Προβλέψεις για την Αμερική για το έτος 2017

«Από τους 22 πολιτισμούς που έχουν εμφανιστεί στην ιστορία, οι 19 κατέρρευσαν όταν έφτασαν στο ηθικό επίπεδο που είναι τώρα η Αμερική.» A. Toynbee
 Το έτος 2017 θα είναι για την Αμερική ένα ιδιαίτερο και κομβικό έτος αφού ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα έχει να αναλάβει ένα δύσκολο έργο. Να βελτιώσει την κατάσταση στην Αμερική . Πολλοί τον θεώρησαν «αντισυστημικό» ενώ αμέσως μετά από την εκλογή του, όπως πολύ σωστά είχαμε πει από τα τέλη του 2015, είχα πει πως «η Αμερική βρήκε …τον Τσίπρα της». Έτσι ο κάθε υπουργός της κυβέρνησης του είναι το ίδιο το κεφάλαιο που το έβαλε να πιάσει πόστο στα μέσα και στα έξω.

Κατά την γνώμη μου ο Τράμπ θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα μπορούσε να λύσει. Ήδη στην Αμερική  κυκλοφορούν σενάρια που είχαμε την τιμή αλλά και την  πρωτιά να τα πούμε από το REGIUM WEB RADIO πρώτοι πως ετοιμάζονται να τον φάνε τον Τράμπ. Αλλά να μην ορκιστεί κιόλας το παιδί; Ε, αυτό παραπάει… θα είναι πολύ εξόφθαλμο…..

Σε εκπομπή που έγινε αμέσως μετά την επικράτηση του Τραμπ έναντι της Χίλαρι Κλίντον είχα πει πως η Αμερική βρήκε τον δικό της Αλέξη Τσίπρα… Μα είναι δυνατόν αυτοί οι δισεκατομμυριούχοι «χορτάτοι» να είναι τελικά αυτοί που θα καταλάβουν τους «πεινασμένους»; Μάλλον όχι και ο Ντόναλντ μπήκε στην πολιτική για να κάνει τρελές business!!!

Η Αμερική παραπαίει οικονομικά σε σημείο να γράφει ο Τραμπ πως τα F-35 της Lockhead Martin είναι πολύ ακριβά και δεν θα αγοράσει με αυτό το κόστος η Αμερική…..

 Τι μπορεί όμως να βγάλει το 2017 για την Αμερική;
Ο Ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με το WI και αυτό σημειοδοτεί πως η φετινή χρονιά είναι κρίσιμη για το εάν θα καταφέρει να είναι χρήσιμη και να ισχυροποιήσει την θέση της. Ο Ετήσιος Ωροσκόπος ισούται με UR/KR, SA/HA, MA/AD, CU/KR, ME/KR αλλά και KN/AD  που σημαίνει πως για το 2017 πως ενδεχομένως η Δικαιοσύνη να επιχειρήσει να «βγάλει από την μέση» κάποιους που «δεν κάνουν». Θα επιχειρηθεί να εστιαστεί στο βιοτικό επίπεδο αλλά και στην βελτίωση καταστάσεων και υποδομών.  Μέσα από καλλιτεχνική προπαγάνδα θα επιχειρηθεί να τονωθεί το εθνικό φρόνημα των Αμερικανών. Προσπάθεια για να αναπτυχθεί η κατοικία, η οικοδομή, το real estate….

To MC το ετήσιο ισούται με τον Apollon μια πολύ καλή ένδειξη. Όμως ισούται και με UR/AD, AS/ZE, AS,JU , CU/AD, ME/AD και αυτό δείχνει πως τα πράγματα μπορεί να παρουσιάσουν μια σχετική βελτίωση είναι όμως αρκετή εάν δεν έχουμε μια γενική βελτίωση; Ασφαλώς και όχι και δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Κατ αρχήν για την Αμερική είναι μια περίοδος πολλών ταραχών δολοφονιών ακόμα και πολύ ψηλά ισταμένων προσώπων. Από την άλλη μέσα σε κάποιους Διεθνείς Οργανισμούς κάποιες θέσεις των ΗΠΑ θα βρουν τεράστιες αντιστάσεις. Θα επιχειρηθεί οι ΗΠΑ να φέρουν πίσω πολλές και μεγάλες επιχειρήσεις και αυτό οπωσδήποτε θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Κάποια σχέδια και υποσχέσεις δεν θα είναι δυνατόν να υλοποιηθούν και αυτό θα δημιουργήσει προβληματισμό….

Η Σελήνη του έτους ισούται με NE/PO, KN/AP,MA/AP και αυτό σημαίνει πως ο λαός θα κινείται και θα ζει κάτω από μια αυταπάτη και υπό λανθασμένες πεποιθήσεις. Αλήθεια όμως πως θα μπορέσει να αυξήσει την απασχόληση όταν οι «φίλοι-υπουργοί» έχουν συνηθίσει να δίνουν μισθούς-πείνας; Το εμπόριο και η διακίνηση θα παρουσιάσουν μια ελαφρά βελτίωση… Το πρόβλημα ξεκινά μετά τις 31/5 όταν ο διελαύνων Admetos το μεσοδιάστημα SA/NE που μιλά για κάποια «άπλυτα» που θα βγουν στην επιφάνεια και θα επιβαρύνει την οικονομία των ΗΠΑ….

Έτσι οι ΗΠΑ κατά το 2017 θα επιχειρήσουν να βάλουν νέους «ορους στο παιχνίδι» χωρίς όμως επιτυχία και ίσως ο Τραμπ να μην καταφέρει να είναι ο Πρόεδρος όλων των Αμερικάνων αλλά μόνο πρόεδρος των millionaire φίλων του και θα πρέπει να είναι έτοιμος αυτός και το επιτελείο του να αντιμετωπίσουν οικονομικές απώλειες και φυσικές καταστροφές...

Karl-Heinz Ottinger ©2017
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή καθ’ ολοκληρίαν ή τμηματικά
Χωρίς να αναφέρεται η πηγή προέλευσης

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget