρεύει».

Εμείς ως χώρα ξέρουμε πως θα πάμε as soon is possible  σε εκλογές αφού ο Vulcanus (*annual)= MC/SA που σηματοδοτεί την καταστολή της δράσης. Ενώ ο Annual SATURN = as/wi=so/ad αποχωρισμός και εγκατάλειψη από δικούς σου ανθρώπους, απώλεια προνομίων από την χώρα. Πρόσεχε μην γίνεις σαν τον ΓΑΠ …ο παράξενος ταξιδιώτης….

Τώρα για εμένα κλείνοντας έχω να πω αυτό: «Ω εσείς δεν θα μπορέσετε να ξεχάσετε και να συγχωρέσετε καμιά προσβολή γιατί το δυσκολότερο απ’ όλα είναι να συγχωρέσει κανείς εκείνους που δεν του έκαναν καμιά προσβολή.»
Δημοσίευση σχολίου

μεγάλες αλήθειες Karl. Δυστυχώς κάτι η Τουρκια (υποτέλεια) κάτι ο εμφύλιος σπαραγμός κάτι που κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του όλα αυτά στο ζύγι είναι μείον μας και έφτασε η στιγμή να τα πληρώσουμε. Γιατί ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας προέρχεται απο το κοινωνικό σύνολο και ο νόμος της δράσης/αντίδρασης είναι αμείλικτος...

Κε Καρλ τον κακο χαμο που αναφερεται στην προφητεια θα τον κανει ο γνωστός Ηλίας Κασιδιάρης ή καποιος που δεν εχει μαλλια για παραδειγμα Βλαδιμηρος Πουτιν...:;;;

Ας γινει ο κακός χαμός και ας τον κάνει και ο Μπογδανος...

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget